Night_Raven Публикувано Март 3, 2011 Report Share Публикувано Март 3, 2011 Въобще поставен ли е инсталационен диск в оптичното устройство? Ако да, настроена ли е дънната платка в BIOS да зарежда от оптичното устройство? Ако да, сигурно ли е дали инсталационният диск е стартиращ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunar_light Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 На първите два въпроса ДА, но за третия не знам. Как да разбера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Един начин е да се тества на друг компютър. Друг начин, за който се сещам, е чрез ImgBurn. След стартиране и кликане на Create image file from disc в горната лява част срещу File Sys ако пише (Bootable), значи е стартиращ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunar_light Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Пробвах с ImgBurn, пише Bootable. Някакви идеи какъв може да ми е проблема? :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Привет, малко повече инфо може ли? Сигурно ли е,че DVD-CD-то работи. Зададено ли е в биос да бута от СD-DVD ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunar_light Публикувано Март 4, 2011 Report Share Публикувано Март 4, 2011 Да, зададено е в BIOS, още вчера проверих. Аа, за DVD-то не съм сигурна дали работи. :( Компютъра изобщо не иска да се зареди, така че не мога да пробвам по никакъв начин... Но понеже е стар, родителите ми ми казаха да се пробвам сама да го преинсталирам, защото не си струва за толкова стар компютър да ни оскубват 20лв. за преинсталациа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 5, 2011 Report Share Публикувано Март 5, 2011 Какво е устройството? Може да се тества, ако вземеш от познат друго устройство и смениш твоето временно. Или пък да тестваш твоето устройство на друг компютър с друг диск. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunar_light Публикувано Март 5, 2011 Report Share Публикувано Март 5, 2011 Ами не знам, май ще се наложи все пак някой, който си разбира от работата, да го преинсталира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sambapti Публикувано Април 13, 2012 Report Share Публикувано Април 13, 2012 Моля за съвет как НА ПРАКТИКА да "пренацепя" диска си (който в момента е разделен на два дяла C и D) след заразяване със Sality. При преинсталацията трябва да изтрия съществуващите дялове и да форматирам като един дял цялото дисково пространство или не и в кой момент трябва да определя стойностите за новите два дяла.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Април 13, 2012 Report Share Публикувано Април 13, 2012 Ръководство за инсталация на Windows XP. Разгледайте екрана, показан в точка 10а.4. Това са текущите дялове на Вашата система. Изпълнете следното:Маркирайте желания дял.Натиснете клавиш D.Забележка: Ще се появят няколко съобщения, които ще изискват потвърждение, че наистина искате да изтриете въпросния партишън.Повторете процедурата за всички останали дялове.След като приключите, положението трябва да е същото, каквото е при точка 10а.1. от темата. Останалата част от инсталацията е описаната във въпросното ръководство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sambapti Публикувано Април 13, 2012 Report Share Публикувано Април 13, 2012 Благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Април 13, 2012 Report Share Публикувано Април 13, 2012 ...аз започвам от тук http://www.picvalley.net/u/1744/14253483439550341441334318463ON85TRKIwJpeN3XeL7SG.GIFи..:-c "D"(delete)-изтривам съответния дял...или всичките, и остава "неформатирано" (както е на снимката)-с "С"(create)- създавам нов дял (първия е "С"...после другите ако искаш след това можеш да им смениш буквите) с колкото искаш ......GB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kukata_ Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Здравейте имам голям проблем с инсталирането на Windows 7.Като събере информацията и стигна до дяловете не ми дава да форматирам C-то там дето са програмите от стария Windows а ми прави нова папка windows.old ето снимка какво дава: http://prikachi.com/images/951/4751951H.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 Здравейте имам голям проблем с инсталирането на Windows 7.Като събере информацията и стигна до дяловете не ми дава да форматирам C-то там дето са програмите от стария Windows а ми прави нова папка windows.old ето снимка какво дава:... 1. Темата ти е за тук -Ръководство за инсталация на Windows 7 2. Разгледай ръководството на линка по-горе и обърна внимание на 4.5 Избор на вида на инсталацията трябва да изберешCustom (advanced) тогава ще имаш допълнителните опции показани на 4.6.2 Показване на допълнителните настройки, а именноDrive Options (Advanced) Прочети надолу след 4.6.2 и ще разбереш как да си форматираш дял C:, както и какво предстои занапред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kukata_ Публикувано Май 11, 2012 Report Share Публикувано Май 11, 2012 писах тук понеже знам как да го направя обаче не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост