DudeBuster Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 Имам един проблем с Microsoft Word 2003.Преди няколко дни се опитах да копирам един разговор от fecebook в word ,обаче неможах.По-късно пак опитах и стана.Сега като пиша текст на word-a ,като оставя разтояние с шпацията ми излизат един точки.Може ли да ми кажите как да премахна тези точки . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 18, 2011 Report Share Публикувано Март 18, 2011 Опитай да изключиш този бутон от лентата с инструменти - http://img37.imagefra.me/i53i/panevdd/12_aea_u9clz.png. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 Здравейте! Появи ми се проблем с Word-а при отваряне на нов документ. Липсва курсор, същият се появява само при включен "Параграф". Написвайки текста и го запомняйки, при изключване на "Параграф", текстът изчезва, все едно не е написан и сейфан. Ако можете, помогнете и подскажете къде ми е проблема. Инсталирах нов офис пакет, но за съжаление проблемът е същия. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 21, 2011 Report Share Публикувано Май 21, 2011 За какъв точно офис пакет става въпрос и каква е операционната система? Какъв "нов" офис пакет си инсталирал? Преинсталирал си същия, инсталирал си по-стар? Инсталирал си по-нов? Инсталирал си коренно различен (не Microsoft Office)? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Май 22, 2011 Report Share Публикувано Май 22, 2011 Операционната ми система е Windows XP. Инсталирах Microsoft Office 2003, pack 3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 23, 2011 Report Share Публикувано Май 23, 2011 Точно такъв проблем не съм срещал, но ще дам едно предложение - потърси файла Normal.dot (обикновено се намира в c:\Documents and settings\потребител\Application Data\Microsoft\Templates) и го изтрий (направи си копие преди това за всеки случай). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Май 24, 2011 Report Share Публикувано Май 24, 2011 Благодаря за съвета, но за съжаление този файл липсва в системата ми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 24, 2011 Report Share Публикувано Май 24, 2011 Съмнявам се, без него при стартиране Microsoft Word ще извежда съобщение за грешка. Потърси го, включи в търсенето скритите и системните файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Май 24, 2011 Report Share Публикувано Май 24, 2011 Всичко това го направих, даже и разни трикове с комбинация с OpenOffice.org. Сигурно ще се наложи да си преинсталирам системата и офис пакета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Май 26, 2011 Report Share Публикувано Май 26, 2011 По принцип всички функции и опции на Microsoft Word ми работят- отваряне на съществуващи документи, копиране, принтиране, редактиране на стари файлове. С една дума всичко ми работи с изключение на този проблем, с който Ви занимавам. Понеже и на мене ми е интересно, а и на мои колеги, затова се опитвам да получа повече съвети. Съмнявам се в програмата, с която сканирам "SuperAntiSpyware", да ми е изяла някой файл, ако го е възприела като "вреден". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 27, 2011 Report Share Публикувано Май 27, 2011 За всеки случай опитай под Safe Mode как ще се държи Microsoft Word. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Май 28, 2011 Report Share Публикувано Май 28, 2011 Благодаря за съвета- веднага влязах в BIOS- Safe Mode. Никаква промяна. Заради този мой проблем няма засега да си преинсталирам системата. Много ми са интересни Вашите мнения, действително интересна ситуация за решаване на проблема без преинсталиране. Чакам и други мнения. Благодаря Ви, че се отзовахте! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 29, 2011 Report Share Публикувано Май 29, 2011 Момент, какъв BIOS? Никъде не съм казвал нищо за BIOS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 30, 2011 Report Share Публикувано Май 30, 2011 Покажи един - два screenshot-а от проблема - при начално стартиране ан Word, при писане, при съхраняване... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
нилак Публикувано Юни 4, 2011 Report Share Публикувано Юни 4, 2011 Първият screenshot е при отвяряне на Word (липсва курсор). Може да се започне писане само при включен "параграф". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост