DAVIDOV Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 (Редактиран) Нека да се позабавляваме с рими Иван събран в диван, на диван юрган а под юрган Мими Дими Редактиран Февруари 11, 2007 от DAVIDOV Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Нека да се позабавляваме с рими Иван събран в диван, на диван юрган а под юрган Мими Дими Eх, ехххххххх мечтан юрган и аз да бъда там с един неразбран Иван Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 11, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Хм, щом тоз юрган не е за дивана на Иван, тогава Мими Дими ще е на диван а Иван под юрган Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 ОфтопикЩе ме подбарахте мене Да не ви е яд Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 11, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Тука в тази тема трябва да има рима Има друг Иван и той е цял калпазан, с него Мими Дими се габърка но да не се обърка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 (Редактиран) Тука в тази тема трябва да има рима Има друг Иван и той е цял калпазан, с него Мими Дими се габърка но да не се обърка Този дрът Иван от рима нищо не разбира и глупости тук събира, ама него някой на тепсия днес ще го събира, а утре по задника от ритници ще умира...Няма рима Иване, тъй че мисли му само да те видя зъбите ще си събираш... Редактиран Февруари 11, 2007 от ^ANGEL4ETO^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesodimov Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Другият Иван мълчи,и не иска да говориможе би се притеснява,че Мими Дими ще го озори ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 (Редактиран) ОфтопикЩе ме подбарахте мене Да не ви е яд Мен не ме е яд, но днес търся един пират за това съм тук с комат в малкия ми къс ръкав...Приятно ми е да се запозная с още един Иван Редактиран Февруари 11, 2007 от ^ANGEL4ETO^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Другият Иван мълчи,и не иска да говориможе би се притеснява,че Мими Дими ще го озори ...Тебе мога да озоря, щото много лошо ми говориш и нещо спориш, но майстора си тука ще намериш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 11, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Този дрът Иван от рима нищо не разбира и глупости тук събира, ама него някой на тепсия днес ще го събира, а утре по задника от ритници ще умира...Няма рима Иване, тъй че мисли му само да те видя зъбите ще си събираш... Този дърт Иван барабан, Мими Дими зад вратата ще причака и за Сладкото Д ще я нашляпа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Този дърт Иван барабан, Мими Дими зад вратата ще причака и за Сладкото Д ще я нашляпа Ти, ако успееш мене да набиеш някой друг ще ти зашие як ритник по твоя Д-тник....и по твоя вратник ей, раз***ник Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
infinity1305 Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Ах, не спирай говори мис тези нежни, смешни римипосле леко подбутни меда напиша стих и аз. Но пък ви чета в захласс тези стихчета крилати.Темичката е прекрасна,свети с авторска позлата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Нещо май се заиграхте двамата,ти Иване и мадамата,ама какво ли да ви правим ний сегамалки глупави деца. Ще ви гледаме сеирагоре от баиракак пишете в рими,ти и Мими Дими. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Angel_4eto Публикувано Февруари 11, 2007 Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 (Редактиран) Ах, не спирай говори мис тези нежни, смешни римипосле леко подбутни меда напиша стих и аз. Но пък ви чета в захласс тези стихчета крилати.Темичката е прекрасна,свети с авторска позлата. Нежно тук душата ми се мята като кораб без платна...пак летя със теб в моята душа ...и понякога крещя щом далеч си...но пак усмивката ми даваш и всичко бързичко забравям...колко ме пленяваш и всичко тук забравям аз не искам да притежавам, а простор с любов да ти дарявам... Редактиран Февруари 11, 2007 от ^ANGEL4ETO^ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Февруари 11, 2007 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2007 Иването хайването ще те качи на раменете и бегом към върховете дето ще сте само двама и задника му няма да пострада Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост