Varg Публикувано Март 30, 2012 Report Share Публикувано Март 30, 2012 Този бутон трябва да го отмаркираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Март 30, 2012 Report Share Публикувано Март 30, 2012 Тъй като не можах да се ориентирам ето моя интерфейс къде трябва да отмаркирам: http://prikachi.com/images/426/4581426H.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Март 30, 2012 Report Share Публикувано Март 30, 2012 @ba4o_kiro,За този бутон говореше Varg. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Справих се. Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Не знам дали се заблуждавам, но инсталирах AIMP, ползвах го известно време, обаче пак си се върнах на Winamp,поне при мене вади в пъти по-добър и мощен звук,особено с Enhancer ,като последния се интегрира и в PotPlayer и звукът на филмите ми става още по-добър,не при всички обаче, понякога го спирам от настройките на плейъра.Tа съжалявам за експеримента, само инсталирах и деинсталирах излишен софт,от winamp не мърдам вече. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Не знам дали се заблуждавам, но инсталирах AIMP, ползвах го известно време, обаче пак си се върнах на Winamp,поне при мене вади в пъти по-добър и мощен звук,особено с Enhancer ,като последния се интегрира и в PotPlayer и звукът на филмите ми става още по-добър,не при всички обаче, понякога го спирам от настройките на плейъра.Tа съжалявам за експеримента, само инсталирах и деинсталирах излишен софт,от winamp не мърдам вече.Съгласен съм със теб за за по добрия звук, със комбинация на Enhancer. но при мен както обясних по горе започна едно буфериране през две три минути когато слушам онлайн радио докато AIMP за сега не го прави а и малко настройки на еквалайзера може да се направи доста добър звука. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Аз радио слушам като от predavatel.com си сваля сответното файлче,с провлачване го запазвам в папка на десктопа и после от папката си пускам което радио искам и няма никакви грижи...за бг радиа става въпрос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Ето: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 Ето: Какво? Няма нищо друго във темата ти.А само да кажа че и аз от същото място слушам онлайн радио, само че има начин да си свалиш линк за пряк път. Събрал съм ги много преки пътища във една папка и си слушам по избор. А сега за плеара, и със двата работя по един и същи начин. Само че при winamp-а се получава това буфериране а при AIMP 3 го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 Не ми се е получил поста но това имах предвид сваляне на линк за пряк път, чудно защо се получава това с буферирането....нямам обяснение, да не би интернет връзката да е по слаба на моменти? http://pcworld.bg/3842_savet_na_denya_slushate_internet_radio_no_prekasva_chesto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 да не би интернет връзката да е по слаба на моменти?Ще е еднакво слаба и за двата плеара. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Септември 2, 2012 Report Share Публикувано Септември 2, 2012 Здравейте .Искам да редактирам един скин ,който е за aimp 3 .Тоест, не искам да променям нищо по скина ,освен резолюцията защото е огромен за моята резолюция .Та ако някой знае някаква програмка с ,която да го редактирам ще бъда много благодарен . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Varg Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Здравейте .Искам да редактирам един скин ,който е за aimp 3 .Тоест, не искам да променям нищо по скина ,освен резолюцията защото е огромен за моята резолюция .Та ако някой знае някаква програмка с ,която да го редактирам ще бъда много благодарен .Мисля, че това търсеше.http://aimp.ru/index.php?do=download&cat=seС него не би трябвало да имаш проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 10, 2012 Report Share Публикувано Септември 10, 2012 Тук става дума за прекодиране, което е сериозен минус за програмата. Автори, които гледат на тази важна функция с пренебрежение, заслужават също пренебрежение и го получават... от моя милост. http://pics.softvisia.com/design/pics/5160/09-options-streaming_audio.PNG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Септември 26, 2012 Report Share Публикувано Септември 26, 2012 Здравейте, от скоро съм Aimp преди бях с Winamp и Itunes заради айпода.Та да споделя своето мнение, напръв поглед изглежда доста добре докато не разбрах че няма библиотека самия плеър в който да си наредя плейлистчетата, но това не е болка за умиране тъй като мога да си провлача всичките плейлисти в един default такъв и там да си ги разцъквам.Обаче след още няколко часа ровене по плеъра забелязах че песните в плейлистите ми не са подредени по Data Created както е в Explorer-а на Уиндоуса. Започнах да човъркам из настройките на плейлистите и открих че може да се добавят нови критерии за сортиране на песните и попаднах на точно този който си мислех че ще ми свърши работа и по точно "file creation date". Обаче се оказа че това отговаря по-скоро на Date Modified от експлоръра.А за мен е изключително важно да са подредени във времевия период в който съм ги сложил в папката а не тогава когато са били изтеглени, тъй като ги тегля в друга сборна папка и след прослушване си избирам, тези които ще останат върху твърдия диск за постоянно и тия които отиват в коша моментално.Дали някой би могъл да даде подобно предложение за подобрение на плеъра в руския сайт тъй като не ме бива много с езиците.Или ако някой знае как мога да оправя това нека да сподели. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост