Night_Raven Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Архивът е повреден според програмата. Опитай да го копираш на твърдия диск и да възстановиш от там. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vkj69 Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Архивът е повреден според програмата. Опитай да го копираш на твърдия диск и да възстановиш от там. Целта ми е да мога да го възстановя след пълен срив от сд.Между другото го правих 2 пъти и все същата грешка.Програмата е Acronis True Image Home 10.0 Да ли нещо проблема е в самата програма незнам ама и 2 пъти едно и също....Благодаря за бързия отговор. Целта ми е да мога да го възстановя след пълен срив от сд.Между другото го правих 2 пъти и все същата грешка.Програмата е Acronis True Image Home 10.0 Да ли нещо проблема е в самата програма незнам ама и 2 пъти едно и също....Благодаря за бързия отговор. И още нещо да попитам спасителния диск отделен ли трябва да е или може да бъде на диска с резервното копие? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 ......"Т.е. искаш през Windows 7 да направиш бекъп на дяла с XP, което копие да е все едно направено на компютър с инсталиран само Windows XP на основния дял? Малко не схванах." Night_Raven, съвсем точно си схванал, това ми е идеята. Не смея да го провам за сега, защото не е мой компа. Струва ми се, че би трябвало да става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 11, 2009 Report Share Публикувано Май 11, 2009 Не мисля, че би сработило, защото boot процесът се поема от по-новата операционна система, която в случая е Windows 7. Т.е. ще има каша с MBR записите в случая.Разбира се можеш да го тестваш на практика на виртуален компютър, ако ти се занимава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodor192 Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Здравейте, искам да ви питам ако си напрявя бакъп на 400гб пълен дял колко горе долу ще е голям самият файл накрая? Към 300гб ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Юни 4, 2009 Report Share Публикувано Юни 4, 2009 Здравейте, искам да ви питам ако си напрявя бакъп на 400гб пълен дял колко горе долу ще е голям самият файл накрая? Към 300гб ?Доста трудно е да се отговори точно на твоя въпрос. Степента на компресиране зависи от това, какви файлове съдържа диска. Ако са снимки или музикални файлове, то допълнителната компресия на програмата е много малка(0,5%), но ако имаш текстови документи или бази данни, то можеш да достигнеш и 99%... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
teodor192 Публикувано Юни 5, 2009 Report Share Публикувано Юни 5, 2009 Доста трудно е да се отговори точно на твоя въпрос. Степента на компресиране зависи от това, какви файлове съдържа диска. Ако са снимки или музикални файлове, то допълнителната компресия на програмата е много малка(0,5%), но ако имаш текстови документи или бази данни, то можеш да достигнеш и 99%... Предимно филми, програми : ) Днес пробвах и се получи на същата големина (само на филмите пробвах) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mino Публикувано Юли 12, 2009 Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Здравейте! Имам проблем при направата на бекъп и реших, че тук някой ще може да ми помогне.Стартирам Акронис от бутваш диск, започвам да правя бекъп на целия диск C , правя висичко както е посочено от инструкцията, и накрая като дам PROCEED ми дава грешка и пише следното съобщение. Cannot access driveCannnot create the image of the local drive C: becanse it is currentty in use by running applications or the logical drive cautains bad sector Пробвах с различни бутващи дискове, и на друг компютър, пак същата работа, надявам се някой да ми каже къде може да е проблема. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 12, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 12, 2009 Здравей, minoспоред съобщението, което си написал, имаш лош(и) сектор(и).Добре е да сканираш диск С, за да коригираш грешката. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mino Публикувано Юли 13, 2009 Report Share Публикувано Юли 13, 2009 Здравей, minoспоред съобщението, което си написал, имаш лош(и) сектор(и).Добре е да сканираш диск С, за да коригираш грешката. Успех!Сканирах за лоши сектори с HDD Regenerator нищо проблемно не откри, интересно е, че и на още 2 компютъра пробвах, пак излиза същото съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Slammer Публикувано Юли 14, 2009 Author Report Share Публикувано Юли 14, 2009 Хм...интересна работа.Пусни един check disk и после провери дали ще ти даде грешка.За коя версия на Acronis става дума? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mino Публикувано Юли 15, 2009 Report Share Публикувано Юли 15, 2009 Хм...интересна работа.Пусни един check disk и после провери дали ще ти даде грешка.За коя версия на Acronis става дума?Версията с която пробвам е 9 от бутващ диск, започвам да си мисля дали е съвместима с Windows XP SP3, защото пробвах с Acronis True Image Home 2009 v12 под уиндоус и нямаше проблеми направи си архив на диск С без проблеми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 16, 2009 Report Share Публикувано Декември 16, 2009 Привет. С Acronis True Image правя образ само на избрани части/папки инсталирани на компютъра и по точно на Object Dock. Въпросът ми е, след евентуално обновяване на Object Dock, ще ми се върнат ли програмите, които са били инсталирани и чийто препратки е съдържала Object Dock или ще се обнови самата програма с своите настройки - скинове, положение на монитора и т.н.? Ако не, значи трябва да направя образ на всяка една програма, която искам да се обнови, така ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 17, 2009 Report Share Публикувано Декември 17, 2009 Ако не, значи трябва да направя образ на всяка една програма, която искам да се обновиОбщо взето мисля, че е така. Не съм 100% сигурен, но предполагам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
0887504600 Публикувано Декември 20, 2009 Report Share Публикувано Декември 20, 2009 Инсталирах Acronis True Image Home 2010 13.0.6053Направих MyBackup.tib 5GB в дял D.Също и AcronisMedia.iso 74,496MBДвата файла са в дял DРестартирам компа и с F11 се активира програмата Acronis TrueИ до там, не може да влезе в режим да преинеталира.Става черен екрана и замръзва - няма движение доста време.Изключих бутона и включих отново. Зареди се Windows-a, нооперацията да възстановя архива не се получи.На Asus EeePC 10 инча го пробвам.Нямам CD.Какво трябва да направя за този компютър? Иман и DELL Пентиум3 и е с CD.Записах AcronisMedia.iso 9,71MB на CD и въпроса ми е дали мога иMyBackup__20.12.2009 г..tib 3 503 914KB да запиша на същия диски когато ми се наложи да връщам дял C.В смисъл всичко да е на един диск. Говоря за DELL-а. Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост