nikolaijelev Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Здравейте!Да караме по ред...и двамата не давате никаква информация!Portable Windows Media Player 11 - не тръгва на ХР това нещо ... да не е за Vista!Преди да се качи нещо трябва да се пробва дали работи, има ли смисъл от него при размер 30МБ и дали не съдържа вируси. Надстройването до WMP11 минава през проверка валидноста на операционната система. Знаете какво имам в предвид.Не мисля че му е тук мястото на това приложение! За флашките - питай Google коя марка е най-добра . Трябва да си наясно за какво ще ти трябва. Размера е от значение.За 150 лв можеш да вземеш две 4ГБ-ови флашки или една 8ГБ. Помисли добре има ли смисъл да вземеш нещо, което струва колкото един твърд диск. Поздрави Paint.Net_USB_BG_v3.20 - СвалиРазмер - 1.5 МБ/ Изисква .Net Framework 2Do a virus check! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Ноември 19, 2007 Report Share Публикувано Ноември 19, 2007 Помисли добре има ли смисъл да вземеш нещо, което струва колкото един твърд диск. ПоздравиДам, нямам място в джоба или на врата да си носа хард диска, така че... флашката е добра, макар и скъпичка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 22, 2007 Report Share Публикувано Ноември 22, 2007 Дам, нямам място в джоба или на врата да си носа хард диска, така че... флашката е добра, макар и скъпичка Щом така мислиш,ти предлагам Store ‘n’ Go 12GB USB HD Drive Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Ноември 23, 2007 Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 Тази програма за какво служи?http://www2.imgshare.eu/i/tn_Vwi16123.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Ноември 23, 2007 Report Share Публикувано Ноември 23, 2007 Служи за П.П. UPXcmdPortable_v1200.paf.exe Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Не знае ли някой, как да прехвърля Favorites от Firefox на флашката в Firefox Portable? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aleksoft Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Не знае ли някой, как да прехвърля Favorites от Firefox на флашката в Firefox Portable? Отметки-->Управление на отметките-->Файл-->Изнасяне и ги запаметяваш някъде. След което влизаш в Firefox Portable Отметки-->Управление на отметките-->Файл-->Внасяне даваш на "От файл" Напред намираш и внасяш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Февруари 2, 2008 Report Share Публикувано Февруари 2, 2008 Благодаря ти, получи се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Февруари 7, 2008 Report Share Публикувано Февруари 7, 2008 Portable GOM Player 2.1.8.3683 RUS http://depositfiles.com/ru/files/3432090http://w13.easy-share.com/1699344271.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nikolaijelev Публикувано Февруари 8, 2008 Report Share Публикувано Февруари 8, 2008 За ВИСТА ли е? Понеже при мен стартира ,но само като процес. ГУИ-то го няма. П.П. Работи си - не бях прав! Във виртуална среда се стартира с грешка - поне при мен! Трябва да си купя рам-памет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sisosiso Публикувано Февруари 8, 2008 Report Share Публикувано Февруари 8, 2008 За ВИСТА ли е? Понеже не при мен стартира ,но само като процес. ГУИ-то го няма. При мене си работи нормално , с XP SP2 съм . Тръгва си интернет радиото , даже снощи гледах филм на него . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KoLchE Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 Издирвам портативна версия на fantom cd - ако някой успее да намери да свирка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 Издирвам портативна версия на fantom cd - ако някой успее да намери да свирка. Имам спомен, че "голямата" версия е 10 - ина МВ. Не ти ли върши работа ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
KoLchE Публикувано Май 7, 2008 Report Share Публикувано Май 7, 2008 Имам спомен, че "голямата" версия е 10 - ина МВ. Не ти ли върши работа ?Искам да си я пренеса на Флашката - за тва иде реч за да не ми се налага да инсталирам в работата подобен род програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 Аз имам инсталирано на флашката PortableApps и нямам проблем с прехвърлянето на програмите.А да попитам: доколкото знам Fantom CD служи за създаване на виртуално CD. Задължително ли е да се ползва точно тази програма ? Защото търсенето на free portable virtual cd дава доста резултати. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост