Vodolej_7 Публикувано Юли 9, 2012 Report Share Публикувано Юли 9, 2012 п.п При това положение, някой може ли да ми каже обективна причина, за да се върна на skype 3? С какво старите версии превъзхождат новите? Никога не ми е харесвало скайпа да се миксира с други неща,говоря конкретно за тоя скапан фейсбук!!!Старите версии превъзхождат новите версии с това че са по изчистени!В плюс да добавя,че сигурността е и по голяма при по старите версии на скайпа! п.п2 Също така, 5-та версия има едно съществено удобство - при чат с 10 абоната, не се налага да отварям 10 прозореца, а един и само се налага да направя един клик върху името на абоната. На мен пък точно това ми харесва,че всичко е по скритичко,при по старите скайп версии,не е нужно когато имам някой гост или някой познат вкъщи да ми разглеждат скайп абонатите,кликам си отделното прозорче за писане и си пиша спокойно! Иначе при при версия 4.2 това удобство за чатене с 10 абоната,за което спомена го има също!За мен лично версии 3.8 и 4.2 са най-добри всичко останало е боклук и то пълен,в пълния смисъл на думата! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 скайпа е версия 5.10 когато си пиша името и паролата и давам впишиме не ме пуска в скайпа процесор Intel Core 2 Quad Q66002GB RAMwindows 7 видеокарта Asus EN 8800 GTX 768 MB Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Опитвали ли сте да преинсталирате софтуера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Сигурен ли си, че си написал паролата и името вярно ? Преинсталирай скайп или инсталирай по-стара версия ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 преинсталирах скайпа с верси 5.9 5.8 5.0 и 4.2 отново немога да влезна и си остава този проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Ако ти е включен FireWall го спри или махни отметката на скайп. Сега с коя версия на скайп си ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 дори ми е била изключена FireWall сега съм с 4.2 версияпроблема отново си остава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Защо не пробваш да махнеш скайп с "RevoUnistaller" след това да инсталираш "Skype 3.8". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Използвай опцията за забравена парола. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 не е само моят ник опитах с 3 ника отново не иска да влиза Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Защо не пробваш да махнеш скайп с "RevoUnistaller" след това да инсталираш "Skype 3.8". махнах всичко с "RevoUnistaller" и инсталирах скайп 3.8продължава да вписва доста време и отново не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 И с Revo да деинсталира пак има остатаци .След ,като го деинсталираш ,почисти и ръчно всичо в C свързано със скайп .Ако се затрудняваш отвори C и в търсачката напиши Skype ,какво то излезне го изтрий ,рестартирай машината и пробвай инсталация на чисто .Случайно да ползваш рутер ,може проблема да е от него .Ако ползваш такъв го рестартирай . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 И с Revo да деинсталира пак има остатаци .След ,като го деинсталираш ,почисти и ръчно всичо в C свързано със скайп .Ако се затрудняваш отвори C и в търсачката напиши Skype ,какво то излезне го изтрий ,рестартирай машината и пробвай инсталация на чисто .Случайно да ползваш рутер ,може проблема да е от него .Ако ползваш такъв го рестартирай . всички остатъци ги бях изтрил след като използвах и програмата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Когато се вписваш в скайп какво ти пише че:не е в състояние да се свърже ?грешна парола или скайпиме ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
radichev Публикувано Юли 21, 2012 Report Share Публикувано Юли 21, 2012 Когато се вписваш в скайп какво ти пише че:не е в състояние да се свърже ?грешна парола или скайпиме ? нищо продължително вписване над 30 мин Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост