Jump to content

Ръководство за работа с Windows Movie Maker

Препоръчан пост

• Отговори 243
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Lunatic написа:
Айде кажи ми някоя програмка също толкова лесна като Windows Movie Maker. Ама да мога да правя направо AVI-та.

За жалост не се сещам такава. Почти не обработвам видео.

Сподели другаде

Привет!

Кажи какво по- точно искаш да правиш. Ако ще правиш филмче от серия снимки, с ефекти и музика и искаш да ти ги запази в avi. формат Inalbum Deluxe ще ти свърши чудесна работа.

Ръководство за работа с нея можеш да видиш тук:

Тук!

С програмата се работи лесно и стават много стилни според мен клипчета.

Ако обаче искаш да обработваш avi-та- тя не може да го направи. Затова кажи, какво точно ти трябва, за да опитаме да помогнем. :thumbsup:

Сподели другаде

Здравейте на всички!Аз отскоро работя с movie maker и имам едни проблем,значи позволява ми филма да се състои само от 7 части,след което програмата си се изключва сама.Слагам седем картинки например и след седмата се изключва.Ако някой може да помогне ще съм много благодарна.
Сподели другаде

:crazy: Първо здравейте и честита нова година, относно програмата... ами аз съм пъхал в нея цял филм от 700Мбайта или към 2000-3000 части и си работи ,а и това за песента... може да се скаси, но и зависи от версията. При XP е с версия 1.1.2427.1 (не 2.00) и такива екстри като описаните с началните надписи и меню Tools няма както и SP2 и даже 1 не са част от Windows, а се изтеглят и и нсталират.

ПП:

Да не кажем, че SP2 работи на малко машини и на така като моята направо и видя сметката и едвам си поправих горе-долу Windows-а после. Да не говорлим, че този Пак е голям колкото целият Windows. :crosseyes1: А за добавянето на още песни... ами Import-ваш песента първо, после кликваш на нея и я местиш както първата. появява ти се едно [] и гледаш просто да е след края на предната. Между другото ако преместиш едната снимка върху другата се получава плавно преливане на едната в другата :thumbsup: По привцип това става като първо "увеличиш" клипа отдолу който създаваш, после маркираш снимката и по-горе ти излизат едни триъгалничета. с тях може да напрвиш да заема по голям интервал от време или по маълк. Демек по дълго да стой на екрана. Просто я преместваш малко да е върху предната с 1 деление и се получава преливане :peace:

Редактиран от Charmed
Сподели другаде

Charmed написа:
:crazy:При XP е с версия 1.1.2427.1 (не 2.00) и такива екстри като описаните с началните надписи и меню Tools няма както и SP2 и даже 1 не са част от Windows, а се изтеглят и и нсталират.

Човече сигурен ли си в това което казваш??? Аз не съм много.

Aз съм с SP2 и всичко това, което съм описал в първият си пост го има. Не съм инсталирал никакви други неща.

Аре вече преди да пишеш нещо да провериш дали е така и тогава да пишеш. Кво щe кажеш?

Сподели другаде

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  Snow_Queen написа:
Здравейте на всички!Аз отскоро работя с movie maker и имам едни проблем,значи позволява ми филма да се състои само от 7 части,след което програмата си се изключва сама.Слагам седем картинки например и след седмата се изключва.Ако някой може да помогне ще съм много благодарна.

Здравейте!

Изтеглих версията 2.0 от сайта който Ванката беше оставил и имам същия проблем.Някой може ли да ми помогне.Благодаря предварително.

Сподели другаде

• 1 month later...
Здаревеите обяснението за работа с Movie Maker е страхотно, но имам един проблем които спира всичко и той е че като си отворя Movie Maker не ми излиза прозореца Моvie Tasks! Моля ви кажете ми от къде да го извадя? ще съм ви благодарна :) :) :)
Сподели другаде

Привет,

Има два начина да извадиш подпрозореца Movie Tasks. Единият е като чукнеш върху бутона "Tasks" в лентата с бутони в горната част на програмата (бутона е маркиран в жълто):

http://pics.softvisia.com/design/pics/MovieMaker1.png

А другият начин е като чукнеш бутона "Tasks" от менюто "View" в най-горната част на програмата (бутона е маркиран отново в жълто):

http://pics.softvisia.com/design/pics/MovieMaker2.png

Сподели другаде

ЗДРАВЕЙТЕ,

програмата ми работеше чудесно, но днeс при опит до вляза от capture from video device ми изписва някакво съобщение че не намира камерата и не мога да стартирам.Моля ви даите ми съвет какво да направя

Редактиран от DANJO
Сподели другаде

DANJO написа:
ЗДРАВЕЙТЕ,

програмата ми работеше чудесно, но днeс при опит до вляза от capture from video device ми изписва някакво съобщение че не намира камерата и не мога да стартирам.Моля ви даите ми съвет какво да направя

Рестартирай програмата и пробвай отново. :)

Сподели другаде

ей хора ще сам ви много благодарна ако някой ми обесни как да си оправя Windows Movie Maker начи моя проблем е следния:там кадето се добавя текст или пишеш нещо да се добави кам клипчето/видеото текста се пише обаче нали има да си избираш анимации как да ти излиза написания текст обаче при моя случай няма такова нещо и не може да се добавя текст кам видеото ако някой ме разбра ще бада мн благодарна и щастлива някои да помогне :) Редактиран от ViKsItY
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

• Създай ново...