mitakamusic Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Браво на момчетата и жалко за глупавата загуба.Играха добре,но ШАНС,въпреки това едно огромно браво Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Дано имаме късмет, защото без него сме наникъде. Играта я можем.. лошото е, че не е постоянна. IVAN, моля те, не удебелявай този, който е спечелил повече точки, защото не винаги е така. В случаят изглежда, че ние сме победили, пък победата е за Полша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Взехме една точка, утре ще вземем повече.Играха момчетата, мача беше хубав, успяваха да се върнат в мача. Отбора върви нагоре, а не надолу.А що е то национализъм, моля погледни в тълковния речник. БЪЛГАРИ!!! ЮНАЦИ!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skarto Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Добра игра на момчетата ни Чесно казано по време на третия геим, гледаики как ги мачкаме си мислех че ще вземем дори трите точки,но увимал шанс..Напред Българи :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skachev Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Олеле майко... чак да вървим към поредното дъно.. уау .. човече ти сериозно ли?? А иначе мача беше направен кофти за гледане от съдиите.. имаше и в наша полза отсъждания, но в ключовите точки .. имаще подпирания за домакините... :Х Нашите играха добре бе... не знам защо така като паднем всички се отнасят с негативизъм.. много добре си играхме.. ще видите утре срещу аржентинците.. УСПЕХ МОМЧЕТА !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
flop Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Хора, сигурно коментирам импулсивно, ама не мога да си намеря място от нерви.... Защо за втори път отново някой трябва да прецака магията, която правим - стопяваме невероятна разлика и в следващия момент - бам, атака в аут. Не знам как да мисля в момента, с едно съм съгласен - играха като отбор, показаха дух. Изключително съм разочарован, най-ме е яд, че паднахме точно от мазните поляци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Аз много се радвах на играта на момчетата. Играха наистина като отбор. Жалко е за загубата, но все пак си взехме една ценна точка, която сигурен съм ще бъде от голямо значение. Сега когато 'Батман' им се контузи, ако не вземе участие в следващите мачове мисля, че няма да са надъхани по същия начин. Сами видяхте, точно когато той излезе почнахме да бутаме точки и да стигнем до равенство в 5тия гейм. Разбира се, и нашите момчета дадоха всичко от себе си за да стане така. Аз не съм разочарован от загубата, според мен поляците не са слаб отбор. Утре трябва да покажем същия дух за игра и да си вземем точките от Аржентинците. Относно Алексиев, не че нещо против момчето имам, но е слаб психически. Сравнение с другите млади момчета, които набират форма той почва леко да изостава. Много от атаките му не успява да минат, нямат много сила и отиват точно в блокадата и после рядко може да се хване подобна топка. Просто не е във форма тази година, една почивка би му била добре според мен (поне един цял мач). Виждали сме какво може да прави когато е във форма, просто не е му е сезона.Успех на нашите утре и дано се борят по същия начин като днес Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Да ви направи впечатление как тез по(а)ляци се радваха на всяка точка, като че са я спечелили тази световна лига хахах? Pathetic. Национализъм не, ми шовинизъм май искаше да каже колегата, но не е това в случая. Просто сме оптимисти. Трябва да вярваме в себе си, за да успеем! Мнооого сме лесни психически :/ Трябва да сме дървета като немците хахах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Много ми е кофти :'( :'( :'( Добрият 3-ти гейм, който изиграха наще беше удивителен. Самият аз, бях се надъхал много и вярвах, че ще ги бием 3:1,но уви :( :( :( :( След излизането на Бартман стана магията и успяхме да изравним 13:13, като преди това бях отписал гейма.Помислих, си че ще ги бием, но как можа Матей да я изкара аут тая топка :angry: Още ме е яд само като си помисля Поне не сме с празни ръце, а си взехме 1 точица. Айде утре по-добра игра И защо всички отбори имат бърза и изненадваща атака през центъра, а само ние нямаме такава. :no: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 7, 2011 Report Share Публикувано Юли 7, 2011 http://volleyball.sportal.bg/news.php?news=313901Момичета и момчета, погледнете това!!! Гордея се , че този човек е българин!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 7, 2011 Report Share Публикувано Юли 7, 2011 Русия продължават да радват с игра! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 7, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2011 Русия продължават да радват с игра! А Куба със слаба. За вчерашния мач с Полша, колкото ме яд, толкова съм и доволен от играта на нашите.Днеска определено трябва да внимаваме със сервизът на Аржентина и да ги смачкаме.Италия си мисля, че няма да може да направи нищо срещу Полша, независимо че единия им играч е контузен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 7, 2011 Report Share Публикувано Юли 7, 2011 Куба наистина не играят както сме свикнали да ги гледаме.Не знам Италия какво мислят да правят срещу Полша, но аз се надявам да стигнем до 4-ката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 7, 2011 Report Share Публикувано Юли 7, 2011 Русия, Куба 3 на 0 гейма.Стискам палци след малко на САЩ, дано озорят Бразилия. Най много обаче стискам палци, зъби, нокти, мигли, абе какво се сетите за НАШИТЕ ЮНАЦИ!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
incr Публикувано Юли 7, 2011 Report Share Публикувано Юли 7, 2011 А тук из форума някои хора дори говореха и за медал... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост