ostavime Публикувано Април 19, 2006 Author Report Share Публикувано Април 19, 2006 (Редактиран) Пак губим... за момента. И то от един "любим" за мен отбор! Коментарите, след мача. Редактиран Април 19, 2006 от ostavime Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 Ами направо се изложихме.Определено както казах в един пост сме нещо от сорта на Реал Мадрит в БГ.Дано само да не продължи много това!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Април 19, 2006 Author Report Share Публикувано Април 19, 2006 От къде да започна? От глупости преди, по време или след мача. От където и да почна, няма да кажа много различни неща. Дали от това, че хората се бият за някакви измислени "идоли", или от това, че някой им взима здравето и парите? Вече просто незнам какво да кажа. Мислех, че отбора може да се промени, но уви... проблемите са "дълбоко заровени в джобовете" на собственика на клуба. Сега съм крайно разочарован, но ще продължа с коментарите в последствие... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Април 19, 2006 Report Share Публикувано Април 19, 2006 ostavime,много си прав.Иначе какво да говорим,освен,че Марков се изложи пък и не само той,а и \\//играчите\\// .Според мен тази година ще е доста лоша за ЦСКА,доста!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Април 20, 2006 Author Report Share Публикувано Април 20, 2006 (Редактиран) Марков!?! Веднага да се хвърли вината на някой. Е така до никъде няма да я докараме. Още в първият мач и айдееее, Марков виновен. А нямаме ли ние вина? Аааааааааааааааааааааааааааааааааааа (мощен РЕВ)!Спирам, (бесен съм все още) че иначе почвам да псувам зверски и хамалски и ще трябва да се самонакажа! ЕДИТ: Феновете скандират името на "Сръбска скара". Искат да се върне... Аз мисля, че той има вина за слабата подготовка м/у полусезоните. Добре е че си тръгна (лично мненеие). Поискал е много пари, които не оправдава с работата си. Поискал е процент от трансферите. Не можа да вдигне и събере отбора след напускането на Гай и Забавник, а това му е работата. Едни си тръгват, други ги заместват, но трябва да е по-безболезнено за всички. Мачкаме слабите с резултата, а при по-силните отбори всичко е на късмет. Статистиката го доказва. Йешич един важен мач не е провел правилно. Срещу Литекс, Локо (Сф), Левски - там се видя истината. Срещу Литекс - дузпа. Срещу Локо (Сф) - дузпа. С Левски 30 мин на щурм и като ни вкараха гола им подскочиха заешките сърца... Е не става така. Зимната подготовка - загуба след загуба, слаби игри, безумни трансфери...За Божков и Орманджиев... какво да ги коментариме. Има да се кажат хиляди неща. Аз вярвам! Редактиран Април 21, 2006 от ostavime Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vincenzo Публикувано Май 2, 2006 Report Share Публикувано Май 2, 2006 (Редактиран) Е да и тук си прав. Марков неможе да направи нищо първия мач,нататък ще видим какво ще стане.....Поздрави!!! Редактиран Май 2, 2006 от vincenzo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Май 4, 2006 Author Report Share Публикувано Май 4, 2006 Интересна победа срещу изпадащ отбор, при това за купата. Нищо ново. Това за мен не е никаква утеха. И това, че ще вземем купата (дай боже) пак не ме успокоява по никакъв начин. Разочарованието от загубеният сезон няма да бъде заменено от спечелването на купата. Поне за мен. Дано промяната да е започнала и да е за добро. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Май 20, 2006 Author Report Share Публикувано Май 20, 2006 Разочарованието ми се задълбочава. Отбора никак не върви на добре... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 8, 2006 Report Share Публикувано Юни 8, 2006 Разочарованието ми се задълбочава. Отбора никак не върви на добре...Как искаш да върви добре , след като от всичко в тази Държава се правят ПАРИ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Юни 9, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2006 Как искаш да върви добре , след като от всичко в тази Държава се правят ПАРИ Така е устроен света. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Don_Toni Публикувано Юни 9, 2006 Report Share Публикувано Юни 9, 2006 До като съществуват отбори като ЦСКА, Славия, Локо СФ, (Лескито няма да ги споменавам щото почват да влизат в правия път), Български яфутбол ще става все по-зле. Тва не са футболни клубове - това са фирми. А най-ме е яд на Слабия и ЛокоСФ тез балеринки, всеки сезон отварят сергията и който даде повече пари за него почват да работят...Може ли ЦСКА да бие Ливърпул на сред Анфийлд(бях на мача) и няколко месеца по-късно да не могат 4 поредни паса да си направят... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Castigado Pantockrator Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 2 думи след мача.В ЦСКА няма екип. Това е най-големия проблем.Няма за чета всички изказвания, щоот и мен ме е яд от загубата, но след като не съм гледал мача ще кажа само е едно:Не е важно дали сме паднали или били, важно е как сме играли.Та в такъв случай - Кажете ми как сме играли , за да знам дали и мен да ме е срам или се кефя въпреки загубата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Юни 10, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Трябва да те е срам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Юни 10, 2006 Report Share Публикувано Юни 10, 2006 Трябва да те е срам!Оооохх, не и се говори.....не искам да си го спомням... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ostavime Публикувано Юни 16, 2006 Author Report Share Публикувано Юни 16, 2006 Още от сега се знае, че се задава тежък сезон. Мъкааааа... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост