valinov Публикувано Септември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Вероятно е FP на MBAM. BSPlayer отдавна съм го заместил с GOM Player. В мрежата е пълно с вируси свързани с flash player-а. Ако още се притесняваш - пробвай Trojan Hunter 5.1 http://www.misec.net/ Тази програма винаги ми е допадала - лови повече от доста антивируси. ПоздравиДа взема да махна bs pldyer.TrojanHunter_Scan_Report_2009_09_16.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Да взема да махна bs pldyer.GOM Player е също безплатен и е по-добър. Защитните ми програми не ловят подобни неща. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valinov Публикувано Септември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Не казахте какво да правя с това GOM Player е също безплатен и е по-добър. Защитните ми програми не ловят подобни неща. ПоздравиАз го имам,но нали знаеш :децата ползват bs player.Но определено ще го махна.mbam_log_2009_09_15__21_58_21_.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Не казахте какво да правя с товаТо си пише "Карантиниран и изтрит успешно". Не е необходимо още нещо да се прави.Моите деца преди 2-3 години бързо харесаха Gom - ще свикнат бързо. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 И аз при мене го търсих това файлче, но не го намерих... Значи си може и без него... Но мисля, като цяло че е безопасен. Поне в локацията, където при теб се прихваща. Цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Файлът xvidvfw.dll си го извади от карантината и го върни пак където си е бил да не вземе да стане проблем, че го няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valinov Публикувано Септември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Явно не съм се оттървал от гадините. mbam_log_2009_09_16__15_40_39_.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 пробвай с авира и ми кажи какво е казала но само ако искаш де Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Явно не съм се оттървал от гадините. Защо не инсталираш ThreatFire http://www.threatfire.com/ да помага на AVG - съвместими са. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 защо ThreatFire тя е защитна стена , да пробва авира и да даде лог от нея. ако иска де Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост tnn Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 защо ThreatFire тя е защитна стена , да пробва авира и да даде лог от нея. ако иска деТази програма е безплатен блокатор по поведение. Защо да сменя чешката програма с лидера по FP!? Сам трябва да си прецени. Аз сега съм без антивирус и ми е много добре - никаква Авира не ми трябва. Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Larito Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 ти се бъркаш с аваст май авира е добра програма против вируси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Аз си използвам firefox,но децата използват IE.Що се отнася до въпросните файлове те се задържаха в temp директорията,до като сега се изчистват след затварянето на браузъра.Дори ги сканирах с AVG и не показа заплахи.Преди няколко дена, касперски ми показа уязвимости в флаша на mozilla и IE8. В сайта на adоbe, имаше 3 пача за флаша на мозила, а за IE8 не се сещам точно.Тъй че имай едно наум. Особено ако не си обновявал лисицата и не си сложил пачовете за аdobe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valinov Публикувано Септември 16, 2009 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2009 пробвай с авира и ми кажи какво е казала но само ако искаш де Авира също е анти вирусна,а доколкото знам 2 анти вирусни не се съвместяват. Преди няколко дена, касперски ми показа уязвимости в флаша на mozilla и IE8. В сайта на adоbe, имаше 3 пача за флаша на мозила, а за IE8 не се сещам точно.Тъй че имай едно наум. Особено ако не си обновявал лисицата и не си сложил пачовете за аdobeMozilla-та ми е 3.5.3,а по нагоре бях споменал,че съм преинсталирал флаша,тъй че би трябвало да са инсталирани споменатите пачове. Преди няколко дена, касперски ми показа уязвимости в флаша на mozilla и IE8. В сайта на adоbe, имаше 3 пача за флаша на мозила, а за IE8 не се сещам точно.Тъй че имай едно наум. Особено ако не си обновявал лисицата и не си сложил пачовете за аdobeMozilla-та ми е 3.5.3,а по нагоре бях споменал,че съм преинсталирал флаша,тъй че би трябвало да са инсталирани споменатите пачове.Що се отнася до IE при мен 7 работи по добре. Всичко започва от начало.Давайте идеи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Септември 16, 2009 Report Share Публикувано Септември 16, 2009 Авира също е анти вирусна,а доколкото знам 2 анти вирусни не се съвместяват. Здравей 'valin', Реших и аз да се включа, че като гледам накъде отиват нещата, луд ще станеш!!! Внимавай, кой какви предложения ти дава, че после да не ревеш. "Майстори" бол, но на чужд гръб! Аз ще ти дам няколко простички съвета, (няма да се опитвам да ти "рекламирам" една или друга програма.Защитата на компютъра от зловредни кодове и програми е като защитата на човека от болести: 1. Намали риска да ти се разболява компютъра - не ровичкай в сайтове, което са всеизвестни, че бъкат от гадини.2. Научи се ти и децата си да не пъхат, където и да е било безразборно флашката или дискетата или мобилния си апарат.3. Винаги след употреба извън дома на такъв носител, задължително го проверявай на антивирусната си програма.4. След като се изчистиш, създай си едно резервно копие - backup, така че при заразяване, бързо и лесно да се върниш в изходно положение, а не да броиш, колко месеца си с "виндоса", че да го преинсталираш начисто....5. Бъди внимателен с пощата си и спама, който пристига с него. Не сваляй и не отваряй файл, който не очакваш да ти бъде пратен!6. Използвай някоя програма, която да те научи теб и децата ти, кои сайтове са добри и кои лоши(McAfee Siteadvisor например), а не да питаш "експерти".Има и още други правила, но се страхувам да не стана многословен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост