gotin Публикувано Февруари 23, 2009 Report Share Публикувано Февруари 23, 2009 Същия Windows,който е на реалния компютър го инсталирвам и във виртуалния.Истината е че компютъра е на един приятел и чрез вируалната машина му помагам да свикне да инсталира Windows.И чрез същия Windows смятам да стане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 23, 2009 Author Report Share Публикувано Февруари 23, 2009 Копието на Windows да не е самоделка? Опитай с друго копие и/или опитай дали това копие ще създава проблеми под Virtual PC. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gotin Публикувано Февруари 24, 2009 Report Share Публикувано Февруари 24, 2009 Копието на Windows да не е самоделка? Опитай с друго копие и/или опитай дали това копие ще създава проблеми под Virtual PCВсъщност с този Windows компютъра е от декември месец.И не мога да си обясня защо така се получи.Ще пробвам да видя с друг Windows и пак ще пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 13, 2009 Report Share Публикувано Март 13, 2009 Здравейте,инсталирах виртуал пс и Уиндоус XPно не тръгва интернета тръгна тогава когато в networciKng setings ЗАДАДОХ ВМЕСТО МРЕЖОВАТА КАРТАshared networcking(nat) и всичко си върви но не знам дали постъпих правилно тъй като в упътването не пише такова нещо ще съм ви благодарен ако ми отговорите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 13, 2009 Author Report Share Публикувано Март 13, 2009 Значи толкова си и чел, защото точно това го пише като препоръчителен избор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 В ръководството което е страхотно за настройките на networcking пише че машината използва същата карта каквато и изтинският компютър и че ако изкаме можем да я забраним.След това прехвърлих всички коментари и видях че и друг е имал същия проблем и там си обяснил.Благодаря, че взе отношение може би е малко досадно ,но като сега се уча съм малко неуверен в решенията Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 14, 2009 Author Report Share Публикувано Март 14, 2009 В ръководството също пише и:Бих препоръчал да изберете Shared Networking (NAT) и да ползвате споделен интернет, което не само е лесно за настройка (т.е. то НЯМА какво да се настройва, просто си работи автоматично), ами е и по-малък шансът да сгафите нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Март 14, 2009 Report Share Публикувано Март 14, 2009 ОК надявам се и ще се радвам ако мога да разчитам на съветите ти и занапред винаги си точен и изчерпателен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Март 22, 2009 Report Share Публикувано Март 22, 2009 Инсталирах Virtual PC но яко ми цепи от кво може да е...PC то ми е с параметри процесор на 2.11 GH,RAM 3 GB и жидео на 128 MB И да питам за VirtualBox ,защо като започне инсталацията и копира новите фаилове ми казва да прекратя че не е минала проверка за савместимост от Маикрософт и ме предупреждава че ако продължа някои от програмите няма да работят сега или по късно.Моля помогнете.Благодаря Ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 22, 2009 Author Report Share Публикувано Март 22, 2009 Инсталирах Virtual PC но яко ми цепи от кво може да е...PC то ми е с параметри процесор на 2.11 GH,RAM 3 GB и жидео на 128 MBА инсталира ли допълненията? И да питам за VirtualBox ,защо като започне инсталацията и копира новите фаилове ми казва да прекратя че не е минала проверка за савместимост от Маикрософт и ме предупреждава че ако продължа някои от програмите няма да работят сега или по късно.Моля помогнете.Благодаря Ви предварителноПредполагам говориш за инсталацията на самата VirtualBox. Тя инсталира драйвери, за да може да си върши работата. Тези драйвери обаче не са цифрово подписани от Microsoft и Windows те уведомява, че не са. В случая обаче спокойно можеш да продължиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ex__ Публикувано Март 22, 2009 Report Share Публикувано Март 22, 2009 А инсталира ли допълненията? Предполагам говориш за инсталацията на самата VirtualBox. Тя инсталира драйвери, за да може да си върши работата. Тези драйвери обаче не са цифрово подписани от Microsoft и Windows те уведомява, че не са. В случая обаче спокойно можеш да продължиш. Мерси за помоща инсталирах допълненията и сега лети като усичка не цепи въобще.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 23, 2009 Report Share Публикувано Март 23, 2009 Здравейте на всички:От няколко дни чета темата и ми хареса идеята за Microsoft Virtual PC и днес я инсталирах на компютъра си, после и сложих windows xp pro sp2,но имам проблем при разглеждане на страници във нета ми насича при скролване на долу.Значи инсталирах допълненията и пак ми насича.Задал съм и 257мб рам,хард диска-10гб и пипнах всички настройки описани във темата.Компютъра също е със XP PRO SP3,1GB-RAM,gforse8600,2 GenuineIntel ~1800 Mhz]Имам и проблем като искам да влезна във работната група,която направих при инсталацията ми излиза това-От виртуалната машина като се опитах да влача една снимка към компютъра ми даде грешка само във обратна посока ли може?Някой ако има някаква идея може да сподели.Поздравления на автора на статията описанието е добро. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bg_mammoth Публикувано Април 9, 2009 Report Share Публикувано Април 9, 2009 ЗдравеитеСложих си новата версия на програмата, но тя е махнала един сервис в мрежата, чрез който се свързваха виртуалните машини. Как да настоя този Host-Only Network?? Използвам Windows Vista и VirtualBox. Благодаря Предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Author Report Share Публикувано Април 10, 2009 Здравейте на всички:От няколко дни чета темата и ми хареса идеята за Microsoft Virtual PC и днес я инсталирах на компютъра си, после и сложих windows xp pro sp2,но имам проблем при разглеждане на страници във нета ми насича при скролване на долу.Значи инсталирах допълненията и пак ми насича.Задал съм и 257мб рам,хард диска-10гб и пипнах всички настройки описани във темата.Компютъра също е със XP PRO SP3,1GB-RAM,gforse8600,2 GenuineIntel ~1800 Mhz]Имам и проблем като искам да влезна във работната група,която направих при инсталацията ми излиза това-От виртуалната машина като се опитах да влача една снимка към компютъра ми даде грешка само във обратна посока ли може?Някой ако има някаква идея може да сподели.Поздравления на автора на статията описанието е добро.За проблема със скролирането не ми идва на ум от какво може да е.Влаченето е възможно само от реалния компютър към виртуалния. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 За проблема със скролирането не ми идва на ум от какво може да е.Влаченето е възможно само от реалния компютър към виртуалния.Благодарско:Сега да питам дали някой има идея,защо след като проверих за bad sector( със вградената във XP програма) дяла на ,който ми е инсталирана virtual pc във случая disk-E и след това виртуалната машина не искаше да зареди нито XP нито VISTA предлагаше ми remove и continue,но със второто нищо не ставаше.Преинсталирах virtual pc и операционните системи,но сега незнам ако пусна да се чеква диска дали пак няма да ги забърше? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост