ch3rv3n89 Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Освен да опиташ да си обновиш пакета с кодецу други засега не ми хрумва.А как става това обновяване и от къде да ги изтегля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Деинсталираш си текущия си пакет с кодеци, рестартираш и инсталираш последната им версия. Не зная какъв пакет ползваш, за да ти кажа откъде да го изтеглиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ch3rv3n89 Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Оправих се с друга програма(ImTOO 3GP Video Converter)И сега субс са много малки как да ги увелича? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Не можеш да увеличиш вече вградени субтитри, защото са част от самия видео поток. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ch3rv3n89 Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Не можеш да увеличиш вече вградени субтитри, защото са част от самия видео поток.Преди да ги вградя как да ги увелича?С коя програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Настройките се правят в AVI ReComp, ако субтитрите са в ASS или SSA формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ch3rv3n89 Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Оправих се с PocketDivXEncoder_0.3.51_RC11.След това го конверт с ImTOO 3GP Video Converter и то конвентира само 5 мин.Как да го конверт целия филм?Зареждам целия филм и то само 5 мин после? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Възможно е програмата да не може да конвертира повече в пробната версия. Не знам дали ползваш такава и ако ползваш, какви точно са ограниченията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ch3rv3n89 Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Възможно е програмата да не може да конвертира повече в пробната версия. Не знам дали ползваш такава и ако ползваш, какви точно са ограниченията.Да точно така е било.Мерси пич 100000000000000000000x Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
val40 Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 здравейтесвалих един филм, който е от един файл с разшириние AVIИма субтитри но само на английски, които не мога да изключа с BSplayer.Как да си направя субтитри на български, ако може тези на английски да си останат като опция.Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Щом е AVI файл и има субтитри вградени, значи са в самия видео поток и не могат да се махнат, без да пострада самия филм. Накратко: намери си друго копие на филма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cooofu Публикувано Август 21, 2009 Report Share Публикувано Август 21, 2009 направих точно това което каза ,но последното Add To Queque" нещо не ми става както и да го "save" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 21, 2009 Report Share Публикувано Август 21, 2009 Ще може ли малко по-ясно и точно обяснено? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
koko_ronaldo Публикувано Януари 22, 2011 Report Share Публикувано Януари 22, 2011 Вграждайте с по-нова версия на програма на все пак е добра тема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
omix Публикувано Декември 4, 2011 Report Share Публикувано Декември 4, 2011 имам само един проблем субтитрите не ми излизат на български нали знаете като си инсталирате кмплеъра в началото как излизат субтитрите преди да сте си оправили настройките е то така ми излизат с какъвто и плаър да пусна филма с вградените субтитри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост