Jump to content

Download.bg -ще се плаща


Препоръчан пост

vekarata,фен съм на голямата ти простотия.Аз мисля ,че екипа на dbg постъпи правилно.Все пак има световна финансова криза...Както и да е.Този форум е по-тъп от този на dbg.А пък хората тука-не искам да ги обиждам,но почти на всички iq-то ви е по-малка от стайната температура на една стая,където няма печка,в зимен ден.DBG не краде новини.Това не е кражба.Ако крадехме,щяхме да кажем,че ние сме ги написали и ако обърнете внимание,отдолу на всяка новина има "Източник:".

Пешо,не мисли,че само заради теб и някакви мариощини няма да го направят отново неплатен.

Тъпооо rokoo...в България,въобще в целия свят няма заместител на download.bg.Има други сайтове като download.com,но от там някои хора,по-точно тези с бавен интернет няма да мгоат да свалят бързо.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 103
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Драги dreamskill, не те познавам и не зная каква ти е точно връзката с Download.bg, но ще те помоля да внимаваш с тона си. Да речем, че пренебрегнем обидата към текущия форум, никой потребител тук не е длъжен да търпи или дори чете обиди от твоя или от чиято и да било страна. Дори и да си засегнат и обиден от нещо, е редно да не започваш с нападки. Колкото по-"навътре" в Download.bg си, толкова по-важно е да внимаваш с отношението си спрямо колеги/конкуренция (зависи от гледната точка), защото с текущото отношение по-скоро демонстрираш що за потребители има из Download.bg или що за хора управляват сайта (както вече казах не зная какъв точно си) - злобливи, заядливи, комплексирани. Ако наистина си част от екипа на сайта или пък просто голям фен, е по-добре да покажеш Download.bg в добра светлина. В момента правиш точно обратното.

 

P.S.: нека не говорим за IQ-та, защото не мисля, че точно член/фен на Download.bg може да си позволи да засяга точно този аспект.

Link to comment
Сподели другаде

dreamskill, аз за разлика от Night_Raven не съм толкова толерантен към хора, обиждащи форума и потребителите в него и директно щях да те пратя в полетата на бананите, но Night_Raven ме помоли да ти дадем втори шанс с надеждата да възстановиш добрия тон.

 

Сега по темата - нещо интересно, което забелязвам от много време - ние останахме един от малкото (ако не единствения сайт) със собствени миръри, качени на наш сървър с превъзходна връзка в България. Нещо доста скъпо за нас, но според мен доста полезно за потребителите ни :)

Link to comment
Сподели другаде

Драги админи,тука има много тъпи,блондинкоподобни потребители,които не могат да мислят.Ся не искам да давам примери,но май трябва да изтриете някои мнения,които мислите ,че са обидни за dbg.Не искам да се пишат лоши неща за любимия ми сайт.Не го приемайте това като обида,но така е.

Този vekarata e написал като заглавие Download.bg -ще се плаща, Поредната простотия! и е копнал съобщението за ъпдейт на сайта.Аз тва лично не го броя за "тема".И ако тва беше написано в форума на bnt,аз направо щях да го изтрия.

Link to comment
Сподели другаде

Значи ти "нахлуваш" с далеч по-конкретно насочени и дори жлъчни обиди и си мислиш, че с това си поведение имаш право да изискваш каквото и да било? Съжалявам, че ще те разочаровам, но явно си се заблудил. С подобно отношение не можеш да се надяваш на каквото и да било съдействие от страна на екипа на SoftVisia.

Ако имаш някаква обоснована критика и/или умерено и неагресивно мнение, можеш да ги поместиш. В противен случай ще те помоля да се въздържаш от коментари. Демонстрираме повече от толерантност спрямо теб, така че по-добре се възползвай от това. При следваща обида (дори и лека) ще бъда принуден да взема по-сериозни мерки, освен ако някой не реши да не чака друго мнение и не действа преди това.

Link to comment
Сподели другаде

...тука има много тъпи,блондинкоподобни потребители,които не могат да мислят.Ся не искам да давам примери,но май трябва да изтриете някои мнения,които мислите ,че са обидни за dbg...

Не искам да се пишат лоши неща за любимия ми сайт.Не го приемайте това като обида,но така е.

Този vekarata e написал като заглавие Download.bg -ще се плаща, Поредната простотия! и е копнал съобщението за ъпдейт на сайта.Аз тва лично не го броя за "тема".И ако тва беше написано в форума на bnt,аз направо щях да го изтрия.

 

dreamskill,

 

Тук вече прекали! Никога не се обръщай срещу потребителите, защото те ти изкарват хляба... Виждам, че имаш проблем с хасъщния си и може би за това така си се овълчил.От психологична гледна точка, ти се намираш във втория етап от процеса на дегенериране на личността. А кой е третия, ти трябва да знаеш, защо си с по-висок интелектуален коефициент.

 

НО СТИГА ТОЛКОВА РЕКЛАМА ЗА НИЩО. НЕКА ТЕ ДА СИ Я ПРАВЯТ НА ТЕХНИЯ САЙТ!

 

P.S. Съжалявам се си умърсих ръцете в този, толкова неприятен и ненужен спор, но се почуствах задължен да го направя.

Link to comment
Сподели другаде

Тъпооо rokoo...в България,въобще в целия свят няма заместител на download.bg.Има други сайтове като download.com,но от там някои хора,по-точно тези с бавен интернет няма да мгоат да свалят бързо.

 

Ти чуваш ли се какво говориш? Или не си виждал какво е истински софтуерен портал? Download BG е само един сайт с доста мижава база от програми и това което привлича хората е че е на български.Ако въобще съм теглил програми от там това е било изключение а не правило.Дори и съветите които се разменят са направо аматьорски.Там няма дори един консултант специалист,който да ти даде полезен отговор ако се наложи.

А защо един от потребителите е напуснал форума ви при все че са му подарили ПРЕМИУМ достъп прочети в тоя сайт

Link to comment
Сподели другаде

...При следваща обида (дори и лека) ще бъда принуден да взема по-сериозни мерки, освен ако някой не реши да не чака друго мнение и не действа преди това.

Става въпрос за мен и определено търпението ми го няма. Единственото, което ме спира е това, че Венци вече писа по темата и няма да е коректно да го прескачам с действия.

 

Определено не съм като някои колеги, които разсъждават по начина "щом дискутирате дадена тема, дори и да се гневите, то аз задължително ще я оставя, защото ми носи посещения и парички", така че приканвам нашите потребители да не се връзват на провокациите на dreamskill и да се опитаме да се върнем към нормалната дискусия. За мен са много по-важни потребителите, които пишат при нас и помагат на останалите, отколкото тези, които влизат, за да правят сеир. А пък ако Венци прецени, то нека почисти темата :)

Link to comment
Сподели другаде

1. Нямаш право да оценяваш IQ-то, на който и да е потребител в този форум. Нямаш право изобщо и да оценяваш този форум по какъвто и да е бил начин. Най-мразя фанатизирани (място за дума по избор), които се регистрират в някой форум единствено с цел да говорят глупости и да нападат потребителите му.

 

2. Оправданието за икономическата криза е най-малкото несериозно. Да не би ИК-а да намали продажбата на списанието им, то без това май никой не го купува (може би го купуваш ти), ама нали идва ИК-а, може да си спестиш пари, като не го купуваш.

 

3. Аз също си имам любими сайтове, ама това не ми дава право да пиша за другите сходни сайтове глупости с цел защита на любимите ми страници. Добрите страници се познават по това, че си съществуват без нуждата някой да ги защитава. Това

 

4. Относно мнението ти за тази тема на vekarata - всеки е в правото си да пише, каквото пожелае, да го оформи по начин, по който желае и да го сподели също, където желае, стига да е в рамките на добрия тон, написан кадърно и оформен добре. Така че освен причината, че явно си пристрастен към тази тема, друга причина да нападаш vekarata няма.

 

5.

Ако крадехме,щяхме да кажем,че ние сме ги написали и ако обърнете внимание,отдолу на всяка новина има "Източник:".

 

Звучи така все едно си от екипа на въпросният сайт. Би ли сподели какви са ви точно взаимоотношенията?

 

6. Това, че няма да го направят безплатен отново изобщо няма да впечатли 90%+ от потребителите.

 

7. По скоро бих изтрил твоите мнения и тези, които ги коментират, отколкото някое на нашите потребители. Тук ценим потребителите и времето, което са отделили за да напишат своето мнение. Ако във въпросния сайт се трият мнения за щяло и нещяло (нямам знания дали е така, не посещавам този сайт) тук не процедираме така.

 

8. Лично мнение, несъгласувно с другите членове на екипа - ако единствената ти цел, за да се регистрираш в този форум и да пишеш в него е била да коментираш тази тема, умолявам те да напуснеш и да не се връщаш никога повече тук. Не мога да приема това, че обиждаш нашите потребители и то няколко пъти.

Link to comment
Сподели другаде

norton antivirus хич не мисля че е фълшива тревогата.Преди минутка ми се обади приятел който също е отворил сайта и неговия НОД също е изпищял на умряло.Не спамя а казвам това което става.

Да бе аз като влизам всеки ден там трябва без комп да съм останал. Хайде без превземки. Ако някой го е яд на някого това не е начина за натриване на носове. Всеки, който си има поне малко понятие от това ще разбере, че това е невъзможно.... или антивирусната е изперкала. Айде със здраве!

 

В началото на XXI век бях с спънат интернет. Редовно плащах 5лв за всяко ново списание на Download.bg. Интернетът стана достъпен и по-бърз с времето и аз престанах да давам 5лв за ново списание на Download.bg. След подсещането с писмо от тяхна страна за новата им политика - аз питам, какво толкова предлага в повече Download.bg? Форумът им е ужас от пaлячовци и цинизми, повечето линкове не се обновяват. Това с SMS и ваучери директно лишава българи в чужбина от новата регистрация. Ако новата им политика преуспее - първата ми работа е да ги разкарам от букмаркса на браузера си.

Пешо - хакерът знае как ...

Точно по този начин "палячовците" и "цинизмите" вече няма да ги има. Подсети ме ако не съм прав.

 

1. Нямаш право да оценяваш IQ-то, на който и да е потребител в този форум. Нямаш право изобщо и да оценяваш този форум по какъвто и да е бил начин. Най-мразя фанатизирани (място за дума по избор), които се регистрират в някой форум единствено с цел да говорят глупости и да нападат потребителите му.

 

2. Оправданието за икономическата криза е най-малкото несериозно. Да не би ИК-а да намали продажбата на списанието им, то без това май никой не го купува (може би го купуваш ти), ама нали идва ИК-а, може да си спестиш пари, като не го купуваш.

 

3. Аз също си имам любими сайтове, ама това не ми дава право да пиша за другите сходни сайтове глупости с цел защита на любимите ми страници. Добрите страници се познават по това, че си съществуват без нуждата някой да ги защитава. Това

 

4. Относно мнението ти за тази тема на vekarata - всеки е в правото си да пише, каквото пожелае, да го оформи по начин, по който желае и да го сподели също, където желае, стига да е в рамките на добрия тон, написан кадърно и оформен добре. Така че освен причината, че явно си пристрастен към тази тема, друга причина да нападаш vekarata няма.

 

5.

 

Звучи така все едно си от екипа на въпросният сайт. Би ли сподели какви са ви точно взаимоотношенията?

 

6. Това, че няма да го направят безплатен отново изобщо няма да впечатли 90%+ от потребителите.

 

7. По скоро бих изтрил твоите мнения и тези, които ги коментират, отколкото някое на нашите потребители. Тук ценим потребителите и времето, което са отделили за да напишат своето мнение. Ако във въпросния сайт се трият мнения за щяло и нещяло (нямам знания дали е така, не посещавам този сайт) тук не процедираме така.

 

8. Лично мнение, несъгласувно с другите членове на екипа - ако единствената ти цел, за да се регистрираш в този форум и да пишеш в него е била да коментираш тази тема, умолявам те да напуснеш и да не се връщаш никога повече тук. Не мога да приема това, че обиждаш нашите потребители и то няколко пъти.

Като потребител в download.bg искам да се извиня за тона на dreamskill. Той и там си е такъв избухлив и малко невъздържан, но какво да се прави младостта е буйна. ;) Не веднъж е получавал банове и там, но пак си остава фен на сайта. Може би е провокиран от по-острите нападки към сайта, но наистина не е това начина за реакция. На мен също ми докривя, защото много от нещата, които се пишат не са истина. Предполагам, че тези потребители, които пишат така разярено са "отрязани" от там поради ред причини. Както се каза тук, имаше много "палячовци" и "цинизми" в download.bg. Мисля, че някои "палячовци" от там са се регнали тук само за да плюят по download.bg. Погледнете ги само кога са се регнали и по колко мнения имат...

Както казахте, така са решили така са направили. Лично за мен всеки сайт си има собствен облик и излъчване и не бих могъл да поставям на везни различните сайтове и форуми. Този сайт ( softvista ) също го харесвам, защото и от тук са ми помагали много.

Лек ден и по малко нерви! :)

Link to comment
Сподели другаде

Добре...няма да спамя.Просто целта ми не беше да се заяждам,но сигурно вие така го разбирате.Аз не съм от екипа от download.bg,но от ваша гл :yesss: една точка,името на темата сигурно не е обида и думата "простотия" е в рамката на "добрия тон".
Link to comment
Сподели другаде

Така, някой е решил че паричките не му стигат и е решил да направи сайта платен. Алчност, и нищо повече.

Така, асенчо прозрачен си. Я се погледни кога си се регнал и колко мнения имаш... и ти си от онези "онеправданите" от download.bg дошъл си да плюеш. Регнал си се тук, няма лошо. Форумът тук се увеличава, добре е за SoftVista, само да не си от онези "палячовци" дето ги разкараха от там, че аман от вас вече! Така са решили - така са направили. В твойта къща ти решаваш - сайта е техен те си вземат решенията и си понасят последствията. Айде както помолиха админите тук, да се спира с препирните и да се поддържа добрия тон.

Щастлива нова година на всички! :beer:

Link to comment
Сподели другаде

Така, асенчо прозрачен си. Я се погледни кога си се регнал и колко мнения имаш... и ти си от онези "онеправданите" от download.bg дошъл си да плюеш. Регнал си се тук, няма лошо. Форумът тук се увеличава, добре е за SoftVista, само да не си от онези "палячовци" дето ги разкараха от там, че аман от вас вече! Така са решили - така са направили. В твойта къща ти решаваш - сайта е техен те си вземат решенията и си понасят последствията. Айде както помолиха админите тук, да се спира с препирните и да се поддържа добрия тон.

Щастлива нова година на всички! :beer:

Голям смях, намерил кой да говори за регване, мнения и кой кога е регистриран...

Link to comment
Сподели другаде

Голям смях, намерил кой да говори за регване, мнения и кой кога е регистриран...

Еленче, регнах се тук защото имах проблем и исках да потърся помощ, а и не пиша клевети и глупости все пак. Подразни ме това, което съм описал в предния си пост. А и не съм ли прав? Айде весела Нова година и на теб и не се вързвай за глупости. :hesthebest:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...