Jump to content

Волейбол - Световна Лига 2011

IVAN

Препоръчан пост

• Отговори 482
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Дано имаме късмет, защото без него сме наникъде. Играта я можем.. лошото е, че не е постоянна.

IVAN, моля те, не удебелявай този, който е спечелил повече точки, защото не винаги е така. В случаят изглежда, че ние сме победили, пък победата е за Полша :thumbsup:

Сподели другаде

Взехме една точка, утре ще вземем повече.Играха момчетата, мача беше хубав, успяваха да се върнат в мача. Отбора върви нагоре, а не надолу.А що е то национализъм, моля погледни в тълковния речник. БЪЛГАРИ!!! ЮНАЦИ!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Сподели другаде

Добра игра на момчетата ни :thumbsup: :bgflag:

Чесно казано по време на третия геим, гледаики как ги мачкаме си мислех че ще вземем дори трите точки,но уви

мал шанс..

Напред Българи :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Сподели другаде

Олеле майко... чак да вървим към поредното дъно.. уау .. човече ти сериозно ли??

А иначе мача беше направен кофти за гледане от съдиите.. имаше и в наша полза отсъждания, но в ключовите точки .. имаще подпирания за домакините... :Х

Нашите играха добре бе... не знам защо така като паднем всички се отнасят с негативизъм.. много добре си играхме.. ще видите утре срещу аржентинците.. ;) УСПЕХ МОМЧЕТА !!! :bgflag:

Сподели другаде

Хора, сигурно коментирам импулсивно, ама не мога да си намеря място от нерви.... Защо за втори път отново някой трябва да прецака магията, която правим - стопяваме невероятна разлика и в следващия момент - бам, атака в аут. Не знам как да мисля в момента, с едно съм съгласен - играха като отбор, показаха дух. Изключително съм разочарован, най-ме е яд, че паднахме точно от мазните поляци.
Сподели другаде

Аз много се радвах на играта на момчетата. Играха наистина като отбор. Жалко е за загубата, но все пак си взехме една ценна точка, която сигурен съм ще бъде от голямо значение. Сега когато 'Батман' им се контузи, ако не вземе участие в следващите мачове мисля, че няма да са надъхани по същия начин. Сами видяхте, точно когато той излезе почнахме да бутаме точки и да стигнем до равенство в 5тия гейм. Разбира се, и нашите момчета дадоха всичко от себе си за да стане така. Аз не съм разочарован от загубата, според мен поляците не са слаб отбор. Утре трябва да покажем същия дух за игра и да си вземем точките от Аржентинците.

Относно Алексиев, не че нещо против момчето имам, но е слаб психически. Сравнение с другите млади момчета, които набират форма той почва леко да изостава. Много от атаките му не успява да минат, нямат много сила и отиват точно в блокадата и после рядко може да се хване подобна топка. Просто не е във форма тази година, една почивка би му била добре според мен (поне един цял мач). Виждали сме какво може да прави когато е във форма, просто не е му е сезона.

Успех на нашите утре и дано се борят по същия начин като днес :bgflag:

Сподели другаде

Да ви направи впечатление как тез по(а)ляци се радваха на всяка точка, като че са я спечелили тази световна лига хахах? Pathetic.

Национализъм не, ми шовинизъм май искаше да каже колегата, но не е това в случая. Просто сме оптимисти. Трябва да вярваме в себе си, за да успеем!

Мнооого сме лесни психически :/ Трябва да сме дървета като немците хахах.

Сподели другаде

Много ми е кофти :'( :'( :'(

Добрият 3-ти гейм, който изиграха наще беше удивителен. Самият аз, бях се надъхал много и вярвах, че ще ги бием 3:1,

но уви :( :( :( :(

След излизането на Бартман стана магията и успяхме да изравним 13:13, като преди това бях отписал гейма.

Помислих, си че ще ги бием, но как можа Матей да я изкара аут тая топка :angry: :angry: :angry:

Още ме е яд само като си помисля :bang:

Поне не сме с празни ръце, а си взехме 1 точица.

Айде утре по-добра игра

И защо всички отбори имат бърза и изненадваща атака през центъра, а само ние нямаме такава. :no: :no: :no:

Сподели другаде

Русия продължават да радват с игра! :cap: :yeah:

А Куба със слаба.

За вчерашния мач с Полша, колкото ме яд, толкова съм и доволен от играта на нашите.

Днеска определено трябва да внимаваме със сервизът на Аржентина и да ги смачкаме.

Италия си мисля, че няма да може да направи нищо срещу Полша, независимо че единия им играч е контузен.

Сподели другаде

Русия, Куба 3 на 0 гейма.Стискам палци след малко на САЩ, дано озорят Бразилия. Най много обаче стискам палци, зъби, нокти, мигли, абе какво се сетите за НАШИТЕ ЮНАЦИ!!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag:
Сподели другаде