Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Иването хайването ще те качи на раменете и бегом към върховете дето ще сте само двама и задника му няма да пострадаКойто момичета краде скоро ще се на**ре ...Нещо римата изтина и ми стана печено и спечено...нещо е отречено как да е облечено като ще се чипка в своята колибка...трала лала... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Нещо май се заиграхте двамата,ти Иване и мадамата,ама какво ли да ви правим ний сегамалки глупави деца. Ще ви гледаме сеирагоре от баиракак пишете в рими,ти и Мими Дими. То добре се заиграхме, но от играчка плачка може после да последва...а на мен такива плачки не ми са по вкуса....Развали ми се усещането за рима и ще ходя да си мънкам под носа и да не пиша много, много рими с лошо съдържание...че нещо ми е лошо държанието, а езика груб като кибрит ръбат...Лош похват аз притежавам и на друго ще се наслаждавам.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Само двама ще е скукатройката е на сполукаХайде, и други поканетеда катерят върховетес веселата ви дружинка. Ангелче, това си ти?Тук намерих те отново,римите сега ще литнат - ти си моето дар слово Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Само двама ще е скукатройката е на сполукаХайде, и други поканетеда катерят върховетес веселата ви дружинка. Ангелче, това си ти?Тук намерих те отново,римите сега ще литнат - ти си моето дар слово Ти си чудното ми слово и аристократичния ми плам...Само с теб се чувствам неземна и със теб думи мога аз безчет да наредя...да възхваля твоята душа и детски, нежен и неповторим плам....Жар бъди и докато ме няма нечие сърце стопли...И за някой силно ти гори без да се измаряш и усмивки подарявай както само ти го можеш....Ти вълшебство си за мене и желая със усмивки като върна се да ме посрещнеш...не забравяй и помни...със усмивки да ме посрещнеш след семестъра ми тежък... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Пожелавам ти успехи, леки изпити и смелост.Завърни се с фойерверки, диплома и тежка зрелост.Но детето в теб пази...то е много, много свято...то е, що сега твори...то те прави и богата... Нежност, радост, светлина и песен - нека сторят изпитите лесни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Пожелавам ти успехи, леки изпити и смелост.Завърни се с фойерверки, диплома и тежка зрелост.Но детето в теб пази...то е много, много свято...то е, що сега твори...то те прави и богата... Нежност, радост, светлина и песен - нека сторят изпитите лесни Ох, така благодаря, че те има теб и твойто име...То прегръдка днес ми дава и ме кара да съм жива...Скоро ще се върна и тебе ще прегърна с думи мили...Благодаря ти лека нощ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Жажда,капка....капка....порой.... Самота,безкрайна...вечна....стига... Умора,легло....сън...спане...до скоро..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 (Редактиран) С дамата на бала ще е наш Иван, а Мими Дими ще го ревнува и за него ще бленува Редактиран Февруари 18, 2007 от DAVIDOV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 С дамата на бала ще наш Иван, а Мими Дими ще го ревнува и за него ще бленува Ти за нея ще бленуваш....тя за тебе няма да реве ,щото ти си диво диване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 (Редактиран) Това диво диване, Мими Дими ще иде да краде, защото нейното сърце остана в неговите ръце :rolleyes: Редактиран Февруари 18, 2007 от DAVIDOV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 (Редактиран) Това диво диване, Мими Дими ще иде да краде, защото нейното сърце остана в неговите ръце :rolleyes:В ничии ръце не ще е нейното сърце.... никой нея няма да краде защото як бой отново ще яде.... Редактиран Февруари 18, 2007 от ^ANGEL4ETO^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 (Редактиран) В ничии ръце не ще е нейното сърце.... никой нея няма да краде защото як бой отново ще яде.... Това го каза тя, че нейното сърце е в ничии сърце, но остане ли сама излиза на разходка с калпазанина Иван и всяка нощ за лека нощ го хваща за ръка и целува по уста Редактиран Февруари 18, 2007 от DAVIDOV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 Това го каза тя, че нейното сърце е в ничии сърце, но остане ли сама излиза на разходка с калпазанина Иван и всяка нощ за лека нощ го хваща за ръка и целува по уста Това са глупости на търкалета.... и си измисляш ти глупости дори!!! Голям Иван си ти, но нещо ти се спи и глупости редиш....Гориш...температурка ли си вдигнал или бутилка...?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 18, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 (Редактиран) Гори на Чочито сърцето за на диването вратлето, с шамарчета да го налага и прегръдки да му дава Редактиран Февруари 18, 2007 от DAVIDOV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 18, 2007 Report Share Публикувано Февруари 18, 2007 (Редактиран) Гори на чочито сърцето за на диването вратлето, с шамарчета да го налага и прегръдки да му дава Дам гори на чочито сърцето- за Мими.... за вратлето и дупето Редактиран Февруари 18, 2007 от ^ANGEL4ETO^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост