Annabella Публикувано Февруари 4, 2007 Report Share Публикувано Февруари 4, 2007 Прегледах търсачката ,но на пръв поглед не открих ръководство за съвсем начинаещи като мене за работа с nero. По точно ме интересува как да запиша филми на cd rom и клипове . Със nero версия 7270 съм. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 4, 2007 Report Share Публикувано Февруари 4, 2007 Прегледах търсачката ,но на пръв поглед не открих ръководство за съвсем начинаещи като мене за работа с nero. По точно ме интересува как да запиша филми на cd rom и клипове . Със nero версия 7270 съм.Те в какъв формат са и ти в какъв формат искаш да ги запишеш? Къде ще се гледат? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Annabella Публикувано Февруари 5, 2007 Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Примерно исках да запиша The.Departed.DVDRip.XviD-PUKKA и видеоклипове примерно Format: PAL XviD на компютъра мисля, че записва всичко освен DVD.Дано да обясних горе долу разбираемо ,че нищо не разбирам от компютри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2007 Report Share Публикувано Февруари 5, 2007 Примерно исках да запиша The.Departed.DVDRip.XviD-PUKKA и видеоклипове примерно Format: PAL XviD на компютъра мисля, че записва всичко освен DVD.Дано да обясних горе долу разбираемо ,че нищо не разбирам от компютри.Погледни темата Записване на DVD диск с филм с Nero. И ако не ти върши работа, пиши пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Людмила Публикувано Февруари 6, 2007 Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Здравейте! Отскоро ми се налага да работя с microinvest sklad и затова бих желала да получа повече информация за нея или ръководство за работа с нея. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivan_Filchev Публикувано Февруари 6, 2007 Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Аз пак ще помоля за ясен отговор на моя въпрос... Поне да питам в някой друг форум ако няма да може да се направи нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 7, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Аз пак ще помоля за ясен отговор на моя въпрос... Поне да питам в някой друг форум ако няма да може да се направи нещо Относно въпроса ти - ще се опитам да напиша нещо, но няма да мога веднага, понеже се занимавам с други неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivan_Filchev Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Относно въпроса ти - ще се опитам да напиша нещо, но няма да мога веднага, понеже се занимавам с други неща.Благодаря много! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Livingdead Публикувано Февруари 8, 2007 Report Share Публикувано Февруари 8, 2007 Ще може ли да пуснете ръководство за инсталиране на някое web proxy, като например PHP Proxy? Интересува ме и дали има безплатни български хостинги на които ще мога да си инсталирам едно такова прокси? PS>Нов съм в този форум и затова ще ви помоля да ме извините ако не си задавам въпроса в точния раздел Ами, то няма какво да му се инсталира и не виждам за какво ще ти е ръководство. Просто теглиш например PHP Proxy, разархивираш, качваш файловете на някой сървър и имаш прокси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ivan_Filchev Публикувано Февруари 13, 2007 Report Share Публикувано Февруари 13, 2007 Ами, то няма какво да му се инсталира и не виждам за какво ще ти е ръководство. Просто теглиш например PHP Proxy, разархивираш, качваш файловете на някой сървър и имаш прокси! Качих всички файлове от архива на безплатните хостинги www.100webspace.com но проксито не работеше. Нещо не съм качил както трябва ли...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Февруари 15, 2007 Report Share Публикувано Февруари 15, 2007 Здравей Людмила, това ръководство можеш да го намериш и да си свалиш програмата от следния сайт http://www.download.bg/Всичко е на български, регистрирай се и действай. Успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 16, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Здравейте! Отскоро ми се налага да работя с microinvest sklad и затова бих желала да получа повече информация за нея или ръководство за работа с нея. Благодаря предварително.Здравей Людмила и извинявай за късния отговор на въпроса ти. На официалната страница на компанията-производител има доста добро ръководство за работа - http://www.microinvest.net/manuals.php Има също така и книжка, която можеш да закупиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
super_angel Публикувано Февруари 16, 2007 Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 някой да знае от къде мога да намеря ръководство за работа с Corel Paint Shop Pro Photo XI Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchetolv Публикувано Февруари 16, 2007 Report Share Публикувано Февруари 16, 2007 Здравейте! Пуснах си документите за интервю за работа в един склад за лекарства и това, което ме учуди е изискване за работа с една програма, която ми е много странна - защо и аз не знам? Програмата е Оutlook. Разрових се в интернет и ми направи впечатление, че има многото версии на тази програма, но в обявата за работа не е написано каква версия. от това, което видях, е че това е някаква архивираща програма. разкажете ми нещо за нея. Не мога да ви искам ръководство за работа, защото не знам за коя версия да ви искам. Но каквото и да ми обясните за тази програма ще ми бъде интересно. Е не знам дали ще бъда одобрена за тази работа, но отговарям на всички други изисквания за работата освен тази прословута програма. Благодаря ви. Много разчитам на вас за всичко свързано на компютърни теми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
boxsi11 Публикувано Февруари 17, 2007 Report Share Публикувано Февруари 17, 2007 Имам програмата uTorrent 1.6. Моля някой да ми каже има ли някъде ръководство за работа с програмата, за да мога да я опозная по добре. Желателно е ръководството да е на български език,защото съм зле с английският!! БЛАГОДАРЯ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост