ibramdd Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 ми с неро 7 записах диска просто както се записва обикновенно или трябва да е по друг начин знаете ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 Трябва да го запишеш като Image, от съответния раздел с опции на Nero. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ibramdd Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 аз съм с английската версия на Nero 7 Lite 7.10.1.0 кажете ми как да флезна в опцията която трябва да запиша диска image Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 Трябва да е в Recorder => Burn Image => посочваш пътя до ISO-то, което ще записваш (файла на WindowsXP) => избираш ниска скорост на запис и записваш. Друг вариант е: десен бутон върху ISO-то => Open with... => избираш Nero => програмта ти се отваря с вече зареден Image => избираш скорост на запис и записваш. Обясненията ми са по памет, защото не ползвам това дараче (nero). P.S: Можеш да вземеш един презаписваем диск и с него да си тренираш разни опции за записване, включително и на Image файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 Също може да прегледаш това ръководство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
giodimm Публикувано Юли 16, 2010 Report Share Публикувано Юли 16, 2010 А сигурен ли си че си направил самостартиращ се диск (Boot CD)?В случая като пояснение, за да не се чудиш какво има в превид Trial, е че ако не открие зареждаща програма да диска пак си зарежда от компа като второ зареждащо устройство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dipg Публикувано Август 29, 2010 Report Share Публикувано Август 29, 2010 Преинсталирах Уиндоуса с флашка,работеше нормално.От вчера се появява следната грешка когато отварям Мозилата - AppName: firefox.exe AppVer: 1.9.1.3834 ModName: dttoolbarff.dllModVer: 1.1.2.185 Offset: 0009da58Файлът с грешката - C:\DOCUME~1\BNK\DEFINI~1\Temp\668d_appcompat.txt - не мога да го открия.Има и дълъг списък с информация за процеса,но няма как да го покажа.Преинсталирах Мозилата, използвайки по-стара версия,но положението е същото.ОС е Уиндоус ХП Про. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Август 29, 2010 Report Share Публикувано Август 29, 2010 Привет,като преинстаилра лиско, изтри ли папката от: пишеш в RUN C:\Documents and Settings\user\Application Dataл =>триеш папка Mozilla.Деинсталирай fireofx отново и изтри тази папка Mozilla. Ако Windows e инсталиран на друг дял с друга буква различна от С,то тогва замести със съотвената буква C:\ след това инстилариай наново firefox. http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1813/42174205920914748671283090184EEWXEKK7s5Rm6SN4YhBm.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Silvester Публикувано Октомври 9, 2010 Report Share Публикувано Октомври 9, 2010 Здравейте, Преди няколко месеца си инсталирах Windows Vista Ultimate и понеже си разкачих компютъра за около месец си забравих паролата за влизане. Имам само 1 акаунт, по принцип искам отново да се върна към Windows XP, имам диск с операционата система, но когато стигна до момента да натисна произволно копче от клавиатурата, за да започна инсталирането - не става нищо. В смисъл преди съм си го правил, цъкам Ентер и си продължава, но сега не става така. Сигурно не ми го засича, настроил съм всичко както трябва, да буутва автоматично, диска ми е както трябва (все пак съм го използвам преди). Надявам се да ми помогнете, съжалявам, че съм го написал по-странно, но просто не мога да обеснявам много добре. Благодаря ви предварително. С уважение,Silvester Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Октомври 9, 2010 Report Share Публикувано Октомври 9, 2010 Какво имаш в предвид с това: "настроил съм всичко както трябва, да буутва автоматично"?В биоса настроил ли си първо буутващо устройство да е CD/DVD-ROM? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Silvester Публикувано Октомври 9, 2010 Report Share Публикувано Октомври 9, 2010 Какво имаш в предвид с това: "настроил съм всичко както трябва, да буутва автоматично"?В биоса настроил ли си първо буутващо устройство да е CD/DVD-ROM? Да, обърках се. Настроил съм го. Стигам до "Press any key to boot from from CD...", натискам Ентер и другите копчета, но не става нищо, след като минат няколко секунди, уиндоулса започва да се стартита и така. Това ми е проблемът. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 Клавиатурата да не е USB? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Silvester Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 Клавиатурата да не е USB?Да...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 Провери в BIOS за опция за USB клавиатура. Може да има и да е избрана настройка "OS". Промени я на "BIOS". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Silvester Публикувано Октомври 10, 2010 Report Share Публикувано Октомври 10, 2010 Провери в BIOS за опция за USB клавиатура. Може да има и да е избрана настройка "OS". Промени я на "BIOS".Проверих, но никъде не намерих такава опция... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост