Deyan92 Публикувано Януари 4, 2009 Report Share Публикувано Януари 4, 2009 А можете ли да ми препърачате некои яки хаусове ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Април 29, 2009 Report Share Публикувано Април 29, 2009 Здравейте, не съм сигурен, че темета е за тук, но все пак: Големината на файла е 0,7 мб. с продължителност 40 сек. Ако някой може да даде инфо за изпълнителя и името на песена - благодарско от мен! линк за сваляне на част от песента Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Април 30, 2009 Report Share Публикувано Април 30, 2009 Mного моля мякой да ми каве името на тази песен на deep purple Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 30, 2009 Author Report Share Публикувано Април 30, 2009 Mного моля мякой да ми каве името на тази песен на deep purpleDeep Purple - Smoke On The WaterКласика :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Април 30, 2009 Report Share Публикувано Април 30, 2009 Благодаря много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tapion Публикувано Април 30, 2009 Report Share Публикувано Април 30, 2009 Много обезпокояващи коментари. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Май 6, 2009 Report Share Публикувано Май 6, 2009 Ще може ли някой да ми каже как се казва песента на Ненка от Комоците. Когато излизат по точно. Често съм виждал че я пускат и по цирковете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 8, 2009 Author Report Share Публикувано Май 8, 2009 Ще може ли някой да ми каже как се казва песента на Ненка от Комоците. Когато излизат по точно. Често съм виждал че я пускат и по цирковете.По-добре дай линкче от клипче с тази песен. Така дори и някой да не го е гледал до преди това и като го види може да знае песента или примерно някой като мен не се сеща за момента за кое точно говориш и като метнеш линк може да се сетя :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Май 9, 2009 Report Share Публикувано Май 9, 2009 Ето я Най в началото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Май 28, 2009 Report Share Публикувано Май 28, 2009 Търся BG варианти на песента на Карас FenomenoАко някой знае ще съм му благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Май 28, 2009 Author Report Share Публикувано Май 28, 2009 Търся BG варианти на песента на Карас FenomenoАко някой знае ще съм му благодаренВесела - Палаво око Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ven300 Публикувано Май 29, 2009 Report Share Публикувано Май 29, 2009 СупеР :yeah: Точно на Весела ми трябваше кавъра но явно съм бъркал името с "на едно легло" вместо "палаво око" Супер сте *целувки* Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Юни 17, 2009 Report Share Публикувано Юни 17, 2009 Някой знае ли как се казва тази класическа песен, и евентуално къде мога да си я дръпна? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 17, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 17, 2009 Някой знае ли как се казва тази класическа песен, и евентуално къде мога да си я дръпна?орк. Камчия Комбайна - Вършачка За дръпването: http://forums.softvisia.com/index.php?act=boardrules3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 17, 2009 Report Share Публикувано Юни 17, 2009 yordanp: А след като си я намирил във Vbox7 защо не използваш Vloader 2.5 да я свялиш и му задаваш да свали в MP3 и готово???Друг вариант е да ползваш сайтовете за Download на клипчетата от Vbox7 и след това да ползваш Format Factory 1.90 за конвертиране - във ръководството е описано и как да вградиш субтитри ,а това е сайт (предоставен от VIS за сваляне на субтитрите) http://vbox.mivanov.org/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост