defender359 Публикувано Март 19, 2011 Report Share Публикувано Март 19, 2011 Здравейте прекрасен форум .Аз имам едно предложение мисля ,че е времеда се направи едно ръководство как се рипва Blu-ray към MKV .мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2011 Report Share Публикувано Март 20, 2011 Имаш предвид по принцип за компресиране в MKV или (и) за HD съдържание? Питам, защото обикновено MKV се ползва точно за HD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Март 23, 2011 Report Share Публикувано Март 23, 2011 On 3/20/2011 at 1:20 PM, Night_Raven написа: Имаш предвид по принцип за компресиране в MKV или (и) за HD съдържание? Питам, защото обикновено MKV се ползва точно за HD. Нали точно MKV е наследника на Блурей, а това, че някои конвертират flv в mkv e друг въпрос. Ще предложа и ако някой е наясно със Sandboxie да се пусне подобна тема, защото малко хора знаят, какво точно е пясъчник и колко много проблеми може да им спести.Поне за хора като мен, които свалят от много сайтове, които са рискови(според Гугъл) е много полезна, а в новата версия на Аваст също има пясъчник, но проблема там е, че като се инсталира някоя програма в него тя просто изчезва.Ще намалеят и тези, които питат за заразени машини също ако се научат да я ползват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 23, 2011 Report Share Публикувано Март 23, 2011 Бъркаш се нещо. Blu-ray (Disc) e вид оптичен носител. MKV е контейнер формат. Това са две напълно отделни и независими неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozi78 Публикувано Юни 19, 2011 Report Share Публикувано Юни 19, 2011 Здравейте!Някой може ли да ми каже как се използва програмата EasyBoot. Гледах тук-там как се използва, но не схванах как точно става. Ще се радвам много, ако добре ми обясните как се работи с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avatar1989 Публикувано Юни 20, 2011 Report Share Публикувано Юни 20, 2011 Налага ми се да започна работа със програмат Pointer Склад.Обаче се оказа че самата програма няма инсталирани помощни фаилове дори да е регистрирана.Затова сега търся ръководства или туториъл за работа с нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 Имам предвид, че MKV е най-добрият формат за рип на Блурей, а ми е ясно, че са различни неща.Няма как да се сравни диск с контейнер, а под наследник имам предвид, че е нещо, което е направено с цел да е по-добро. Не мисля, че има хора, които биха пробвали да рипнат Блурей в avi, mp4 или дори и mpg. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GAMENCHE Публикувано Юни 21, 2011 Report Share Публикувано Юни 21, 2011 Здравейте ! Бих желал ръководство за Работа с FavBackup ако е възможно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Спейси Публикувано Юли 18, 2011 Report Share Публикувано Юли 18, 2011 Здравейте! Много ми е приятно да съм сред вас в този форум. Надявам се да науча полезни неща . В момента търся ръководство за работа с програмата cool edit pro. Моля, ако имате възможност, дайте ми някои насоки. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 Здравей, добре дошла За съжаление слабо се съмнявам да намериш ръководство за тази програма на български език. Но ти не си посочила конкретен език, така че можеш да погледнеш тези резултати от гугъл и би трябвало да намериш доста добра информация на английски - cool edit pro manual - google search Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
XP SOFT Публикувано Юли 19, 2011 Report Share Публикувано Юли 19, 2011 Здравей ето ти един линк откадето що годе ще предобиеш представа как се работи със програмата.http://www.youtube.com/watch?v=CYILvLkop4o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emovas Публикувано Август 19, 2011 Report Share Публикувано Август 19, 2011 най лесния вариянт е да пишеш на sales@pointerbg.com ... и ще ти се изпрати такова в електронен вид! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valiopeshev Публикувано Август 30, 2011 Report Share Публикувано Август 30, 2011 Реших да кача един филм във Fenopy.eu. С помощта на BitComet 1.28 се заех да създам торент и когато стигнах до графата "Списък с тракер сървъри и мрежови DHT възли:" оставих написаните там тракери (udp://tracker.publicbt.com:80announce и udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce ), тъй като Fenopy.eu не посочваше свой тракер, както например правят нашите сайтове за торенти. Качих успешно филма и той фигурира в сайта, но за съжаление не може да бъде теглен, защото в bitComet-а ми срещу посочените тракери се изписва постоянно съобщението " UDP Tracker no response. Съшото се изписва и във Fenopy.eu и пише, че няма сийдъри, а аз съм на сийд. Имам чувството, че тия тракери не знаят, че съм ги избрал. Защо става така и как се прави в такъв случай торент? Аз съм начинаещ и ще Ви бъда благодарен ако ми помогнете. Между другото добавих в BitComet-а още един тракер, но и него го сполетя същата съдба. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Септември 29, 2011 Report Share Публикувано Септември 29, 2011 здравеите бих искал да мразбера как работи Hirent BootCD като го бутна ми излизат доста менюта за избиране а не знам за какво са.Благодаря ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tubleron Публикувано Ноември 26, 2011 Report Share Публикувано Ноември 26, 2011 Здравейте,може ли да помоля за ръководство на някаква програма за Бекъп,или линк към такова ръководство.Как да направя диск с който като омажа компютъра като го стартирам да ми връща всичко все едно току що е преинсталиран. Ако може и с картинки стъпка по стъпка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост