Jump to content

Въпроси свързани с Opera

Препоръчан пост

• Отговори 177
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

При мен от доста версии насам, ми добавя икона в системния трей. Сега съм с 10.63 Build 3516.

Нищо ново...Това е от доста време. При мен я нямаше, но след настройване на EMail акаунт, магически се появи...

Честно казано, не съм виждал опция за махането ѝ в настройките, но не съм и търсил.

Между другото, настоящата версия на Opera е 11.00, направи ѝ ъпдейт.

Сподели другаде

• 2 months later...
  • 1 month later...
От менюто на Opera -> Settings -> Import and Export можеш да си запазиш отметките. А можеш да използваш и Stu's Opera Settings Import & Export Tool, чрез който можеш да си запазиш почти всичко от Opera (на друг дял разбира се, за да не се изгуби при форматирането) и да си го възстановиш после.
Сподели другаде

От менюто на Opera -> Settings -> Import and Export можеш да си запазиш отметките. А можеш да използваш и Stu's Opera Settings Import & Export Tool, чрез който можеш да си запазиш почти всичко от Opera (на друг дял разбира се, за да не се изгуби при форматирането) и да си го възстановиш после.

Благодаря

Сподели другаде

Здравейте.

Искам да разбера дали следният проблем е само в моят "телевизор". Проблемът го има още от девета версия на програмата,забелязах го и в последната(за което и я разкарах отново:)) и се състои в неправилно оразмеряване на някои изскачащи изображения. Получава се в сайтове като този на Асус, на самата Опера - в раздела за добавки и др. подобни. В програмата в момента нямам никакви добавки, включително т.нар. флаш.

post-9526-0-95925300-1303712163_thumb.jpg

Сподели другаде

Не знам точно какво си кликнал, за да се появи това, но аз например кликнах изображенията вдясно (Screenshots) на тази страница и всичко изглежда нормално. Опитвал ли си да изтриеш кеша на Opera? На чисто нов профил под друг акаунт (за проба) има ли проблем?
Сподели другаде

Точно в горният случай кликнах на Screenshots(дясната колонка) - в раздела Add-ons - на произволен такъв. Не съм наясно за какво изтриване става въпрос - изтривам личните данни от време на време чрез менюто на Опера...

Компютъра го използвам само аз и не съм правил друг(по-ограничен) акаунт,макар да знам,че е препоръчително...Предполагам,че под профил/акаунт имаш предвид системните такива,а не за един или друг сайт ?

Сподели другаде

Не съм наясно за какво изтриване става въпрос - изтривам личните данни от време на време чрез менюто на Опера...

http://ploader.net/files/a5780e6f5bfff4ae01df349f45d7a221.png

Компютъра го използвам само аз и не съм правил друг(по-ограничен) акаунт,макар да знам,че е препоръчително...Предполагам,че под профил/акаунт имаш предвид системните такива,а не за един или друг сайт ?

Да, имам предвид друг потребителски акаунт на Windows. Не е нужно да е ограничен, просто друг, колкото за проба. После може да се изтрие.

Сподели другаде

Извинявам се, че ще питам тук, но е свързано пак с Опера! Искам да попитам има ли начин както е при Мозила да си видя паролите, че в един сайт си я забравих, и не знам по какъв начин мога да си я видя? С мозилата е лесно, но тук на пароли ми показва само User името, а паролата я няма както е при Мозила?! Има ли някакъв начин да си разбера паролата или не?
Сподели другаде