anni Публикувано Ноември 30, 2007 Report Share Публикувано Ноември 30, 2007 pandox съветвам те да не се занимаваш с VirtualDub. Програмата е сложна за работа,претенциозна към формата на звука и т.н. Друго предимство на AVI ReComp е че че запазва 5.1 AC3 звук в изходния файл (освен ако не решиш да го промениш), ако в началото е бил такъв разбира се, и е много лесна за употреба. Успех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Декември 2, 2007 Report Share Публикувано Декември 2, 2007 pandox съветвам те да не се занимаваш с VirtualDub. Програмата е сложна за работа,претенциозна към формата на звука и т.н. Друго предимство на AVI ReComp е че че запазва 5.1 AC3 звук в изходния файл (освен ако не решиш да го промениш), ако в началото е бил такъв разбира се, и е много лесна за употреба. Успех. ами тя на истина е сложна и поразгадах малко и се получи много добре даже перфектно ,, вградих субовете и даже ги вкарах в черните ленти!!! А avi recomp ми дава постоянно грешки и за това е елеминирах от списъка си . наистина е лесна но който като мен иска да обедини филм от 3 части и да е с размер 2.5гх -ха да и прибавим субовете само той си знае дали ще се получи с авито! пробвал сам всички известни програмки и все ошибки!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
agriogata Публикувано Декември 15, 2007 Report Share Публикувано Декември 15, 2007 Здравейте на всички!Направих всичко описано в темата,но незнам защо и на компютъра и на двд-плейара ми излизат на пльокавица.Моля ви помогнете,че ми се скъсаха нервите.Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Декември 15, 2007 Report Share Публикувано Декември 15, 2007 Здравейте.Четох цялата тема и другите подобни и реших да се пробвам с Avi ReComp да вградя субтитри в един филм. Обаче след като си свърши работата освен новия филм с вградени субтитри и текстовия файл който тр. да изтрия се появи и една папка с име Хххх_нов.avi_AVI ReComp_temp, в която има разни неща някакво аудио, филма без звук,и други ...Та въпроса ми е защо се появи тая папка и какво да я правя. А също след инсталирането на програмата ми се смениха субтитрите на всички филми с иконката на Нотепад-уж са субтитри а мога да ги отварям и редактирам.Би трябвало да е нормално , нали??? :'( Иначе идеята ми беше да вградя субтитри на филм за едно измислено ДВД"НЕО", на което излизаше бели чертички вместо букви( на моето Самсунг всичко си е ОК)? Искам и да пробвам с вграждане на субс и в друг формат, ама ако ми кажете как да се оправя с излишната папка Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2007 Report Share Публикувано Декември 15, 2007 В папката се съдържат временни работни файлове на AVI ReComp. Субтитрите си сменят иконата, защото AVI ReComp инсталира DirectVobSub, която асоциира файловете със субтитри с Notepad. Това не е задължително и по време на инсталацията на DirectVobSub може да се махне отметката да не се асоциира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Декември 15, 2007 Report Share Публикувано Декември 15, 2007 Благодаря за скоростния отговор.Сега след като вече е инсталирано, не може ли да се махне това допълнение? Или да го деинсталирам ли???А за папката - ще я изтрия.А и друго да попитам -на някои реплики излиза някакви чертички преди и след репликата(<i>) и забелязах че могат да се трият при сегашното положение.Да ги трия ли или , щото след запис си ги има на филма, а с БиСи плеара на РС-то ги няма!? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2007 Report Share Публикувано Декември 15, 2007 Без DirectVobSub няма как да се вграждат субтитри в AVI файлове. Асоциацията на файловете със субтитри ли те дразни? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Декември 15, 2007 Report Share Публикувано Декември 15, 2007 Не, за друг филм -ето за това (<i>Започна се с изковаванетона Великите пръстени.</i>) и след запис на диск си излиза с тези стрелкички- в началото и в края на всяка реплика/ред субтитри??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 15, 2007 Report Share Публикувано Декември 15, 2007 Това са тагове за курсив. Явно не се разпознават като такива. Опитай да ги замениш с {Y:i}. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
emko69 Публикувано Декември 31, 2007 Report Share Публикувано Декември 31, 2007 здравеите.видях че някои преди мен беше питал за това но не видях отговор.за това ще питам пак.след вграждането на суб.видеото се разминава от субтитрите и аудиото . Някакви предложения ? плс(става вапрос за вграждане с аvirecomp) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freako Публикувано Януари 12, 2008 Report Share Публикувано Януари 12, 2008 здравеите.видях че някои преди мен беше питал за това но не видях отговор.за това ще питам пак.след вграждането на суб.видеото се разминава от субтитрите и аудиото . Някакви предложения ? плс(става вапрос за вграждане с аvirecomp) На мен ми се разминава при превюто, но след като завърши вграждането и си пусна новия файл няма проблеми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ch3rv3n89 Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Всичко стана супер само след като се вградят искам да ги конверт в 3gp с Total Video Converter и ми изписва грешка:http://prikachi.com/users/cherven89/200i.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Оригиналният файл (без субтитрите) извежда ли такава грешка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ch3rv3n89 Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Оригиналният файл (без субтитрите) извежда ли такава грешка?Да.И сега видях ,че на всички файлове ми изписва тази грешка.Помагайте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 3, 2009 Report Share Публикувано Март 3, 2009 Освен да опиташ да си обновиш пакета с кодеци друго засега не ми хрумва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост