IVAN Публикувано Февруари 6, 2007 Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Това е тема, в която всеки може да пита за информация за дадена песен.Примерно:Знаете малко от текста на дадена песен, но не знаете коя песен е... може да попитате тука.Искате текста на даден песен .. пак може да питате тука.Искате да знаете, кои са песните в даден албум на даден певец... питайте тука. НО не забравайте линковете за песните са забранени. Като създател на темата, ще питам нещо Можете ли да ми помогнете и кажите от коя песен е тоя текст:"close your eyes,make a wish...." ( линкче след това аз ще си намера )Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Февруари 6, 2007 Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Boyz II Men: I'LL MAKE LOVE TO YOU Close your eyes, make a wishAnd blow out the candlelightFor tonight is just your nightWe're gonna celebrate, all thru the nightPour the wine, light the fireGirl your wish is my commandI submit to your demandsI'll do anything, girl you need only ask Chorus:I'll make love to youLike you want me toAnd I'll hold you tightBaby all through the nightI'll make love to youWhen you want me toAnd I will not let goTill you tell me to Girl relax, let's go slowI ain't got nowhere to goI'm just gonna concentrate on youGirl are you ready, it's gonna be a long nightThrow your clothes on the floorI'm gonna take my clothes off tooI made plans to be with youGirl whatever you ask me you know I'll do Chorus Baby tonight is your nightAnd I will do you rightJust make a wish on your nightAnything that you askI will give you the love of your life Chorus Тази ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 6, 2007 Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Можеш да пишеш дали песента се изпълнява от мъж или жена, или група. Единия вариант е Backstreet Boys, а другия N.D. Пиши дали е това или да търсим още. П.П. Поздравления за чудесната тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 6, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2007 Мерси това е Boyz II Men: I'LL MAKE LOVE TO YOU Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Имаше една навремето...мъж я пееше. Започваше с "Ало шефе, търсят те по мобифона" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Имаше една навремето...мъж я пееше. Започваше с "Ало шефе, търсят те по мобифона" Песента е на Радо Шишарката и Попа и се казва "Тигре, тигре". Просто е емблематична (разговор):- Ало, шефе. Търсят те по мобифона.- Ало, кое бе?- Абре, брато. Стига стия пирамиди, фараони бре.Дай пари да правим бизнес.- Я па тоа... О-о-о тигре, тигре леимаш ли пари, имаш ли пари, глупави жени.О-о-о тигре, тигре леняаш ли пари, нямаш ли пари, стари бабички.А-а-а-а-а-а-а опала. Припев:Айде борци, дайте ми пари.Дайте ми пари, глупави жени.А-а-а-а-а-а опала.Айде борци дайте ми пари.Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре леимаш ли пари, имаш ли пари, западни колиО-о-о тигре, тигре ле нямаш ли пари, нямаш липаристари жигули.А-а-а-а-а-а опала.Припев:Айде борци, дайте ми пари.Дайте ми пари, западни коли.А-а-а-а-а-а опала.Айде борци дайте ми пари.Дайте ми пари, песни до зори. О-о-о тигре, тигре леимаш ли пари, имаш ли пари, нямаш кахъри.О-о-о тигре, тигре ленямаш ли пари, нямаш ли пари, бели ти коси.А-а-а-а-а-а опала. Айде борци, дайте ми пари.Дайте ми пари, нямаш кахъри.А-а-а-а-а-а опала.Айде борци, дайте ми пари.Дайте ми пари, песни до зори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mireto Публикувано Февруари 7, 2007 Report Share Публикувано Февруари 7, 2007 Само жените не трябва ли да хубави, готини, гиздави или нещо от този род, че лирическия герой едва ли държи на умствения багаж на съпровождащия го нежен пол Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dieZel Публикувано Февруари 10, 2007 Report Share Публикувано Февруари 10, 2007 (Редактиран) Ахахаха, просто те пробвам Tragedy...мислиш ли, че тази песен се забравя Особено любим момент ми беше "Я па тоя...", ще се спукам от смях, още й се кефя. Редактиран Февруари 10, 2007 от dieZel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Здравейте! Искам да попитам за една песен, която чух случайно.Ето ТуК (Позволих си да пусна линк,към клипчето което озвучава.)Песента, която търся запачва от 3-тата минута.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 13, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2007 Здравейте! Искам да попитам за една песен, която чух случайно.Ето ТуК (Позволих си да пусна линк,към клипчето което озвучава.)Песента, която търся запачва от 3-тата минута.Благодаря предварително! Josh Wink - Higher State Of Conciousness Josh Wink - Higher State Of bassМисля, че това трябва да е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mel Публикувано Февруари 13, 2007 Report Share Публикувано Февруари 13, 2007 (Редактиран) Много благодаря Сега ще я видим!!! Редактиран Февруари 13, 2007 от mel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Март 18, 2007 Author Report Share Публикувано Март 18, 2007 Българската песен е? http://www.vbox7.com/play:6f6b05b6------Едит: Big K ft Pippo and Massari - Real love(BG Remix) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Април 6, 2007 Author Report Share Публикувано Април 6, 2007 търся текста на "Mighty 44 - Calling your name"Мерси .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emz Публикувано Април 7, 2007 Report Share Публикувано Април 7, 2007 Търся една песен... Пее се нещо такова "I love you baabyyyy". Много е актуална и я въртят по всички радиа. Гласа на изпълнителя ми напомня на Роби Уилямс, но .. прослушах част от последните му песни и не намерих съвпадение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slow_burn Публикувано Април 7, 2007 Report Share Публикувано Април 7, 2007 Пробвай с Robbie Williams - She's Madonna Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост