Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 Каква е дънната платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Silvester Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 Каква е дънната платка?ECS nForce4-A754 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 В BIOS влез в Integrated Peripherals -> Onboard Device и се увери, че:- опцията Onchip USB е на V1.1+V2.0;- опцията USB Keyboard Support е на Enabled. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Silvester Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 В BIOS влез в Integrated Peripherals -> Onboard Device и се увери, че:- опцията Onchip USB е на V1.1+V2.0;- опцията USB Keyboard Support е на Enabled.Оправи се. Бече започнах преинсталацията, благодаря ви много. Приятен ден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Здравейте, Опитвам се да преинсталирам Уиндоус ХП, но...за да тръгне компа въобще трябва да натисна Ф1.След това започва да се изключва /няколко пъти/ при започнала преинсталация докато въобще реши да направи нещо. После ми дава грешки с една програма, която ползваме. Възможно ли е тази настройка /Ф1 за да тръгне/ да оказва влияние и как да го махна въобще?Това Ф1 се появи незнайно как. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Ще може ли малко по-подробно какво точно изписва като грешки и т.н.? Просто ни е трудно така без на практика никаква полезна информация. Не можем да гадаем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 По време на преинсталацията компютъра се самоизключва... Тоя компютър е за сервиз. Предполагам е с евтин захранващ блок-менте, който е взел да сдава багажа. В сервиза ще видят по-добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 При самата преинсталация не дава някаква грешка а просто се изключва след копиране на файловете и толкова.Вчера успях след няколко опита да преинсталирам, но после работната програма /за която ползваме компа/ започна да дава грешки - отклонения в параметрите.Мислех си това, че ми иска да натисна Ф1, за да тръгне въобще не дава ли някакво отражение.Захранващ блок - имам нов, ако го сменя ще се оправят ли нещата? Възможно ли наистина в това да е проблемът? Компа е включен в един контакт /на разклонител/ с други неща - оказва ли влияние? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Това, че е включен с други консуматори не оказва влияние, ако мрежата е изправна поначало. Захранващият блок, ако можете да го смените сами ще е добре - тъкмо ще установите дали той е причината, щом е нов. После може да се наложи нова преинсталация, ако предишната се е оплескала нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 17, 2010 Report Share Публикувано Октомври 17, 2010 Ще пробваме, благодаря.Може ли да е нещо друго - дъно, липса на охлаждане, много прах, БИОСа...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Октомври 18, 2010 Report Share Публикувано Октомври 18, 2010 Пооправи се.Но това с Ф1 продължава да се появява.Знам, че има такава опция - да се настрои компа да се включва само с натискане на определен бутон/по избор/.Не знам обаче как се прави.Питам, за да проверя дали не мога да махна с това.A kak става премахването на опцията за грешките в БИОСа? Не се ли появява заради това? И как да го изключа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SJEFANA Публикувано Октомври 20, 2010 Report Share Публикувано Октомври 20, 2010 Какво да кажа!...-страхотно ръководсто, прочетох темата няколко пъти и онзи надвисвал облак относно преинсталацията, се изпари. Благодарности към вложеният труд от авторите/ в качествени снимки и текстови указания./ Ако ми позволите да попитам, след пълна преинсталация, 1.- какви програми е добре/ препоръчително / да се инсталират в компютъра. 2.-включване/ изключване / на функцията UPDATE / забележка:- вече имам легално ХР/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 20, 2010 Report Share Публикувано Октомври 20, 2010 Пооправи се.Но това с Ф1 продължава да се появява.Знам, че има такава опция - да се настрои компа да се включва само с натискане на определен бутон/по избор/.Не знам обаче как се прави.Питам, за да проверя дали не мога да махна с това.A kak става премахването на опцията за грешките в БИОСа? Не се ли появява заради това? И как да го изключа?Какво точно е съобщението с това "Ф1"? Препиши го, ако се налага. Какво да кажа!...-страхотно ръководсто, прочетох темата няколко пъти и онзи надвисвал облак относно преинсталацията, се изпари. Благодарности към вложеният труд от авторите/ в качествени снимки и текстови указания./ Ако ми позволите да попитам, след пълна преинсталация, 1.- какви програми е добре/ препоръчително / да се инсталират в компютъра. 2.-включване/ изключване / на функцията UPDATE / забележка:- вече имам легално ХР/ 1. Като цяло колкото по-малко и/или по-качествен софтуер се инсталира, толкова по-стабилна ще е системата. Задължителни типове програми за инсталация няма, освен може би защитните такива. Какви защитни програми е добре да имаш е вече доста относително. Като изключим тях, всичко останало е по желание/нужда.2. Автоматичните обновления е добре да са включени, но не е задължително. Т.е. можеш да обновяваш системата и ръчно. В това няма голямо значение. Важното е всички важни актуализации на Windows да са инсталирани. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Октомври 21, 2010 Report Share Публикувано Октомври 21, 2010 Но това с Ф1 продължава да се появява На няколко компютъра съм го виждал това и при тях се оказа, че трябва от биоса да се изключи флопито понеже няма такова и вече не искаше F1 за да продължи със стартирането на системата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lunar_light Публикувано Март 3, 2011 Report Share Публикувано Март 3, 2011 Здравейте!Имам проблем, не стигам до "Press any key...", а ми изписва [DR-DOS] A:\> и не знам какво да правя! :| Моля помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост