IVAN Публикувано Януари 26, 2008 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2008 Чух една песен в едно заведение, много ми хареса.. Обаче за съжаление, знам че ретро парче и в текста има "aeeee опаля" / знам, че тази информация, която давам е оскъдна, но ....Записах с GSM, част от песента, но пък е гадно качеството ( http://softvisia.com/users/ivan/Private/Opala.amr ).amr формат освен в GSM може да се преслуша и с Apple QuickTime Player / RealNetworks RealPlayer на компютъра. Да се надявам някой, да може да се сети за песента... мерси предварително Добавено: след 1 ден търсене, и песента е: Snap-Ooops Up Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Април 2, 2008 Report Share Публикувано Април 2, 2008 Здравейте. Търся една песен на Южен Вятър в която се пееше нещо такова: (...с далаверите големи ние нямаме проблеми, марки, долари, пари пилеем ние до зори..''. Някой знае ли как се казва песента? -------------Намерена е песента!!!--------------------------- Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Април 10, 2008 Report Share Публикувано Април 10, 2008 Приятели, не мога да открия текста, съответно и изпълнителя на тази песен. Открих я под името Steppenwolf - Suicide, но това не е групата.Ето песента. Моля ви за помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Април 14, 2008 Report Share Публикувано Април 14, 2008 Скоро чух една много сладка детска песничка. Нещо подобно:Искам, искам дъвка, захарен памук, искам млечен шоколад напук,искам синьо слънце, черна захар, тебе искам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Юни 20, 2008 Report Share Публикувано Юни 20, 2008 Здравейте,Тука у Америко, незнайно защо, не спираме да си въртим една песен:Някой знае ли коя е и от къде мога да си я намеря???То поне заглавието да знам Но не бързата версия на DJ Sammy Благодаря в предварително на отзовалите се Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юни 20, 2008 Author Report Share Публикувано Юни 20, 2008 Кой не чете коментарите :Р Do - Heaven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cozzzzzzz Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Привет!Моята молба е за една песен,чието име или изпълнител за съжаление не знам.За сметка на това пък ще кача самата песен unknown_track.wav P.S.Ръкопляскането не е част от изпълнението-просто не успях да го премахна,докато правех семпъла... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 1, 2008 Author Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Много ми прилича на Alex C feat. Yass - Doktorspiele :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Здравейте. Много съм си харесал една песен, но незнам нищо за нея, освен едно клипче, което направих кратичко и некачествено.29062008.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivo23 Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Здравейте. Много съм си харесал една песен, но незнам нищо за нея, освен едно клипче, което направих кратичко и некачествено. Почти ниищо не мога да чуя от текста песента.Иначе можеше и да помогна Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Почти ниищо не мога да чуя от текста песента.Иначе можеше и да помогнаАми аз съм записал припева. Мисля че се чува много добре за този, който я знае или чувал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivo23 Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Ами аз съм записал припева. Мисля че се чува много добре за този, който я знае или чувал. За пръв път я чувам.Ако можеш да напишеш припева... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coojoe_213 Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Песента е страхотна, ако някой я разпознае, нека да ми пише как се казва/кой я изпълнява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cozzzzzzz Публикувано Юли 1, 2008 Report Share Публикувано Юли 1, 2008 Много ми прилича на Alex C feat. Yass - Doktorspiele :Р Звучи подобно,но определено не е същата песен.Единственото което мога да добавя е ,че песента не е нова-спомням си,че я въртяха по радиата преди доста време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crio Публикувано Юли 2, 2008 Report Share Публикувано Юли 2, 2008 От саундтрака на Step up 2: The streetsCherish Ft. Yung Joc - Killa Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост