Ken Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Много лека стена,( Outpost Firewall Free заема 220 МВ RAM )http://hosting11.imagecross.com/image-hosting-01/2879Screenshot-2.jpg[url="http: Това някакъв майтап ли е ?Би ли обяснил какво показва тази картинка ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Юни 9, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Това някакъв майтап ли е ?Би ли обяснил какво показва тази картинка ? Невероятно но факт (Китайска му работа) и аз не можах да повярвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ken Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Невероятно но факт (Китайска му работа) и аз не можах да повярвам. Явно не разбираш какво е това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 tanganika - до колкото видях Ken иска да ти каже ,че не правиш разлика между реална и виртуална памет!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pesah Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Искам да попитам какво ви е мнението за Zone Alarm платената версия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Искам да попитам какво ви е мнението за Zone Alarm платената версия.Като цяло не ме впечатлява с нищо. Предлага прилична защита, макар да има и по-добри. Интерфейсът като цяло не е лош, но може и да е по-добър. Не е от най-леките програми. Капризна деинсталация - програмата е "лепкава" и не се деинсталира чисто.В общи линии програмата не е боклук, но лично аз не бих я ползвал. Има категорично по-добри безплатни и платени програми/комбинации от програми, които биха вършили работата по-добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 9, 2009 Report Share Публикувано Юни 9, 2009 Искам да попитам какво ви е мнението за Zone Alarm платената версия.Ще чакаш компютъра да стартира по пет минути... Моето мнение е "не". Предпочитам Outpost Firewall Pro. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Ще чакаш компютъра да стартира по пет минути... Моето мнение е "не". Предпочитам Outpost Firewall Pro.Може би имаш на в предвид версия 7 и по-стара,при 8-цата няма такъв филм,зарежда се бързо и се деинсталира безпроблемно.Това забавяне при зареждане е оправено при версия 8 и не само това,като цяло е доста подобрена. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Може би имаш на в предвид версия 7 и по-стара,при 8-цата няма такъв филм,зарежда се бързо и се деинсталира безпроблемно.Това забавяне при зареждане е оправено при версия 8 и не само това,като цяло е доста подобрена.Може би. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Може би имаш на в предвид версия 7 и по-стара,при 8-цата няма такъв филм,зарежда се бързо и се деинсталира безпроблемно.Това забавяне при зареждане е оправено при версия 8 и не само това,като цяло е доста подобрена.Ще я пробвам на виртуална машина някой път, но жестоко се съмнявам. Checkpoint развалиха софтуера на ZoneLabs. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Ще я пробвам на виртуална машина някой път, но жестоко се съмнявам. Checkpoint развалиха софтуера на ZoneLabs.Инсталирах безплатния вариант преди две седмици ,инсталирах я под Windows XP SP3.Предполагам,че ще установиш промяната.Не съм я ползвал дълго време, инсталирах я от любопитство,но при зареждане определено го няма това мъчително стартиране,което беше в предните версии,това ми направи първо впечатление,не съм се задълбочавал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Не говорим за безплатната версия. Говорим за платената. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Не говорим за безплатната версия. Говорим за платената.Като изтече триала на ZoneAlarm Pro ,остава базовата защита,все едно.И при двете беше сходно това забавяне при стартиране и при изключване на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pesah Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Благодаря за отговорите.Попитах за зоната защото никога не съм ползвал друга огнена стена освен нея да наистина шестицата и седмицата бяха много тромави и дълго време се чакаше докато зареди но в осмицата този проблем са го остранили зарежда много бързо и не краде трафик от интернета.Инсталирах я на преинсталиран юндолс и шест месеца нямаше никакви проблеми обновявасе редовно всичко си беше ок но преди два дни нещо се шашна започна да ми блокира нета после започна да рестартира компа.Деинсталирах я и наистина деинсталира се коректно.Влезнах в регистрите и ръчно изтрих само два три регистара.Ако може само да ме обясните въжможно ли е нещо да се е скапало в самият софтоер или да си потурся друга алтернатива за огнена стена и ако може да ми предложите някоя.Става въпрос за платената версия на зоната Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IvanD Публикувано Юни 10, 2009 Report Share Публикувано Юни 10, 2009 Благодаря за отговорите.Попитах за зоната защото никога не съм ползвал друга огнена стена освен нея да наистина шестицата и седмицата бяха много тромави и дълго време се чакаше докато зареди но в осмицата този проблем са го остранили зарежда много бързо и не краде трафик от интернета.Инсталирах я на преинсталиран юндолс и шест месеца нямаше никакви проблеми обновявасе редовно всичко си беше ок но преди два дни нещо се шашна започна да ми блокира нета после започна да рестартира компа.Деинсталирах я и наистина деинсталира се коректно.Влезнах в регистрите и ръчно изтрих само два три регистара.Ако може само да ме обясните въжможно ли е нещо да се е скапало в самият софтоер или да си потурся друга алтернатива за огнена стена и ако може да ми предложите някоя.Става въпрос за платената версия на зоната Слагаш COMODO FIREWALL и се освобождаваш от всички ядове!В момента COMODO е най-добрата защитна стена в света!Малко е объркващ интерфейсът и може да се затрудниш при настройките, но няма проблем да ти помогна с настройките! Други добри алтернативи са Online Armour Free, но е с доста орязани функции.Също така можеш да се спреш на PC Tools Firewall там хората също работят много сериозно! Но съвета ми е да направиш едн преинстал със формат и да инсталираш всичко начисто! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост