Dr. Epstein Публикувано Ноември 14, 2007 Report Share Публикувано Ноември 14, 2007 Две неща правят да се гордеете с мен. Първото е спечелен бронз на градски маратон от 2 точка 7 километра. Победи ме един негър. Тайната на успеха му се дължи на редовно ядене на змии. Второто по-важно е, че си намерих сертификата за живот. Сега съм спокоен и радостен за бъдещето си. http://img34.picoodle.com/img/img34/5/11/14/f_certificatem_e7153f0.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Концерта на Helloween и GammaRay - размазващо... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Ноември 20, 2007 Report Share Публикувано Ноември 20, 2007 Dark`Elf написа: Концерта на Helloween и GammaRay - размазващо... Заболя ме сърцето.... толкова исках да ида, разкажи с подробности, моля те. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Декември 2, 2007 Report Share Публикувано Декември 2, 2007 Имаме си най-красивото куче на света ;рhttp://i.data.bg/07/12/02/690351_orig.jpghttp://i.data.bg/07/12/02/690367_orig.jpghttp://i.data.bg/07/12/02/690433_orig.jpghttp://i.data.bg/07/12/02/690523_orig.jpg Леле... повече му се радвам от хардуерна придобивка!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aragorn(Elesar) Публикувано Декември 8, 2007 Report Share Публикувано Декември 8, 2007 Еми, май беше днешната среща с човек от форума Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
blood Публикувано Декември 25, 2007 Report Share Публикувано Декември 25, 2007 Подаръците за коледа и новият headoff сървър. Снимката на подаръците не съм я правил нарочно, просто тъкмо бях разделил частите, всичко на картинката освен ключовете е подарък, тук.А другот хубаво нещо е вторият сървър, philipopolis, който пуснахме преди по-малко от час, тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Първото мнение за новата година в тази тема е мое Един от най-неприятните моменти в живота на студента... а именно сесията... при мен отмина, успешно при това. Сега е време за малко почивка и спокойно мога да се разплуя ПС: На всички колеги, намиращи се още в тези черни дни, пожелавам успех Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Януари 22, 2008 Report Share Публикувано Януари 22, 2008 Ехееее Nicky, блазе ти... моята е почти в края си.Поздравления за успешната сесия. Дано имаш повече такива за напред. Сега Наздраве и Релаксирай на мах И стискай палци на другарчетата си Поне се успокоявам че на някой пък сега те първа им започват изпитите и сесията... Успехи от мен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Aragorn(Elesar) написа: Еми, май беше днешната среща с човек от форума С кого Аз да се похваля от уикендното си странстване из страната и хубавите емоции Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aragorn(Elesar) Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 baby_face написа: С кого Вече не помня baby_face написа: Аз да се похваля от уикендното си странстване из страната и хубавите емоции Хмм, да не би да си минала през тука и да те е дострашало да се обадиш за някой друг фрейм Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
baby_face Публикувано Януари 31, 2008 Report Share Публикувано Януари 31, 2008 Aragorn(Elesar) написа: Хмм, да не би да си минала през тука и да те е дострашало да се обадиш за някой друг фрейм Никога не ме е страх да ме бият Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Февруари 3, 2008 Report Share Публикувано Февруари 3, 2008 Хайде и аз да се похваля с успешно приключване на сесията! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dark`Elf Публикувано Февруари 12, 2008 Report Share Публикувано Февруари 12, 2008 Сесията свърши най-накрая и то доста добре :) Най-накрая малко почивка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aragorn(Elesar) Публикувано Февруари 17, 2008 Report Share Публикувано Февруари 17, 2008 Пфф, тая седмица обаче беше една от най-хубавите през последните 1-2 години май. Мина доста забавно и си изкарах чудесно baby_face написа: Никога не ме е страх да ме бият Верно си е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gala Публикувано Март 6, 2008 Report Share Публикувано Март 6, 2008 Най -хубавото нещо тази седмица бе пребиваването ми в гр. Варна . За първи път ходя там и останах направо влюбена в града . Благородно завиждам на всички варненци. Рядко ми харесва толково много някой град,но този ме плени със самото ми влизане. Може би от една година на сам не си бях изкарвала толкова хубаво ,както през тази седмица. Искам паааааак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост