Недялко Илиев Публикувано Януари 12, 2016 Report Share Публикувано Януари 12, 2016 Здравейте...!!! искам да ви питам нещо от скоро време си сложих windows xp форматирал съм и двата дяла на хард дискът.и като включвам компютъра и като се стартирта windows и накрая ми зацепва нито се движи мишката и нито пък неработи клавеатурата.. проверил съм за вируси няма... и пак ми прави този номер бихте ли ми казали как ва е причината за да ми прави така..?? Благодаряви предварително..!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 12, 2016 Report Share Публикувано Януари 12, 2016 Здравейте...!!! искам да ви питам нещо от скоро време си сложих windows xp форматирал съм и двата дяла на хард дискът.и като включвам компютъра и като се стартирта windows и накрая ми зацепва нито се движи мишката и нито пък неработи клавеатурата.. проверил съм за вируси няма... и пак ми прави този номер бихте ли ми казали как ва е причината за да ми прави така..?? Благодаряви предварително..!!!Първият заподозрян е хард диска. Ще трябва да си го провериш със външна програма.Например със Hiren's Boot CD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
peter69pl Публикувано Януари 12, 2016 Report Share Публикувано Януари 12, 2016 (Редактирано) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 13, 2016 Report Share Публикувано Януари 13, 2016 Дай подробна информация за хардуера. Провери дали в Safe Mode има проблем. Правени ли са някакви настройки/оувърклок в BIOS? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост