milo65 Публикувано Април 17, 2013 Report Share Публикувано Април 17, 2013 Не успях да накарам dfx enhancer/последната free/ да заработи с aimp3, но го чух с foobar и ми допадна...Ако някой може да помогне за това да мога го ползвам с aimp3, ще съм благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
milo65 Публикувано Април 20, 2013 Report Share Публикувано Април 20, 2013 Справих се, само тия изкачащи съобщения за trial през 20 мин..! Това е извън темата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 10, 2013 Report Share Публикувано Август 10, 2013 @Night_Raven,Имам нужда от помощ. Не съм сигурен дали трябва да пиша тук, защото не съм съвсем сигурен дали въпросът ми изобщо има нещо общо с AIMP. Все пак реших да пиша тук, защото не се сещам как да озаглавя нова тема.Преди няколко дни слушах музика с AIMP. При пускането на една песен получих съобщение за грешка. Съобщението гласеше нещо от сорта на: "The RPC server is unavailable" (не съм сигурен, тогава не обърнах внимание), а заглавието беше директорията на самия файл (и за това не съм съвсем сигурен). На какво мислиш, че се дължи тази грешка? Възможно ли е да е бъг в новата версия на AIMP?P.S. Компютърът е преинсталиран скоро с Windows 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 11, 2013 Author Report Share Публикувано Август 11, 2013 С друг плеър има ли проблем? Само веднъж ли се получи или се получава всеки път с този файл? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 11, 2013 Report Share Публикувано Август 11, 2013 За пръв път в живота си получавам такава грешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 12, 2013 Author Report Share Публикувано Август 12, 2013 Това ясно. Въпросът ми беше дали се появява всеки път или се е появила само веднъж. Също така попитах дали с други плеъри има проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 12, 2013 Report Share Публикувано Август 12, 2013 Мислех, че стана ясно, че само един единствен път получих тази грешка с AIMP. Файлът беше .flac и други плеъри за него нямам, но предполагам, че такава грешка няма да има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 13, 2013 Author Report Share Публикувано Август 13, 2013 Грешката не ми говори нищо във връзка с плеъра. Възможно е да е просто бъг в него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 13, 2013 Report Share Публикувано Август 13, 2013 Т.е., според теб няма за какво да се притеснявам?А, тази грешка по-принцип какво значи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2013 Author Report Share Публикувано Август 15, 2013 Ами, ако се е случило само веднъж, не виждам причина да се притесняваш. Не мога да обобщя точно кога се появява тази грешка, защото се появява в различни ситуации. В общия случай се появява при неуспешно разпознаване на DNS или NetBIOS име, ако някоя от нужните услуги на RPC сървъра не работи или при мрежови проблеми. Разбира се могат да се получат и други инцидентни случаи. Аз лично бих се притиснил чак ако се случи отново. Всъщност "притиснил" е силно казано, по-скоро бих се заинтригувал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 15, 2013 Report Share Публикувано Август 15, 2013 Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kaspar1 Публикувано Май 31, 2015 Report Share Публикувано Май 31, 2015 как става номера да подкарам даден url -адрес на дадено радио както при winamp ,при winamp само си копирам адреса и го поставям отвори url и си тръгва но при aimp2 и 3-ка неще Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Юни 3, 2015 Report Share Публикувано Юни 3, 2015 Аз ползвам от доста време Foobar2000 и съм доволен от лекотата му и качеството на звука. Winamp не ми е по вкуса, защото ми се вижда тежък. Въпроса ми е AIMP по-добър ли е от Foobar и ако да с какво го превъзхожда? Веднага искам да уточня, че не съм специалист по плеъри и в областта на аудиото и видеото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 3, 2015 Author Report Share Публикувано Юни 3, 2015 Аз ползвам от доста време Foobar2000 и съм доволен от лекотата му и качеството на звука.С риск да звуча като развалена грамофонна плоча: foobar2000 няма по-качествен звук от останалите плеъри. Всички аудио плеъри са еднакви откъм качество на звука. Въпроса ми е AIMP по-добър ли е от Foobar и ако да с какво го превъзхожда?Лично аз скоро не съм съм работил особено много с AIMP, но няма с какво много да превъзхожда foobar2000. Може би с това, че има вградена опция за записване на онлайн радио и по-лъскавите скинчета, и поддръжката на различни езици. Друго по-значително не виждам. С това не искам да кажа, че foobar2000 е по-добрият плеър. И двата имат доста и стандартни за този тип програми функции, така че няма как да има кой знае каква разлика. Лично аз използвам foobar2000. За мен той е най-удачен, защото е най-гъвкав и подходящ за моите нужди и изисквания. Това не значи, че останалите плеъри са по-калпави и не заслужават внимание. Напротив, напълно удачни са. Най-доброто решение е да инсталираш и двата и да ги ползваш известно време, за да придобиеш по-пълна представа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kaspar1 Публикувано Юни 5, 2015 Report Share Публикувано Юни 5, 2015 има ли начин да се подкара файлов формат -FLV с aimp или foobar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост