naruto Публикувано Октомври 27, 2006 Report Share Публикувано Октомври 27, 2006 (Редактиран) Много ти благодаря. Само че забелязах, че точка 6 нещо липсва. Хъм имаше малък спор може ли да се извадят и беше постнато това.Така го копирах нямаше 6 точка.http://subs.unacs.bg/ib/index.php?showtopic=19999Ако решиш да слагаш и картинки някои ден ето тук има нещо http://zuggy.wz.cz/redir.php?co=101 Ако някои иска да я тества ето малки фаилчета с вградени субтитри.http://store3.data.bg/markymarkov/Anime/Kiba/ Редактиран Октомври 27, 2006 от naruto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Ноември 8, 2006 Report Share Публикувано Ноември 8, 2006 (Редактиран) Здравейте. Искам да ми кажете как се работи с тази програма Hide IP Platinum. Инсталирах я но нещо не се получава а иначе ми трябва много. Редактиран Ноември 8, 2006 от nakata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 8, 2006 Report Share Публикувано Ноември 8, 2006 Здравейте. Искам да ми кажете как се работи с тази програма Hide IP Platinum. Инсталирах я но нещо не се получава а иначе ми трябва много. Здрастй nakata.Може ли аз да се пробвам тука?Довечера ще напиша едно раковотство за работа с тази програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Ноември 8, 2006 Report Share Публикувано Ноември 8, 2006 Здрастй nakata.Може ли аз да се пробвам тука?Довечера ще напиша едно раковотство за работа с тази програма. Може как да не може. Ще съм ти благодарен много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 8, 2006 Report Share Публикувано Ноември 8, 2006 Може как да не може. Ще съм ти благодарен много. Oк ще направя, самоче няма да мога днеска. Много се извинявам, но днес няма да мога защото съм първа смяна на даскало, а и утре ще имам контролна и искам да си легна по рано.Утре 100% ще го има това раковотство. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
googleto Публикувано Ноември 10, 2006 Report Share Публикувано Ноември 10, 2006 Бих желал,ако е възможно да направите ръководство за WinTV2000....програмата - http://hauppauge.lightpath.net/software/wi...2k411_23347.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
666666 Публикувано Ноември 11, 2006 Report Share Публикувано Ноември 11, 2006 (Редактиран) Здравейте. Може ли да напишите някъкво ръководство за FlashFXP, FileZilla или за cuteftp 8. Защото от 5 дена се опитвам да се свържа и да си кача сайт но не се свързвам опитвах и с трите програми. Може и да ми препоръчате други програми Редактиран Ноември 11, 2006 от Сиси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Ноември 12, 2006 Report Share Публикувано Ноември 12, 2006 (Редактиран) Здравейте. Може ли да напишите някъкво ръководство за FlashFXP, FileZilla или за cuteftp 8. Защото от 5 дена се опитвам да се свържа и да си кача сайт но не се свързвам опитвах и с трите програми. Може и да ми препоръчате други програмиЗадачата на настоящото "показно" е конкретна - да запознае потребителите подробно с начина на качване на файлове чрез CuteFTP 7. Няма да се обръща внимание на останалите възможности на програмата. И така: основната функция на програмата е да качва файлове / най - образно казано /. Но за да качите файл в интернет пространството просто трябва да имате такова място. Тук ще използвам предоставената безплатна услуга от www.hit.bg в размер на 10 МВ. Напълно достатъчно за галерия със снимки или малък сайт. Приемам, че регистрацията в хит.бг е извършена и сте регистрирали име abcd и сте получили парола 1234. И сте решили да направите сайт, наречен site.hit.bg. До тук - добре. Как става настройката на Cute FTP 7 за достъп до вашето пространство1. Стартирате Cute FTP2. От менюто на програмата избирате File --->New--->FTP Site Появява се едно прозорче, в което трябва да се напишат следните данни:Label: тук пишете име, което да ви подсеща за кой сайт става въпросHost adress: free.hit.bgUsername: abcd@site.hit.bgPassword: 1234 След това натискате Connect и ако всичко е наред в лявата част на екрана трябва да излезе съдържанието на вашия хард а в дясната - вашето лично пространство. От вас се иска само да цъкнете два пъти върху файла, който искате да качите. Ако пък файловете са повече - маркирате ги, натискате върху тях левия бутон на мишката и избирате Upload. Това е. И вече в зависимост от бързината на вашата интеренет връзка и големината на файловете основният замисъл се получава. Редактиран Ноември 12, 2006 от vesodimov Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Ноември 13, 2006 Report Share Публикувано Ноември 13, 2006 Здравейте ще помоля за ръководство за програмата PerfectDisk по точно за версия 8.0.0.35 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Ноември 13, 2006 Author Report Share Публикувано Ноември 13, 2006 Бих бил благодарен ако направите презентация на Parents Friend V 5.8 /справка: www.download.bg/.HELP- а и е на немски и все още не мога да разбера пълните и възможности, но чесно казано е много добра.Презентацията е готова и можете да я видите в тази тема - http://www.softvisia.com/forums/index.php?showtopic=2328 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Ноември 15, 2006 Report Share Публикувано Ноември 15, 2006 Бих желал,ако е възможно да направите ръководство за WinTV2000....програмата - http://hauppauge.lightpath.net/software/wi...2k411_23347.exe На тази страница има подробно описание на тази програма:Using WinTV2000-PVR.На английски е, но не съм виждал по-подробно и точно описание. Няма нужда да се повтаряме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mp_martin Публикувано Ноември 15, 2006 Report Share Публикувано Ноември 15, 2006 Благодаря за страхотната презентация на Parents FrendsАпропо подходяща е за компютърни клубове не само за родители Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Ноември 15, 2006 Report Share Публикувано Ноември 15, 2006 (Редактиран) Здравейте. Искам да ми кажете как се работи с тази програма Hide IP Platinum. Инсталирах я но нещо не се получава а иначе ми трябва много. Eто тук може да намериш Ръководство за робота с Hide IP Platinum И пак искам да ти се извиня за зaкъснението. Здравейте ще помоля за ръководство за програмата PerfectDisk по точно за версия 8.0.0.35 Ще се пробвам и тука. Редактиран Ноември 15, 2006 от Vankata Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Ноември 16, 2006 Report Share Публикувано Ноември 16, 2006 Благодаря ти Vankata, много ценя трудът ти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
googleto Публикувано Ноември 18, 2006 Report Share Публикувано Ноември 18, 2006 На тази страница има подробно описание на тази програма:Using WinTV2000-PVR.На английски е, но не съм виждал по-подробно и точно описание. Няма нужда да се повтаряме.Мерси мнооого! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост