TONIKA Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 В сайта на Майкрософт гледах сървъри и теглих 2005 и 2008.Опитвам се да ги инстал и не става.Сега пък не смея да ги деинст и пак да ги инстал.Въобще не знам вече какво да направя.За един е такъВ сървър проблем беше антивир програма.Спрях я за 1 час деинст го и пак го инстал и стана.Мисля че се казваше /MSDL/.Дали и сега е така? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Юни 22, 2011 Report Share Публикувано Юни 22, 2011 Съвета ми е да деинсталираш приложния софтуер (счетоводната програма) и след това SQL сървърите.Инсталацията е в обратен ред - инсталираш съответния SQL сървър и след това счетоводната програма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 23, 2011 Report Share Публикувано Юни 23, 2011 Обаче сега с тоя ес кю ел нещо ме е страх.Ще го пробвам и това да видя-дано стане.Защото други счет програми сами си инстал сървърите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TONIKA Публикувано Юни 24, 2011 Report Share Публикувано Юни 24, 2011 Не става никак.Май ще се откажа-не мога да се справя.Благодаря на всички опитали се да помогнат! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BMW_CS_CONCEPT Публикувано Септември 8, 2011 Report Share Публикувано Септември 8, 2011 Добър ден!Понеже въпросът ми е свързан за IP адресите и си го задавам тук? При рестарт на рутера се сменя постоянно IP адреса, който IP адрес е 79.132.16.244, след рестарт му се сменят последните две деления(не знам как да го нарека) 79.132.14.105 (сменят се тези които са в червено)!Има ли начин след такива смени на IP адресите да се разбере да ли е един и същи рутер т.е. един и същ потребител?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ташко Илиев Илиев Публикувано Януари 8, 2012 Report Share Публикувано Януари 8, 2012 Здравейте!Знам че не е тук мястото,но незнам къде трябва да пиша за проблема си!Той е следният,ще започна малко отдалече:Вкъщи съм с настолен компютър и лаптоп. Имам рутер.Имам проблем с интернета когато ми е включен utorrent-a,страниците ми се отварят много бавно,клиповете зареждат много бавно,а понякога и не се отварят изобщо и съответно не зареждат изобщо!Когато utorrent-a е изключен всичко си върви както трябва,страницитесе отварят нормално,клиповете зареждат бързо и т.н.Ако някой може да ми помогне да отстраня този проблем ще съммного благодарен!Още веднъж се извинявам че пиша не където трябва!Успехи на всички и благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 10, 2012 Report Share Публикувано Януари 10, 2012 Има проблем независимо на кой компютър е пусната uTorrent? С какви операционни системи са компютрите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Ташко Илиев Илиев Публикувано Януари 10, 2012 Report Share Публикувано Януари 10, 2012 Има проблем независимо на кой компютър е пусната uTorrent? С какви операционни системи са компютрите? Да независимо на кой компютър е пуснат и на двата го има проблема и двата компа са със оригинално XP SP2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 11, 2012 Report Share Публикувано Януари 11, 2012 Случайно tcpip.sys драйвера да е пачван, за да позволява повече полу-отворени връзки?Ако не е, то абсолютно винаги ли се получава така? Независимо колко на брой торенти? Опитай да сваляш само един торент и то с малко сийдъри и лийчъри, ако вече не си го опитвал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Януари 11, 2012 Report Share Публикувано Януари 11, 2012 Здравейте!Знам че не е тук мястото,но незнам къде трябва да пиша за проблема си!Той е следният,ще започна малко отдалече:Вкъщи съм с настолен компютър и лаптоп. Имам рутер.Имам проблем с интернета когато ми е включен utorrent-a,страниците ми се отварят много бавно,клиповете зареждат много бавно,а понякога и не се отварят изобщо и съответно не зареждат изобщо!Когато utorrent-a е изключен всичко си върви както трябва,страницитесе отварят нормално,клиповете зареждат бързо и т.н.Ако някой може да ми помогне да отстраня този проблем ще съммного благодарен!Още веднъж се извинявам че пиша не където трябва!Успехи на всички и благодаря предварително! И аз имам същият проблем и то отскоро е така. За да сърфирам, когато юторента е пуснат, трябва да ограничавам даунлоад скороста. Пооправих малко положението, като направих следните промени в юторента, но не знам дали това намалява скоростта на сваляне.Тъй, като преди известно време, доставчикът ми беше купен от Близу, ме съмнява дали там не се крие проблема. Също така не съм пробвал, дали с по-стари версии на юторента е така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rawtuff Публикувано Август 16, 2012 Report Share Публикувано Август 16, 2012 Здравейте, Може ли някой да ми отговори дали ако ползвам връзка към интернет с динамично ай пи това ще е достатъчно да не бъде възможно да бъда разпознат като един и същ потребител с различни акаунти в определен сайт,който има възможности и екип за проследяване на такива потребители и ограничаване до един акаунт на човек?В смисъл - само ай пи-то ли се детектва при проверки или има и друга информация,която доставям с влизането си в сайта от един и същ компютър?А също така това,че ай пи-то ми е да кажем динамично и външното е различно от локалното (ще ползвам мобилен интернет от глобул с безжичен модем(дето им викат някои "флашка") ) достатъчно ли е или първите цифри и ограниченият брой външни ай пи-та по някакъв начин издава,че зад този адрес стои един и същ компютър? Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 Здравейте на всички!Та тръгвайки от IP адресите.............., реших и аз да попитам някой сблъсквал ли се е с такъв проблем:IE8, Google toolbar - в него(в лентата) Отметки - там си запаметяваме страници от интернет пространството.До тук перфектно, но с една такава страница, която запазих там се случи така, че сега няма отваряне.Ползвам рутер за 3 компютъра, който е със статично IP.До преди време, докато този web адрес не бе в този google toolbar, нямах проблеми, когато отида в работата си там успявам да вляза, но в нас Не.Нямам ограничения от доставчика ми на интернет(говорил съм с тях), дали не са направили нещо от корпорация Google?Ако се интересувате какъв е сайтът: за сваляне на музика е, не е нещо толкова секретно, че да създава проблеми.Някакви идеи?Само да добавя маската също е статична дадена ми от доставчика.Пробвал съм и с други браузъри и на 3та компютъра, не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 За каква операционна система става въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 Единият компютър(настолният) - XP, -> IE8, OperaВторият беше с Виста, след което и него го преинсталирах с WIN7 - laptop - Opera, IE8Третият Win7 - laptop - Mozzila, IE8Никъде не става след запаметяването в тази google лента(toolbar)Никаква идея нямам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 T.e. преди да добавите сайта към въпросните отметки в toolbar-а, страницата се отваря напълно нормално. Проблемът възниква, след като извършите посоченото действие, така ли? Наблюдава се при абсолютно всички компютри свързани в мрежата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост