Night_Raven Публикувано Юни 3, 2007 Report Share Публикувано Юни 3, 2007 здравейте. ще давам направо към проблема: свалих един концерт в този формат VIDEO_TS концерта е от 5 части как да ги събера за да ги сложа в един диск в avi форматТова е DVD Video формат. Трябва да се рипне в AVI. Програми за целта има доста, като доста добра за начинаещи е Auto GordianKnot 2.40 (9.0MB). P.S.: ще те помоля да използваш малко пунктуация занапред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
madmax81 Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 здравейте. искам да ти благодая за прекрасното ръководство ,но някой може ли да ми каже как да направя филма към 700 или 870 mb , защото като направя събирането на частите филма става в много голям размер Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 11, 2007 Report Share Публикувано Юни 11, 2007 За какви части на филм става въпрос? Дай малко повече информация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
madmax81 Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 нали един филм е разделен на 2 или повече диска. като ги сабера , как да направя филма чрез тази програма 700 или 870mb ,за да го сложа на един диск. сетих се за още един въпрос: в момента си свалям сериала Досиетата Х, справим се с вграждането на субтитрите във филма, но може ли да компресирам филма в по малак размер ,защото 2 серии ги събирам на един диск иска ми се да са повече, но май качеството няма да е хубаво дайте идея може ли тази програма да прави това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 И двата процеса са възможни с VirtualDub, но включват повторно компресиране на файла, което не само ще отнеме време, но и ще влоши качеството. Бих казал, че е нерентабилно веднъж компресирани файлове да се човъркат още. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 Правих си клипове на CS ( Counter-Strike ) бяха ми дали едно дълго ръководство за 2-3 програми, чрез които да правя това. Именно Virtual Dub беше една от тях и нейната задача беше да прави клипа от 80 на 1-2 мегабайта, но при конвертирането ми бяха оказали да цъкам на определен кодек за да се смали значително видеото. Не помня кодека, вие можете ли да ми го припомните? Ето скрийн шот; http://i.data.bg/07/06/12/417784_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 12, 2007 Report Share Публикувано Юни 12, 2007 Да не е XviD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hazaina Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Здравейте!Надявам се ,че не само и аз имаме (имали са) следния проблем.Свалих си програмата,а не виждам от къде да я инсталирам-нама exe или setup файл никъде.Е как да стане,тогава,къде ли не търсих в директориите на програмата.Ако някой може,нека да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Ако говориш за VirtualDub, тя няма инсталация - просто се разархивира и стартира от VirtualDub.exe. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stormcaller Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Здравейте!Пак съм аз,понеже "леко" се затруднявам с работата с Sound Forge Ще може ли някой да ми каже,как да направя от 21 песни,една "голяма" (става въпрос за концерта).Благодаря ви предварително за помощта! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 17, 2007 Report Share Публикувано Юни 17, 2007 Ако вече имаш отделтните песни, сглобяването е лесно:1) създаваш нов файл (File -> New... -> OK) с параметри по подразбиране - за удобство ще наречем този файл "основен";2) зареждаш първия от 21-те файла;3) натискаш CTRL+A, за да го маркираш целия;4) в празния (основния) файл натискаш CTRL+V, за да поставиш информацията;5) отваряш следващия от 21-те файла;6) натискаш CTRL+A, за да го маркираш целия;7) в основния файл местиш индикатора за местоположение в края на файла с натискане на CTRL+END;8) в празния файл натискаш CTRL+V, за да поставиш информацията;9) повтаряш стъпки 5) до 9) за всеки следващ файл, докато не останат;10) запазваш готовия пълен файл (File -> Save as...). Това е най-базово съединяване на отделни аудио файлове - без кръстосано заглъхване, смесване на потоци и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
magest1c Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 Може ли да ми помогнете вече от 10 часа се мача да направя едно аниме което е mkv фаил от 120 поне на 99 МБ и вече отчаяно тарся помощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 5, 2007 Report Share Публикувано Юли 5, 2007 А в какъв формат искаш да го обърнеш този .mkv? P.S.: няма да е зле да използваш пунктуация занапред. Освен това имаме и "ъ" в азбуката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
magest1c Публикувано Юли 6, 2007 Report Share Публикувано Юли 6, 2007 ами трябва ми в avi. Mожеш ли да ми помогнеш P.S. съжелявам за правописа и пунктоацията , ама много бързах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юли 6, 2007 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2007 Привет и от мен!Не съм се сблъсквала с този формат " матрьошка" досега, но се поразрових по темата.Може да пробваш с VirtualDub Mod като не забравяш директ стрийм копи, иначе размерът ще те побърка.Не съм го пробвала, но някъде четох, че ставало.Или пък изтегли си Apex Video Converter и конвертирай матрьошката в mpeg4.Ако има проблеми пиши и ще се поровя още.А ако все пак решиш само да го гледаш/ тъй като дават качеството на тези файлове като отлично/ виж тук:ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост