androns Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Изключи Скайп и виж в диспечера дали има работещ процес и ако има го спри и отново стартирай Скайп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 С коя версия на скайп си ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Версия: 5.10.0,116 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Имахме същият проблем с едно приятелче .Опитвахме всякакви неща и не можахме да разрешим проблема .Единствено ,когато го направихме на английски ,спря да се показва това съобщение . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Да, на английски е вариант, но аз исках скайпа на български и при мен проблема се реши като минах на по-стара версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Върни се на версия 3.8 ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Имах предвид 5.8 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Септември 16, 2012 Report Share Публикувано Септември 16, 2012 Най-стабилната версия на скайп е 3.8 ! Аз я ползвам и мога да кажа, че не товари, и не прави никакви проблеми, докато новите версии на скайп, само товарят и изискват ъпдейт на приложения ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
yordanp Публикувано Септември 19, 2012 Report Share Публикувано Септември 19, 2012 Поставих английски език, надявам се това да реши проблема и в следващите версии да мога да върна на БГ.Ако не, ще пробвам от вас споменатите 3.8 или 5.8. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivo777 Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Аз реших този проблем като се върнах на версия 5.9 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Joko_3 Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Тази грешка ми се появи на три компютъра с последна версия на Skype-Два в офиса и един мой!Спокойно тази грешка не е притеснителна,ако това питате! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Имам един въпрос, а именно:Може ли да спра по някакъв начин самоинициативата на skype да се ъпдейтва всеки път, когато рестартирам компютъра? До скоро всичко си беше ок и нямаше такъв проблем, но от седмица някъде, всеки път при рестарт, сам си прави ъпдейт до 5.10 (в момента съм на 3.8), както и всеки път ми натриса Important Update -> Skype 5.10 for Windows KB2727727. Нито искам да ми ъпдейтва от 3.8 на 5.10, нито да ми слага този ъпдейт, но не намирам решението.Благодаря предварително Windows 7 Ultimate SP1 x86 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Нито искам да ми ъпдейтва от 3.8 на 5.10, нито да ми слага този ъпдейт, но не намирам решението. Няма да е далеч времето, ако не е дошло вече, когато с версия 3.8 няма да можеш да осъществяваш разговори. Помня че първобитния скайп имаше възможност за спиране на ъпдейта. При новия скайп също може да се спре ъпдейта, като откажеш на UAC предупреждението за промени. Но продължавам да си мисля колко по-орязан става скайпа ти от родовообщинния строй, като се има предвид неговата несъвместимост с по-новите версии и функции. Казано инак - скайпа ти май вече е издъхнал и не функционира. Вероятно ще се наложи да го изхвърлиш така, както се отхвърлят старите версии флаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Shak погледни последните три мнения от тази тема! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Септември 20, 2012 Report Share Публикувано Септември 20, 2012 Shak погледни последните три мнения от тази тема! Глупости! Защо подвеждаш хората? Не виждаш ли че му идва ъпдейт от майкрософт!Shak, влез през контролния панел и намери ъпдейтите. Махни отметката от Skype 5.10 for Windows KB2727727 и дай върху този ъпдейт десен клик "скриване на тази актуализация". После при следващи ъпдейти тя няма да ти се инсталира, защото е скрита и отказана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост