Blood Angel Публикувано Юни 17, 2008 Report Share Публикувано Юни 17, 2008 Ахам , ок мисля че ми стана ясно много ти благодаря за ценната информация и за помощта Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ani4ka2706 Публикувано Декември 6, 2008 Report Share Публикувано Декември 6, 2008 Здравейте аз наистина съм нова в този сайт, но искам да ви помогна поне до някъде. Има такъв онлайн сайт който навремето даваш по-изчерпателна информация за IP адресите, но сега е доста по-ограничен, поне дава яснота дали наистина този потребител е от България и утехата е че дава защита от неприятният SPAM. Е добре няма да ви измъчвам повече този сайт е: www.network-tools.com, все пак е нещо. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
moetoip Публикувано Февруари 20, 2010 Report Share Публикувано Февруари 20, 2010 Здравейте, ето ви е един български сайт където може да проверите вашият реален ИП адрес. Какво ми е ИП-то? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Защо в уиндоус 7 в run като напиша ipconfig /all прозорчето ми се появява за част от секундата и се скрива,без да мога да прочета нищо ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Ти пишеш това директно в реда за изпълнение или първо си стартираш Command Prompt? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Натискам Уин-бутона+R и пиша. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Грешка. В полето напиши cmd, което ще ти отвори Command Prompt. Чак тогава си пиши съответната команда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gibson58 Публикувано Юли 3, 2010 Report Share Публикувано Юли 3, 2010 Aaaa,ясноо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Napster Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 Публични и частни адреси. яя разгадайте как се разпознават и как да разбера дали едно ip е публично или частно. :? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 7, 2010 Report Share Публикувано Август 7, 2010 В общи линии е обяснено в първия коментар в темата и в някои коментари. Просто я прочети и замени "публични" с "реални" и "частни" с "нереални. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nas85 Публикувано Април 22, 2011 Report Share Публикувано Април 22, 2011 Здравейте! Имам следният проблем.Мога да ползвам Интернет с кабел само на 1 лаптоп, а на друг не мога....дава ми,че няма вразка или че не е достъпно. До колкото знам трябва да направя някаква промяна или да ваведа IP -то и на другия компютър, но как точно и какво се прави не ми е ясно. Моля, някой да ми обясни какви са точно стъпките. Предварително искам да кажа, че не искам да сварзвам 2-та компютъра, а просто когато го няма единия да мога да ползвам интернет с другия, с кабел.Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 22, 2011 Report Share Публикувано Април 22, 2011 Здравейте! Имам следният проблем.Мога да ползвам Интернет с кабел само на 1 лаптоп, а на друг не мога....дава ми,че няма вразка или че не е достъпно. До колкото знам трябва да направя някаква промяна или да ваведа IP -то и на другия компютър, но как точно и какво се прави не ми е ясно. Моля, някой да ми обясни какви са точно стъпките. Предварително искам да кажа, че не искам да сварзвам 2-та компютъра, а просто когато го няма единия да мога да ползвам интернет с другия, с кабел.Благодаря предварително!Напиши някаква по-конкретна инфорпмация - вида на връзката, операционни системи на двата компютъра... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nas85 Публикувано Април 22, 2011 Report Share Публикувано Април 22, 2011 Единият комп е с Windows 7 а другият е с XP. Вразката е LAN и е с кабел. На кратко.Имам интернет, който може да се ползва сединия комп, а с другия не и доставчиците искат постоянно, когато сменям лап-топите те да правят настройките. Влизат някъде си, променят нещо и имам нет и на другия, аналогично по същото време ако реша да сложа същият кабел на първия комп пак няма нет, защото там пък няма настройки. Не искам да сварзвам 2 комп-а, а просто искам да мога да ползвам интернет (кабелен) с 2 различни комп. Дано да съм успяла да обясня правилно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 22, 2011 Report Share Публикувано Април 22, 2011 В момента на кой от двата компютъра имаш достъп до Интернет - на този с Windows 7 или на този с Windows ХР? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nas85 Публикувано Април 24, 2011 Report Share Публикувано Април 24, 2011 На този с Windows 7 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост