Sten Публикувано Декември 25, 2010 Report Share Публикувано Декември 25, 2010 Странно - само при мен ли е така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 25, 2010 Report Share Публикувано Декември 25, 2010 При мен от доста версии насам, ми добавя икона в системния трей. Сега съм с 10.63 Build 3516. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 26, 2010 Report Share Публикувано Декември 26, 2010 При мен от доста версии насам, ми добавя икона в системния трей. Сега съм с 10.63 Build 3516.Нищо ново...Това е от доста време. При мен я нямаше, но след настройване на EMail акаунт, магически се появи...Честно казано, не съм виждал опция за махането ѝ в настройките, но не съм и търсил.Между другото, настоящата версия на Opera е 11.00, направи ѝ ъпдейт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Март 16, 2011 Report Share Публикувано Март 16, 2011 Някой може ли да ми каже, каква е функцията на тази "синя точка" ? Търсих в сайта на опера ама не видях да има описание за какво е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 16, 2011 Report Share Публикувано Март 16, 2011 Точката обозначава подпрозорец, който има ново съдържание спрямо последния път, когато си разглеждал страницата във въпросния подпрозорец. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Март 16, 2011 Report Share Публикувано Март 16, 2011 Благодаря, Night_Raven Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Април 24, 2011 Report Share Публикувано Април 24, 2011 Здравейте,ще преинсталирам комп. и искам да си копирам и запазя отметките но не знам къде да търся. С Уин 7 съм-Опера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2011 Report Share Публикувано Април 24, 2011 От менюто на Opera -> Settings -> Import and Export можеш да си запазиш отметките. А можеш да използваш и Stu's Opera Settings Import & Export Tool, чрез който можеш да си запазиш почти всичко от Opera (на друг дял разбира се, за да не се изгуби при форматирането) и да си го възстановиш после. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Април 24, 2011 Report Share Публикувано Април 24, 2011 От менюто на Opera -> Settings -> Import and Export можеш да си запазиш отметките. А можеш да използваш и Stu's Opera Settings Import & Export Tool, чрез който можеш да си запазиш почти всичко от Opera (на друг дял разбира се, за да не се изгуби при форматирането) и да си го възстановиш после.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Здравейте. Искам да разбера дали следният проблем е само в моят "телевизор". Проблемът го има още от девета версия на програмата,забелязах го и в последната(за което и я разкарах отново) и се състои в неправилно оразмеряване на някои изскачащи изображения. Получава се в сайтове като този на Асус, на самата Опера - в раздела за добавки и др. подобни. В програмата в момента нямам никакви добавки, включително т.нар. флаш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Не знам точно какво си кликнал, за да се появи това, но аз например кликнах изображенията вдясно (Screenshots) на тази страница и всичко изглежда нормално. Опитвал ли си да изтриеш кеша на Opera? На чисто нов профил под друг акаунт (за проба) има ли проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Точно в горният случай кликнах на Screenshots(дясната колонка) - в раздела Add-ons - на произволен такъв. Не съм наясно за какво изтриване става въпрос - изтривам личните данни от време на време чрез менюто на Опера... Компютъра го използвам само аз и не съм правил друг(по-ограничен) акаунт,макар да знам,че е препоръчително...Предполагам,че под профил/акаунт имаш предвид системните такива,а не за един или друг сайт ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Не съм наясно за какво изтриване става въпрос - изтривам личните данни от време на време чрез менюто на Опера...http://ploader.net/files/a5780e6f5bfff4ae01df349f45d7a221.png Компютъра го използвам само аз и не съм правил друг(по-ограничен) акаунт,макар да знам,че е препоръчително...Предполагам,че под профил/акаунт имаш предвид системните такива,а не за един или друг сайт ?Да, имам предвид друг потребителски акаунт на Windows. Не е нужно да е ограничен, просто друг, колкото за проба. После може да се изтрие. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Април 25, 2011 Report Share Публикувано Април 25, 2011 Ще пробвам по някое време. Интересно ми е тези изскачащи изображения каква технология изскачащи изображения - Java-script или нещо друго... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 27, 2011 Report Share Публикувано Април 27, 2011 Извинявам се, че ще питам тук, но е свързано пак с Опера! Искам да попитам има ли начин както е при Мозила да си видя паролите, че в един сайт си я забравих, и не знам по какъв начин мога да си я видя? С мозилата е лесно, но тук на пароли ми показва само User името, а паролата я няма както е при Мозила?! Има ли някакъв начин да си разбера паролата или не? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост