veseto123 Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 не а как се форматира ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 Част от преинсталацията е. Можеш да погледнеш тази тема за подробни инструкции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veseto123 Публикувано Февруари 4, 2010 Report Share Публикувано Февруари 4, 2010 как мога да преинсталиран"windows" флашка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2010 Report Share Публикувано Февруари 4, 2010 Да беше потърсила мъничко, преди да попиташ? Ако беше, щеше да попаднеш на тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilka ilieva Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Здравейте, благодарение на информацията тук успях да си преинсталирам Windows. Тъй като изчетох цялата тема и вече не ми останаха сили да се ровя, може ли направо един въпрос: Все още не съм пуснала интернет, тъй като след преинсталацията вече нямам антивирусна програма, преди използвах AVG free. И сега рискувам ли, ако пусна интернет, както съм без защита, за да я изтегля и инталирам? Ако темата е коментирана, се извинявам и моля да ме пренасочите Ако бъдете така отзивчиви, както и с другите потребители, мога да си задам и другите въпроси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Здравейте, благодарение на информацията тук успях да си преинсталирам Windows. Тъй като изчетох цялата тема и вече не ми останаха сили да се ровя, може ли направо един въпрос: Все още не съм пуснала интернет, тъй като след преинсталацията вече нямам антивирусна програма, преди използвах AVG free. И сега рискувам ли, ако пусна интернет, както съм без защита, за да я изтегля и инталирам? Ако темата е коментирана, се извинявам и моля да ме пренасочите Ако бъдете така отзивчиви, както и с другите потребители, мога да си задам и другите въпросиМи според мен рискът е като да ти падне саксия на главата като излезеш пред блока, демек има вероятност да те лепне нещо, но е пренебрежимо малка така че давай към сайта на АВГ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilka ilieva Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Мноого благодаря, точно това се надявах да чуя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Щом сега пишеш, а твоят компютър не е свързан към интернет, значи пишеш от друг. На него си изтегляш антивирусната, записваш я на флашка и си я инсталираш на твоя комп. Или просто включваш нета на преинсталирания компютър, изтегляш антивирусната, която си решила да ползваш от официалния и сайт и я инсталираш. За времето от около 10 минути, много силно се съмнявам да получиш мощна вирусна/хакерска атака, която преди това само те е чакала да преинсталираш... Това е по-добрият вариант... по първия, може да попаднеш на някоя талибанска флашка, с която да си зарзиш машината (знае ли човек...). Вероятността не е твърде голяма, но все пак е по-рисковано. Съветче: когато решиш да преинсталираш, предварително си изтегли последните версии на програмите, които ще инсталираш непосредствено след това. Това спестява време и усилия на етапа след самата принсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilka ilieva Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Отново благодаря! Все пак реших да занеса копютъра в сервиз, където да го преинсталират наново. Знам, че направих всичко както трябва, Windows стартира,но накрая не ми изведе прозорците с въпроса за регистриране и т.п.-последните четири прозореца, които излизат след като ме пита за мониторните настройки. Но поне научих много нови неща - човек не преинсталира всеки ден уиндоуси по два пъти...освен ако това не му е работата, разбира се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 Отново благодаря! Все пак реших да занеса копютъра в сервиз, където да го преинсталират наново. Знам, че направих всичко както трябва, Windows стартира,но накрая не ми изведе прозорците с въпроса за регистриране и т.п.-последните четири прозореца, които излизат след като ме пита за мониторните настройки. Но поне научих много нови неща - човек не преинсталира всеки ден уиндоуси по два пъти...освен ако това не му е работата, разбира се Тези последните настройки може да ги няма при някои самоделки от тракерите. Това не значи, че инсталацията не е протекла правилно (ако няма други оплаквания). И ти реши, за по-сигурно - пак един формат и преинстал? Пак ще си платиш на сервиза, където пак ще ти сложат накоя самоделка... Да, има прогрес Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ilka ilieva Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 :) ами да,паникьосах се....като знам колко ми струваше да си направя конфигурацията иначе на драго сърце бих преинсталирала някой..чужд компютър успешно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Февруари 25, 2010 Report Share Публикувано Февруари 25, 2010 :) ами да,паникьосах се....като знам колко ми струваше да си направя конфигурацията иначе на драго сърце бих преинсталирала някой..чужд компютър успешно С програма за работа с виртуални машини като VirtualBox или подобна и малко четене можеш да усвоиш инсталиране на Windows XP, Vista, 7, различни линукси и др. на твоя собствен компютър без риск да повредиш нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ibramdd Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 За прейнсталацията на моят Windows xp направих всичко записах си дикс,после флезнах в биосите и направих да чете диска там като се включи компютъра.Изписва ми press any key to boot cd.... и аз натискам копче и не става,пак ми се включва компютъра и така.Кажете какъв е проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 За прейнсталацията на моят Windows xp направих всичко записах си дикс,после флезнах в биосите и направих да чете диска там като се включи компютъра.Изписва ми press any key to boot cd.... и аз натискам копче и не става,пак ми се включва компютъра и така.Кажете какъв е проблема.USB клавиатура, която не е разрешена в биоса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Niki Публикувано Юли 2, 2010 Report Share Публикувано Юли 2, 2010 А сигурен ли си че си направил самостартиращ се диск (Boot CD)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост