danina Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 danina, Имам шесто чувство, че търсиш Rednex - Hold Me For A While Познах ли?Ехаааааааааа! Супер! Тя еееееееееее! Страхотно парче. Имам я и съм я слушала 100 пъти, но нямах идея кой е изпълнителят. Исках да знам, за да разуча творчеството им. Знаех си аз, че не може да са Dream Street. Интересно само защо този текст са го причислили и на тях.lyrics са допуснали голяма грешка, но с твоя помощ я разкрихме. Нека тази страхотна балада е поздрав за всички романтични натури, които обичат живота и хубавата музика.Още веднъж благодаря! Между другото- творчеството им е страхотно. Доста ми допада стилът им- смесица от кънтри и диско. Доста свежо звучене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 31, 2007 Report Share Публикувано Юли 31, 2007 Не мога да се въздържа и ви поднасям песента:Тук!Приятно слушане! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Август 1, 2007 Report Share Публикувано Август 1, 2007 Дани, много ти благодаря, страхотна песен е и много ме разчувства с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Днес това клипче циркулираше из мрежата и да ви кажа честно аз се попиках от смях с него. Много обичам песента от това клипче, но не знам как се казва :'( Ако някой знае и сподели, ще съм му много благодарна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Това е ATC - Around the world Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Август 24, 2007 Report Share Публикувано Август 24, 2007 Това е ATC - Around the world Олеее много, много ти благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vbonchev Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Здравейте! Търся една песен в която се пее нещо като "ай ем си ей".Може би това е припев?!благодаря на всички които ми помогнат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 9, 2007 Report Share Публикувано Септември 9, 2007 Ако не се лъжа става въпрос за Village People - Y.M.C.A. Ето и текста - http://www.lyrics007.com/Village%20People%....%20Lyrics.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Септември 12, 2007 Report Share Публикувано Септември 12, 2007 (Редактиран) Привет, Превъртях нета и не мога да открия текста на една любима моя песен. Бих си го извадил сам, но може би не ми достигат познанията по английски. Песента е "With all I know" на Еди Мърфи, албум So Happy ако не се лъжа. Не е много известна, но е уникална.Приемам всякаква помощ. Поздрави Редактиран Септември 12, 2007 от IVAN [IVAN] Съедних темите, защото са горе-долу за едни и същи неща :) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dark_2 Публикувано Октомври 18, 2007 Report Share Публикувано Октомври 18, 2007 Песента е много готина, но вече не знам къде да търся, затова моля за вашата помощ. Ето линк (не знам дали мога да давам линкове ама...) http://b8e8k1k1a6.vbox.bg/videos/Kak_se_ka...____/index.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 2, 2008 Report Share Публикувано Януари 2, 2008 Въпроса ми не е точно за името на дадена песен, а за актрисата, която участва в клиповете на David Guetta. Виждали смея в Love Is Gone и Baby When The Light. Благодаря на отзовалите се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 2, 2008 Report Share Публикувано Януари 2, 2008 Kelly Thiebaud? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Януари 2, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 2, 2008 Kelly Thiebaud?Ахъм -> http://en.wikipedia.org/wiki/Love_Is_Gone Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Януари 2, 2008 Report Share Публикувано Януари 2, 2008 Точно! Благодаря ти Венци ))) Много красива девойка. Ето да се насладите малко и вие - http://www.the-warzone.net/gallery/categories.php?cat_id=46 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
h2k`Kara7i7sa Публикувано Януари 2, 2008 Report Share Публикувано Януари 2, 2008 Здравейте! Искам да попитам за една песен, която чух случайно.Ето ТуК (Позволих си да пусна линк,към клипчето което озвучава.)Песента, която търся запачва от 3-тата минута.Благодаря предварително! Еми пич ето ти имената на испълнителя и песента D-Devils - Impheatus надявам се че съм ти помогнал Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост