euronova Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Здравейте!Всеки интервал става досадна точка. Написаното изглежда така, само че точките са на средата на буквите: Какво.да.направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Да не си натиснал този бутон?http://ploader.net/files/ed2ce2658929ff5ef1bfcd3302d9f903.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Не, не е от този бутон. Ето как изглежда написаното. Иначе при принтиране няма точки, но като пиша, ме дразнят...Asdasdcas dfsdfsdf fdfgvb dfdfd.doc Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 При мен всичко изглежда наред при отваряне на документа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Не е от файла, от настройките ти е. Натисни все пак онзи бутон, да видиш дали няма да има разлика. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Можеш да настроиш показването на елементите по този начин:http://img02.imagefra.me/img/img02/2/11/5/panevdd/f_10jw5m_d7d30b6.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 5, 2009 Report Share Публикувано Ноември 5, 2009 Аз също виждам текста нормално без точки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dancheto Публикувано Ноември 6, 2009 Report Share Публикувано Ноември 6, 2009 От настройките беше - Formatting marks - SpaceСлучайно съм ги променила... Благодаря за помощта!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivovtr Публикувано Ноември 24, 2009 Report Share Публикувано Ноември 24, 2009 имам проблем с настройките на word и Proofing tools kit. исталирал съм и двете версии 2007 но незнам как да си ги настроя да работи и да ми проверява за грешки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Ноември 25, 2010 Report Share Публикувано Ноември 25, 2010 Здравейте!Бихте ли ми помогнали да разреша следния проблем.При отваряне на Microsoft Word непрекъснато ми изкача прозорче,което ме препраща за инсталиране на допълнение към програмата,което аз не желая.Въпросът ми е какво да направя,та въпросното прозорче да не изкача при отваряне на програмата? Предварителни благодарности !http://www.picvalley.net/u/2302/84802687729061721290702895R3DS6JOhu1EkettjbLZU.JPG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Имаш инсталирана пиратска версия на Microsoft Office. Решението е да инсталираш легална версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Пулсар Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Имаш инсталирана пиратска версия на Microsoft Office. Решението е да инсталираш легална версия.Уиндълсът ми е легален и се ъпдейтва нормално!Не разбирам защо Microsoft Office да е пиратски ?Той не е инсталирам допълнително ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Нещо май ни вземаш за мезе или наистина не си наясно как стоят нещата. Microsoft Windows е операционна система, а Microsoft Office е офис пакет. Двата продукта са напълно независими един от друг. Иначе казано: Microsoft Office не е включен нито в цената на Microsoft Windows, нито в инсталацията му. Закупува се и се инсталира отделно. Затова е и възможно Windows да ти е легална, а Microsoft Office да не е. И обратното разбира се.Ако Windows наистина ти е легално копие, то значи или си пропуснал кога някой ти е инсталирал офис пакета, или ти си го инсталирал и по някаква причина си забравил за това.Ако си 100% сигурен, че офис пакетът е инсталиран заедно със самата инсталация на Windows, то това значи, че последната е била самоделка - модифицирана инсталация на Windows с добавени най-различни неща. Подобни самоделки никога не са легални.Накратко: изказванието ти съдържа противоречащи си елементи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 26, 2010 Report Share Публикувано Ноември 26, 2010 Аз бих ти помогнал да си решиш проблема като ти препоръчам безплатната алтернатива, наречена OPENOFFICE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост