ozic Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 Искам на Wоrd да направя следното нещо: трябва да напиша числата от 1 до 550 на лист, като между всяко има две празни места (натискам 2 пъти интервал). Така трябва да се получи: 1 2 3 4 ... 548 549 550. Но не ми се пишат едно по едно. Има ли начин да ги напиша по-бързо? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 Направи поредицата в Excel (през две клетки). След това я копираш в Word, като запазваш само текста.http://img37.imagefra.me/i57j/panevdd/ef_d3e_u9clz.pnghttp://img38.imagefra.me/i57j/panevdd/eg_9cf_u9clz.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 Ето това ми излиза: Искам цифрите да почват по този начин, а не една под друга: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 (Редактиран) Така? Zadacha.docx Добавка: Направих го както те посъветва panevdd, само че по хоризонтала с една колона разстояние. После Paste в Word и при мен се наложи да направя един Replace на интервалите между числата с два интервала. Редактиран Юли 19, 2011 от Tragedy Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 Много благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Здравейте имам следния проблем.Искам да копирам нещо от интернет което е с картинка и текст.Маркирам го,натискам "копирай",създавам Документ на Microsoft Office Word ,натискам на "постави" и в поставеното излиза само текста- без изображението. А преди като съм копирал и поставял си излиза и текст и картина.Къде бъркам? С Уин7 съм(ултимейт) и офис пакета на Microsoft 2007. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 От какъв браузър копираш? От Opera например не се копират изображенията и форматирането. От Internet Explorer обаче се копират. За други браузъри не знам, защото не ги ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Юли 30, 2011 Report Share Публикувано Юли 30, 2011 Ами да, с Операта съм.Пробвах с други два браузъра и наистина се получи.Но мисля,че и с Опера ставаше номера но не помня как. Засега и този вариант ми върши работа-Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 22, 2011 Report Share Публикувано Декември 22, 2011 Привет.Опитвам се да отпечатам пликове за писма чрез Word 2007. За съжаление не се получава.1) Избирам големината на плика - в случая е C6 (114 х 162 мм). Измерих плика с линия - наистина е с такъв размер. 2) Избирам как ще бъде вкаран плика в принтера - в случая от дясно. 3) При написването на "Получател" текста се премества в ляво - под изпращач. 4) Когато го отпечатам резултата е същия, като на прегледа - надявах се да бъркам. 5) Пробвах да задам/променя местоположението на текста ръчно - резултата е като т.3. 6) Пробвах да променя вкарването на плика в ляво - без резултат. Къде бъркам? П.П. Win 7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
JOANNA> Публикувано Януари 10, 2012 Report Share Публикувано Януари 10, 2012 Един много досаден проблем с MS Office 2010 пакета- не излизат 99% от компонентите в програмите по подразбиране,при ръчно избиране също не се появяват. Интересно е също, че word не излиза в preview за разлика от excel....ОС-W7Забелязвам също,че Word излиза с ограничен потребителски акаунт-това има ли отношение към проблема?Пакета е напълно активиран с Office 2010 Toolkit v2.0.1. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamena7 Публикувано Април 20, 2012 Report Share Публикувано Април 20, 2012 Здравейте, имам следният проблем, когато искам да закача файл, примерно в jobs.bg и ми излиза следното съобщениеword could not create the work file. check the temp environment variable, дали изобщо ми се изпращя файла след това съобщение. Мерси предварително http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Май 3, 2012 Report Share Публикувано Май 3, 2012 Как да превърна текст от малки в големи букви (или обратно) ?Става въпрос при работа с Microsoft® Word 2002. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Май 3, 2012 Report Share Публикувано Май 3, 2012 Направете следното:Отворете желания от Вас документ.Маркирайте текста, който искате да форматирате.Изберете меню Format -> Change Case.Изберете една от следните опции:Uppercase - Големи букви.Lowercase - Малки букви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
finalista Публикувано Май 3, 2012 Report Share Публикувано Май 3, 2012 Стана перфектно.Благодаря !!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Май 30, 2012 Report Share Публикувано Май 30, 2012 И аз имам едно въпросче за Word. Пиша текст и някоя дума искам да я направя линк. Правя я, но когато кликна върху думата не ми отваря линка, а първо трябва да задържа Ctrl и тогава да кликна с мишката. Има ли начин така да направя линка, че само да кликна с мишката и да го отваря, а не първо да задържам Ctrl? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост