Night_Raven Публикувано Септември 7, 2009 Report Share Публикувано Септември 7, 2009 От некадърното обяснение успях да разбера, че с какъвто и инсталационен диск да се пробва да се направи преинсталация, тя е неуспешна. Или форматирането на системния дял завършва и след това при копирането на файловете се появява проблем, или дори самото форматиране не винаги е успешно. Правилно ли съм разбрал? И моля пиши с малко пунктуация, че не сме длъжни да нареждаме пъзели от думи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ashko2 Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Здравейте.Вчера си инсталирах Уиндовса и сега имам един проблем. Проблемът е следния -избирам от Start изключването на компютъра и мониторът почернява но се появяват някакви надписи, които са размазани, и не се махат от там, до като не спра ел, захранването Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Какъв точно е Window-a? (XP-Professional, Home; Vista, 7) Кой сервизен пакет? Със същия ли Windows си както преди да преинсталираш или е някой нов? Да не е някоя самоделка? Възможно ли е да дадеш снимчица на това какво ти изписва? (примерно от камерата на телефончето, или от фотоапарат). С толкова оскъдна информация не вярвам някой да може да ти окаже адекватна помощ. Причините за проблема може да са 100. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Пиши на кирилица. Попитах също дали е същият Windows, с който си бил/а преди или нов? И дали е самоделка? Всички драйвери и програми както преди преинсталацията ли си сложил/а? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ashko2 Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Уиндовса беше същият но е самоделка. Инсталирах го с изтриване на стария и инсталирах драиверите от диска с драйвери,който ми дадоха при закупуване на компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 9, 2009 Report Share Публикувано Октомври 9, 2009 Здравейте.Вчера си инсталирах Уиндовса и сега имам един проблем. Проблемът е следния -избирам от Start изключването на компютъра и мониторът почернява но се появяват някакви надписи, които са размазани, и не се махат от там, до като не спра ел, захранванетоНе можеш да кажеш какво пише? Да не би да ти инсталира ъпдейти в този момент и ти пише да не изключваш компютъра и да не прекъсваш захранването - това ще стане автоматично като приключи. Просто трябва да изчакаш. Не знам защо така са ти размазани. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Можеш дори да снимаш екрана с фотоапарат или телефон и да дадеш снимката да видим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ashko2 Публикувано Октомври 10, 2009 Report Share Публикувано Октомври 10, 2009 Мисля, че пише Windows със син шрифт,поне на пен така ми сеструва.Благодаря ви че се опитвате да ми помогнете, а аз не мога с точност да обясня. ще се опитам да намеря телефон с USB кабел за да го прикача и го видите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veseto123 Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 как да махна уиндолс от хард диска.имайки предвид че съм нахакала цели 3 .искам да остане само 1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2010 Report Share Публикувано Януари 31, 2010 Ако се появяват 3 надписа с операционни системи, но само единият от тях е валиден, то можеш да погледнеш тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veseto123 Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 не ми излизат 3 надписа, поголяма част от хард диска ми е затворен от 186 Gb имам свободни 53Gb.имам и папка от предишна инсталация която не ми дава да я отворя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veseto123 Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 А защо не ми дава да си кача нито една антивирусна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 Ако всичките ти "Windows-и" са на дял C:, бих те посъветвал да преинсталираш на чисто, с форматиране, като инсталираш хубава чистичка версия на операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
veseto123 Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 всички те са на C-то,харда не ми е разделен на C и D Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 1, 2010 Report Share Публикувано Февруари 1, 2010 А на дяла имаш ли ценна информация, защото при евентуална преинсталация с форматиране тя ще се загуби? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост