VIS Публикувано Октомври 24, 2007 Report Share Публикувано Октомври 24, 2007 Еми кажи, кой филм си свалила, с какви кодеци е бил, може ДВД Плеъра ти да не ги чете правилно :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GodDamnIt!! Публикувано Октомври 24, 2007 Report Share Публикувано Октомври 24, 2007 Здр... направих сичко както трябва филма си е добре обаче искам да попитам как мога да направя субс да са с по-голям шрифт защото като си ги конвентирам за мп4-то неса виждат хубаво субс ... праих некви глупости ама нищо нестана Опраих са Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Октомври 24, 2007 Report Share Публикувано Октомври 24, 2007 Опраих са Сподели на бързо, как ?За да си полезен и на други Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GodDamnIt!! Публикувано Октомври 24, 2007 Report Share Публикувано Октомври 24, 2007 Епа от setting си има за шрифта колко големи да са буквите и какъв стил да са... В програмката като влезите там дето са слагат subs settings и от ляво са падаше мисля че...ама трябва да са .ssa субовете Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 25, 2007 Report Share Публикувано Октомври 25, 2007 Значи мисля си че разбрах защо стана така... Като сложих тоя филм да се вграждат субтритрите видяг от страни на MPREG-4-codec пишеше XVID а двд-то ми чете DIVX със сигурност и за това после изизаше грешката за Divx,поне аз така си го обяснявам... А този филм дето тръгна като го сложих в ави рекомп-а видях че пише отстрани DIVX За това може би тръгва и на двд-то сега съм вградила 2филма с суб на които пише отстрани DIVX после ще ги кача на един двд- диск и ще видя,би трябвало да тръгнат вече Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
basstard Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 еййй адски много се радвам че намерих тази тема...проблема ми е следния-купих си мп3 плеър само че не е някаква скъпа марка...мисля че е Diva FX-75...както и да е-чете формат ави и искам да си кача някои филми на него.Проблема е че искам да си вградя субтитрите във филма и направо да си го гледам така на плеъра а не става-мисълта ми е може ли да ползвам програмите за които говорите в темата и да си вградя субтитрите във филма за да мога да си ги гледам на джаджата ? Ще бъда благодарен ако ми отговорите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Па я пробвай с PocketDivXEncoder на мен си ми върши чудесна работа. Не знам защо толкова много ги мотат тези филми само ги преработват от ляво на дясно. Ето с тази програмка, само вкарваш филма, зареждаш и нагласяш всичко и е готово Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Имам един въпрос.Защо на мен не ми излизат настройките за субтритри с ави рекомп-а?!Та да ги оголемя,че са адски малки...?Трябва да са във формат .ssa?,или както се казваше там ли?Как да ги превърна в този формат та да ми отвори настройките и да си оправя големината и шрифта? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 31, 2007 Report Share Публикувано Октомври 31, 2007 Ах кой не чете темата а Ето как се прави в .ssa - Цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 VIS,мерси страшно много .Само ако може и да ми обясниш откъде се увеличават субтитрите,след като дам на settings?Незнам от size,или от къде...? http://img140.imageshack.us/img140/1749/81557164ua9.th.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GodDamnIt!! Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 VIS,мерси страшно много .Само ако може и да ми обясниш откъде се увеличават субтитрите,след като дам на settings?Незнам от size,или от къде...? Ами там кадето пише size от там си ги оголемяваш при тебе гледам от снимката са 26.. максимума е 38 мисля че беше Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 Еми 36 е максимума.. Ама като ги слоожа на 36 и после дам USE ли?Щото не съм сигурна че после го запаметява тфа 36... Тъй като ако наистина трябва да дам на USE,после като влезна пак в настойките гледам пак са на 26,защо?Значи нещо не са се запаметили ;( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GodDamnIt!! Публикувано Ноември 1, 2007 Report Share Публикувано Ноември 1, 2007 Нз при мене си станаха както трябва дадох на 36 use.... дадох да почне да го вгражда и сичко си е 6 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Ноември 4, 2007 Report Share Публикувано Ноември 4, 2007 Да,разбрах как става,но защо като ги увелича субтитрите примерно на 33 или 36,няма значение стават едни мн дебели и размазани(леко размазани)?Не може ли да са си нормални както са нормалните субтитри само че по големи,защо се размазват не разбирам..Някой да може да обясни?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GodDamnIt!! Публикувано Ноември 4, 2007 Report Share Публикувано Ноември 4, 2007 Пробвай с стила примерно да не е ариел.... и също може да махнеш отметката BOLD .. дано стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост