naskobk Публикувано Септември 22, 2016 Report Share Публикувано Септември 22, 2016 Подреди си мисълта в екселска таблица и я прикачи,по принцип може да се направи,след като прикачиш екселския документ ще ти го обработим и върнемсъс съответните хипервръзки за отделните входове. С една дума прикачи примерен файл на ексел Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ValTan Публикувано Септември 23, 2016 Report Share Публикувано Септември 23, 2016 Здравейте Отново Направих гопо следният начин, дали е правилно нямам представа.Избрах клетката след това Data/Data Validation/Settings/Allow List /Source вписваме със запетая това което искаме да се показва в падащата клетка.После Add Hyperlink/ в случая избирам Page in this Document/ и му казвам, че се намира в Sheet 3.Сега имам въпрос, отново.Аз искам от падащото меню като кликна да ме води в три отделни листа.Предполагам, че трябва да ги създам и тогава да го настроя всяка падаща клетка да ме води на отделен лист?Така ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Септември 23, 2016 Report Share Публикувано Септември 23, 2016 Тук има един макрос който автоматично попълва листовете,спрямо номера който си задал в таблицата.Може би нещо такова ще ти върши работа.auto_copy_sheet.xls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Στηναγάπη Публикувано Декември 30, 2016 Report Share Публикувано Декември 30, 2016 Здравейте.Налага ми се да си направя някаква "складова програма".При заварено положение ползвах една справка, но нещо не ми харесва и искам да я модифицирам малко, но нямам нужните познания.Може ли за помощ?Прикрепям файлаНов Microsoft Excel Worksheet....xlsx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Август 22, 2017 Report Share Публикувано Август 22, 2017 Здравейте, Имам едно питане относно една таблица, която ми е направена тук от naskobk, за което съм му изключително балгодарен.. Таблицата представлява график за нощни и дневни смени. Въпроса ми е, може ли да са въведат стойноти за първа и втора смяна примерно 1 и 2, и как може да стане? Сега има стойности за нощна, дневна и отпуска Н, Д и О. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Август 22, 2017 Report Share Публикувано Август 22, 2017 Ако може напиши продължителността на една смяна в часове колко е,по принцип трябва да се получи.Или може да ги искаш само като брой смени,това трябва също да се уточни. Лек ден Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Август 22, 2017 Report Share Публикувано Август 22, 2017 Смяната е 8 часа. Просто ми трябва да може да въвежда 1-ва и 2-ра смяна вместо Д-дневна и Н-нощна, но Д и Н да си останат като инициали. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Август 22, 2017 Report Share Публикувано Август 22, 2017 Виж този вариант, само януари месец съм настроилGrafik_Dejurstva_2017.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vision of life Публикувано Август 22, 2017 Report Share Публикувано Август 22, 2017 Благодаря ти много, така е идеално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ashko2 Публикувано Август 25, 2017 Report Share Публикувано Август 25, 2017 Здравейте, Има ли начин с макрос да се постигне следното: ако С2=2 клетките от А2 до R2 да мига в два цвята. Благодаря предварително!!! test.xlsx Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 26, 2017 Report Share Публикувано Август 26, 2017 Здравейте,прикачам файл в който мига в червено и жълто, ако в с2=2, целият ред в диапазон А2:R2 мига в тези два цвята, ако С2 не е = на 2, спира да мига.Имай в предвид, че това ще товари доста системата, ако имаш условие = на 2 и ще ти забавя ексел.Cell Blink.xls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ashko2 Публикувано Август 26, 2017 Report Share Публикувано Август 26, 2017 Явно не се изразих правилно.Мисълта ми беше, че ако в колона С независимо от това в коя клетката е изписана цифрата 2 целия диапазон от А до R в този ред да мига.Или ако:С3=2 целия диапазон от A3 до R3 да мигаС6=2 целия диапазон от A6 до R6 да мигат,е цифрата 2 може да се повтаря в няколко клетки и там, където има 2 искам диапазона от А до R да ми мига.Същото така като отворя наново файла не ми мига Cell Blink (2).xls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Август 28, 2017 Report Share Публикувано Август 28, 2017 В колоните от 3 до 8 има заложени формули, избери произволна колонаи на мястото на цифрата напиши 2, стартирай макроса ище започне да мига. Ако някой има желание може да го доработи макроса лек ден и ползотворна седмица timer_cell.xls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naskobk Публикувано Август 28, 2017 Report Share Публикувано Август 28, 2017 Прикачвам нов файлВ колоните от 3 до 8 има заложени формули, избери произволна колонаи на мястото на цифрата напиши 0 или отрицателно число, стартирай макроса ище започне да мига. Това може да се ползва в складова програма когато няма наличности в складаили количеството е изчерпано идея за разработкаПрикрепвам файлаtimer_cell_new.xls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Август 30, 2017 Report Share Публикувано Август 30, 2017 Здравейте Фани, прикачам ви желаната таблица с критерии 2 в колона С2:С и мигане в жълт и червен цвят.Ако пусна макроса още при отваряне да започне да мига, след това се подава сигнал и не може да се спре, но за сметка на това в която и да е клетка каквото и да напишете, всички редове със съдържание 2 ще започнат да мигат.Не знам колко голям ще бъде файлът, но това мигане държи под напрежение постоянно ексел в един момент ще стане досадно и ще забавя, затова направих и един бутон с който да можете да го спрете, но при всяко следващо вписване ще започне да мига.Поздрави Migane.xlsm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост