lordergf Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Ами до колкото виждам- половината файлове са ИЗВЪН зоната- директно в System 32. Изчистването на зоната няма нищо общо тук...просто "зоната" и пробита...т'ва е!Щом казваш ... Сложи си Shadow Defender тогава и си свиркай . Лека е и е непробиваема, а лиценз ако искаш ще ти дам ! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 24, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Щом казваш ... Сложи си Shadow Defender тогава и си свиркай . Лека е и е непробиваема, а лиценз ако искаш ще ти дам !какво представлява "Шадоу дефендер". Виртуализация ли е като Returnil-a? да не е пак някаква екзотика? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lordergf Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 какво представлява "Шадоу дефендер". Виртуализация ли е като Returnil-a? да не е пак някаква екзотика?Да на същия принцип е ... След рестарт няма никой ! Имам и клипове как се справя ... Виж статията на Nigth Raven Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 24, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Да на същия принцип е ... След рестарт няма никой !давай лиценз ако имаш.... Виж статията на Nigth RavenВ кой раздел е статията, че не я намирам? Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lordergf Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 давай лиценз ако имаш.... В кой раздел е статията, че не я намирам?Готов си !Статията е тук http://forums.softvisia.com/index.php/topic/13125-статия-защита-от-злонамерен-софтуер-malware/ Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 24, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Някой ще ми каже ли- защо този процес ми е станал двоен, когато винаги си е бил един единствен или поне не съм забелязвал да са били два?Само да не е това, за което си мисля.... http://prikachi.com/images/126/3491126y.png Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lordergf Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Някой ще ми каже ли- защо този процес ми е станал двоен, когато винаги си е бил един единствен или поне не съм забелязвал да са били два?Само да не е това, за което си мисля.... http://prikachi.com/images/126/3491126y.pngМоите също са два със седмица съм като теб ! http://www.prikachi.com/images/167/3491167O.jpg Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Majnata Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 то няма какво да вземат...обясни ми по-подробно и ясно какво е станало и какво могат да ми "вземат"...Хич не вдяна.Тури си още фендъри,да дремят като мисирки. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 24, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Моите също са два със седмица съм като теб ! http://www.prikachi.com/images/167/3491167O.jpgОффф....добре...хвана ме параноята...От 2 години не съм хващал вирус, още повече пък след тестове...то не, че няма да реша проблема за 30 мин (Акрониса винаги ми е под ръка), но що ми трябваше да се занимавам с недоказани програми....ей за т'ва отдавна говоря, че стартирането е опасно нещо, а в случай аз и не съм стартирал...а ако бях!?! Чудеса.... Статията е тук http://forums.softvisia.com/index.php/topic/13125-статия-защита-от-злонамерен-софтуер-malware/Хм....програмата, свалена от линка, който е дал Гарвана, нещо май не е читава! Вирустотал дава- 7%Ще се въздържа от инсталация и ще изчакам Гарвана какво ще каже по въпроса.... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
damto Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Оффф....добре...хвана ме параноята...От 2 години не съм хващал вирус, още повече пък след тестове...то не, че няма да реша проблема за 30 мин (Акрониса винаги ми е под ръка), но що ми трябваше да се занимавам с недоказани програми....ей за т'ва отдавна говоря, че стартирането е опасно нещо, а в случай аз и не съм стартирал...а ако бях!?! Чудеса.... Многопластовата защита води до такива притеснения. Нищо не работи както трябва. После нещо ти виновно или пречи. Файлът е чист,този SD1.1.0.331_Setup.exe от официалният сайт също го засичат две програми. Остави тия проценти. Гледай кой го засича и забележи,че дефинициите са еднакви.http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=59df30cd46664036ef81494e97d1c33123a4956e5217a53ecd442343adc9c523-1308945603 Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanvalja Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 но що ми трябваше да се занимавам с недоказани програми....Предполагам знаеш, че BufferZone има и настройки, има два плъзгача....ако я оставиш с настройки по подразбиране пуска извън буфера подписани приложения.... Как при мене не се проби два месеца (преди 2 месеца) Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 24, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Многопластовата защита води до такива притеснения.Е това можеше да се очаква...Айде стига стига с тия търсения на причини....Един Нортон имам и един Битдефендер Фрий, на който съм му изключил и автоматичния ъпдейт. Не в това причината...Явно тоя "буфер зон" не е добре изпипан и има пробойни, които в случая се оказаха фатални...Многослойната защита ти виновна, че "буфера" пропуска....пак почваш да ме дразниш... По принцип винаги съм считал, че "сандъка" е по рисков, отколкото виртуализацията на дял. Щото едно е в реалния диск да вмъкнеш виртуална папка, която във всеки един момент може да се компрометира (както е станало), друго е да има цял виртуален диск, в който да правиш каквото си искаш, а истинския да е отделно. така си мисля... Предполагам знаеш, че BufferZone има и настройки, има два плъзгача....ако я оставиш с настройки по подразбиране пуска извън буфера подписани приложения.... Как при мене не се проби два месеца (преди 2 месеца)Бяха вдигнати на предпоследно положение- т.е. да ме пита... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Относно Shadow Defender: дал съм линкове към напълно легитимни версии на програмата. Не ме интересува какво казва VirusTotal, аз знам, че файловете са валидни. Колкото до версия 1.1.0.331, обяснил съм в статията какво е положението. Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stefanvalja Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Бяха вдигнати на предпоследно положение- т.е. да ме пита...Хм, тогава не е добре. Няма лошо да докладваш този случай. Ако пазиш файловете и снимките(ако не се сещаш точно от кой файл е, им дай целия тестови архив) ... Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Бетонов Публикувано Юни 25, 2011 Author Report Share Публикувано Юни 25, 2011 Хм, тогава не е добре. Няма лошо да докладваш този случай. Ако пазиш файловете и снимките(ако не се сещаш точно от кой файл е, им дай целия тестови архив) ...не ми се занимава с това, да ти кажа честно. Снимките ги изтрих, но ако искаш мога да направя нови (карантината на Нортон-а не съм я трил) и да ти ги дам, а ти се разправяй с тази програма. За мен програмата беше до тук, на всичко отгоре затежняваше малко компютъра, а и принципа на работа не е това това, което исках- виртуализация на цял дял. Повече няма да я сложа и да се занимавам с нея... Сложих Shadow Defender-а. Веднага ме грабна с две неща: ясни и прости настройкивъзможноста за виртуализация не само на С, ими и на всички дялове, което го няма в Returnil-aПробвах я- работи! Оставам с нея! Благодаря на lordergf за лиценза! Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост