Tragedy Публикувано Септември 25, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 25, 2009 Привет, Можеш да погледнеш тази online книжка - http://asenevtsi.com/ebooks/A2007/C01.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Октомври 21, 2009 Report Share Публикувано Октомври 21, 2009 Бих бил щастлив да имам ръководство за програмиране с използване на Qt CreatorБлагодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 здравейте,изтеглих си модифицирано хп(не ги харесвам такива модификации ,но искам да го тествам как се държи),проблема е че самия файл е 4,3гб NRG,а искам да го направя ISO-Буутващ диск,пробвах мн програми и все ми ги конвертират в някакъв исо файл от 50 мб ,не е логично .Затова се обръщам с молба към вас с коя програма мога да го направя ISO-Буутващ диск или може ли да го направя nrg бутващ диск,благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 11, 2009 Report Share Публикувано Декември 11, 2009 On 12/11/2009 at 4:29 AM, kracode написа: здравейте,изтеглих си модифицирано хп(не ги харесвам такива модификации ,но искам да го тествам как се държи),проблема е че самия файл е 4,3гб NRG,а искам да го направя ISO-Буутващ диск,пробвах мн програми и все ми ги конвертират в някакъв исо файл от 50 мб ,не е логично .Затова се обръщам с молба към вас с коя програма мога да го направя ISO-Буутващ диск или може ли да го направя nrg бутващ диск,благодаря Що се занимаваш с тия лайняни самоделки? При това тази е една от най най... Кой знае какво са набутали в него, че да стане толкоз голямо. От Zamunda ли го дръпна? Там няма ли няколко-точкова инструкция как се записва? Изобщо не е ли ISO вече? Много ме съмнява някой келеш да седне да прави самоделка на OS и накрая да не си направи труда да я пакетира в ISO. Цъкаш десен бутон бърху него => Open with... => избираш си програмата за запис, примерно ImgBurn => записваш и готово... Като го заредиш в програмата (ImgBurn), трябва да ти изпише: Файлова система: ISO9660(Bootable). И изобщо, в тая тема с ръководствата, какво очакваш да намериш? Ръководство: "Как да запишем самоделката си на диск" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
misti_bisti Публикувано Декември 22, 2009 Report Share Публикувано Декември 22, 2009 Здравейте, имам за задача да пиша на специализиран софтер курсове за обучение за голяма организация и ми е нжда помощ за ръководства за Windows, Word, Excel за начинаещи /на BG език/, но отнасящи се за английския варинат на Microsoft Office.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Декември 22, 2009 Report Share Публикувано Декември 22, 2009 Работата изглежда сериозна... Защо не отскочиш до библиотеката, където съм сигурен, че има доста подробни бомаги по въпроса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kikonez Публикувано Януари 5, 2010 Report Share Публикувано Януари 5, 2010 Добър вечер абе момчета можете ли да ми помогнете с малко ръководство за работа за тази програма Outpost Firewall Pro 2009 6.7 versia :} даже и новите упдате , не ми е фрее а сам я лицензирал и работи цялата ... Ако може малко информациа за нея. Тоест, искам да имам малко ръководство, как се работи за някои неща , щото като блокирам нещо,искам после да го отблокирам за малко и пак ама незнам от каде е листа на блокиранията търся търся ама ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Mihaela Публикувано Февруари 2, 2010 Report Share Публикувано Февруари 2, 2010 Здравейте, търся си ръководство на бг за Coreldraw. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
leon70 Публикувано Февруари 13, 2010 Report Share Публикувано Февруари 13, 2010 Привет на всички от форума.Интересува ме живо урок или подробно ръководство за работа с две според мен чудесни програмки - Process Lasso и Process Hacker.Търсих по почти всички български сайтове,които са ми познати,но не намерих ревюта на тези две програми/смятам,че програмите не са за подминаване/.Благодаря предварително на хората,които евентуално биха се отзовали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Февруари 14, 2010 Report Share Публикувано Февруари 14, 2010 Привет!! Може ли някой да ми помогне или даде съвет как да вкарам субтитрите най-долу в черните ленти на програмата Total Video Converter 3.60 ???Компресирам в мпег2 и искам буквите да са: долния ред в черната ивица а горния върху картината,,експериментирах ама нещо не знам с кои параметри да настроя.Свалям bottom на 0 ама слизат до картината искам още малко по надолу ама като дам -10 слизат надолу ама под черните а не над черните!! Помощ!! Моля ви ако някой е работил да помогне!! Благодаря ви и друг път сте ми помагали и се надявам пак !! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 15, 2010 Report Share Публикувано Февруари 15, 2010 Ако компресираш файлове, които нямат черни ивици като част от видео потока, няма и как да поставиш субтитри там. А предполагам, че точно такива се мъчиш да конвертираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Февруари 16, 2010 Report Share Публикувано Февруари 16, 2010 Ми компресирам на Майкъл Джексън церемонията от мкв към мпег2 свградени субове та да може СОНИ LCD през флаша да се гледа-май не може да се вкарат по надолу но добре изглеждат и така днес пробвах така че е задоволително. може да се увеличат черните ленти но се сбива от долу картината апък и аз я конвертирам към 1920х1080. Благодаря все пак страхотна програма!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
enko Публикувано Март 3, 2010 Report Share Публикувано Март 3, 2010 Търся на български език ръководство за работа с CyberLink PowerDirector.Не открих такова във форума.Няма значение версията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
joji_78 Публикувано Март 4, 2010 Report Share Публикувано Март 4, 2010 Здравейте,някой да е работил BOSS или да знае някое ръководство?Ще ви бъда много благодарна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
enko Публикувано Март 5, 2010 Report Share Публикувано Март 5, 2010 Търся да прочета и науча повече за Mozilla Thundebird.Какво представлява, как стават нещата с нея. Как точно би ми помогнала в по-ефикасната работа с пощите ми в ABV, Yahoo и Gmail?Ще ми помогнете ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост