IVAN Публикувано Юли 5, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Малко клипчета от FIVB: http://www.youtube.com/watch?v=zLosS97kLBA( с треньорите, не знам защо само с три има ) http://www.youtube.com/watch?v=JaP8VRbkvUQ( с капинатите, нашия е на 0:59 секунда ) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ivan1580 Публикувано Юли 5, 2011 Report Share Публикувано Юли 5, 2011 Късмет на наште дано утре да спечелим Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deni_st Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 :bgflag: Българи Юнаци! Здравейте, искам да ви попитам днес от 21h по БНТ ли ще излъчват ,т.к. в програмата им нещо не пише? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 6, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2011 :bgflag: Българи Юнаци! Здравейте, искам да ви попитам днес от 21h по БНТ ли ще излъчват ,т.к. в програмата им нещо не пише?Да, тогава е ... Не знам и другите каква програма гледате и къде, но от три-четири дни го има в сайтът им:http://bnt.bg/bg/programme/index/1/bnt_1/06-07-2011 20:50 Световна волейболна лига: Полша – България (мъже), пряко предаване от Полша Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Гледат в книжките от вестници Иначе ми е интересно, ще се излъчват ли другите мачове по някоя българска телевизия? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Deni_st Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 не в интернет гледам.......... И все пак благодаря ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 6, 2011 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Гледат в книжките от вестници Иначе ми е интересно, ще се излъчват ли другите мачове по някоя българска телевизия?Съмнявам се, но видях че тук ще дават всичките мачове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Айде , наште !!!!!! Много хубав мач правят САЩ и Русия.Ако е разрешено, по късно ще ви пиша ние от къде гледаме мачовете.Сега имам гости и тече голям купон в къщи.ПОБЕДААААААААА!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Здравейте всички! Много се радвам , че открих това място.Изчетох всичко което сте писали за волейбола.Поздравления , за разбираемото и грамотно представяне на тазгодишната волейболна лига.Приятно ми е , че виждам почитатели на волейбола.С умиление си спомням , как на първите две срещи от влизането ни във Световната лига , в Зимния дворец на спорта , бяхме около 200 зрителя (при безплатни билети).На следващата година , билетите свършваха 10 дни преди срещите.Като новак , за сега предимно ще чета. Стискам палци на нашите момчета.Нека играят с висок дух!!! :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Браво на братушките!Ако не сме ние шампиони, нека са те! Русия-САЩ - 3:1 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
небосвод Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Браво на братушките!Ако не сме ние шампиони, нека са те! Русия-САЩ - 3:1Ние-златни, те-сребърни! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Camomilla1 Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Ей, небосвод, браво!!!! И ти си златен.ПОБЕДАААААА!!!!! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!!! Няма случайни отбори на финалите!!!! Бразилия, Куба, 2 на 0 за кубинците. Българи!!! Юнаци!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Много ме е яд! Много!!Как можаха така да паднат тия кубинци.. лелеее :XТрябваше да ги бият! После и Русия, и гадните лигльовци да си ходят в Бразилия.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skarto Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Kuonny не пиши глупости Гадните лигльовци са 9-кратни шампиони на Световната лига, единствено Италия е до тях с 8 при това. Ако си мислиш че бразилците ще отпаднат лесно много се лъжеш човече повярваи ми Днеска бием Полша с 3:2 еи :bgflag: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quiksilver4e Публикувано Юли 6, 2011 Report Share Публикувано Юли 6, 2011 Днеска бием Полша с 3:2 еи :bgflag: Enough said Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост