Angel_4eto Публикувано Ноември 15, 2007 Report Share Публикувано Ноември 15, 2007 Пороен дъжд...и сълзи като изведро...пролени както никога преди...И ти дори да не градим...отново с мен ще си...Душа безкрайна както Ти...за мен душата си разпъна...Живот ми даде...аз те блъснах...и хвърлих се във лапите...на другата любов...Така жестока бях, а мислех,че съм нежна...Направих купища от грешки...На тебе и на себе аз измених!Предадох себе си и тебе,преди във вярност аз на тебесе кълнях, и всеки деназ само твойто име и Твоя образ призовавах...Ти търпеливо чакаше ме сякашне правех грешки и прости ми сякашне беше случвало се нищо...Отново искам аз при тебе да се върнас разбити, с разрушени чувства и душа... Аз искам с тебе да остана и тебе винагисъм искала дори когато в заблуда бе душата ми, тъй жадна...Душата ми на теб принадлежи,а исках тялото на друг да дамаз сякаш господар му бях,но знаеш ти на тялото аз господар не съм си...Сгреших признавам си и моляне за прошка, а мене да приемеш...Душата си раздирам да ме вземеш,да ме прегърнеш, да се сгуша в тебе като дете невръстно! Аз искам в тебе да се скрия и вината ми да заличишсъс твоето Сърце Любящо Ти раните да махнеш, да строшиш хомота ми...Аз вързана бях, аз бях във плен на грешни чувства...Вземи ме в Твоите ръце и здраво дръж ме...Стисни ме и моля те мен никога не пускай...Аз сякаш грешките на моите деди допуснах,дори не знам защо подадох се на хиляди сковаващи душата ми неща... Обичай ме, тъй както никой неще може...Обичай ме вземи мес мен бъди!На никой друг не искам аз да принадлежа...а искам твоя и ти да ме приемеш без вина...Макар вината ми да ми тежи, то пак те моля прости мии ме приеми...Без теб не мога и не искам, ти моя си живот и аз без тебне ще живея ...Защото аз без тебе мога само да Умра! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Декември 8, 2007 Report Share Публикувано Декември 8, 2007 Защо!? Боли как само боли...дори да мълча пак боли...и ножа в сърцето заби...така жестоко боли...не спира даже кърви...боли жестоко боли...кажи защо това ми причини...защо повярвах в лъжи...защо ти се доверих...така жестоко боли...пронизва сърцето,гори....Гори от рани гори...Боли от рани боли...Жестоко ти ме рани, защо кажи ми защо!?Защо уби ме и Ти!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prolet Публикувано Януари 30, 2008 Report Share Публикувано Януари 30, 2008 Не тъжи ми ангелче бяло не наранявай моята душа вземи от мен цвете лилаво усмивка , топлина - без лъжа ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 8, 2008 Report Share Публикувано Май 8, 2008 Няма те до мен, умирам...Без твоята любов!Било е лъжа, щом от мен вече нужда нямаш!Умирам всеки ден!Умирам... http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/0114122/img_114122_41521_b.jpg http://m.sibir.bg/uploads_bg/blog/0119729/img_119729_64127_b.jpgОбичам те... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Май 9, 2008 Report Share Публикувано Май 9, 2008 Казваш, че ме обичаши все след мене тичаш,а вчера с друга те видях.Галеше й косите, целуваше очите,....Във вярно се кълнеше, че до мен ще бъдеш винаги!Къде избяга и ме остави,сама да плача ден и нощ! :'( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prolet Публикувано Май 10, 2008 Report Share Публикувано Май 10, 2008 Отпивам от чашата "Забрава"горчивина по устните остана горещи пипала сърцето ми оплели ритъма да спират ... ада са проклели в чашата "Забрава" живота събира ..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост