monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 хора,някой ще каже ли :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Ами ти като заредиш филма излиза ли информация за Аудио в дясно ? Като си пуснеш филма си има звук нали ?http://pics.softvisia.com/design/pics/2135/3pg5.gif С който и плеар ли като го пуснеш няма звук ? - и "стария" и "новия" филм ?Имаш ли инсталиран пакет с кодеци ? Там ше бъде филмът с една папка и един .txt файл които трябва да изтрием и да оставим само филма.Това направи ли го не знам какво значение има де, но така е писано в ръководството.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Значи,да отстрани имам някакво инфо за аудиото стария филм няма звък с бс плеъра а с него като цъкна с ляв бутон с мишката на филма ми се отваря всеки един с бд плаър, с него няма звук..ама с една др програма тръгва звука това дето е на снимката го правя разбира се,а това за този фаил дет казваш да изтрия,проблема е че незнам кой точно да изтрия щото има много файлове нали съм качила пикове,разгледай ги внимателно!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 19, 2007 Report Share Публикувано Октомври 19, 2007 Ми аз виждам само 1 .txt файл, който не е в папката на обработения филм и не знам дали ще има някакво значение, но ок, изтрий го, той е - vite-datm_new_AVI_ReComp.Друго.. не каза с кой плеар имаш звук, и с кой не.Пробвай да преинсталираш кодеците първо.. би трябвало да помогне, ето линка - линк Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Значи с бс плаър или уидолс медиа плеър нямам звук с мв2 плеър имам! Кодеците не са ми много ясни,значи преди 2 дена имах проблем с тях не ми тръгваше нито един филм на компа,изтеглих някакви нови и всичко се оправи,не ми се иска да пипам,като не разбирам щото да не напрая някоя беля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 20, 2007 Report Share Публикувано Октомври 20, 2007 Значи мога да те съветвам да си изтеглиш този плеар, би трябвало да имаш звук - KMPlayerМисля, че проблема идва от кодеците, можеш да свалиш това от линка в предишния пост и просто да натискаш Next Next и то ще се инсталира. - Няма нищо страшно И файла vite-datm_new_AVI_ReComp да не забравиш да изтриеш :Р Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Кодеците не иска да ги инсталира. След като дам на Next ми излиза ето това:aaaaaaaaaaa.bmp Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Явно си опитала да деинсталираш някой пакет с кодеци, но не си прочела, че е нужен рестарт на системата. Явно и сега не четеш, че това е нужно. Затова: рестартирай компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 реснах го и даже заради тфа дет ми казахте да инсталирам и не можах ми се бъгнаха всички кодеци и са не ми тръгва нито един филм.......................... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Нещо бъркаш някъде. Опитай да деинсталираш всички кодеци и пакети с кодеци, които имаш в Add or remove programs. Ако някоя деинсталация ти поиска рестарт, рестартираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 С това се оправих.. изтеглих и програмата която ми препоръчахте,филма не тръгва незнам защо,ще пробвам с някой нов.. да му вградя субтритрите и дано стане! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Октомври 21, 2007 Report Share Публикувано Октомври 21, 2007 Просто си свали KMPlayer, той си има вградени кодеци. Не е нужно да инсталираш каквото и да било. Пробвай първо с него. И кажи какъв е резултата Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 22, 2007 Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Точно за него казвам... и с него не тръгва звука,за това може би е прецакан филма и ще пробвам с някой друг филм и ще кажа дали тръгва после. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 22, 2007 Report Share Публикувано Октомври 22, 2007 Успях да ги вградя сега качвам филма заедно с още 2 филма които са на бг аудио на двд диск с бг нерото,дано тръгнат вече е на 33% записването Е не мога да разбера защо се получи така... имах съвсем нормален двд диск...качих 3 филма 2 от които са с бг аудио и 1,този на който му вградих субтритрите... сега на пц-то всичките тръгват а на двд плаъра тръгва само 2рия(един от тези 2 който е с бг аудио)другите 2 филма като реча да ги пусна на двд-то ми излиза грешка-DATA EROR DIVX!!! хора защо така се получи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
monityy Публикувано Октомври 24, 2007 Report Share Публикувано Октомври 24, 2007 Някой ще каже ли де плсс :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост