Добромир Иванов Публикувано Октомври 23, 2012 Report Share Публикувано Октомври 23, 2012 Не е същият ден инсталирах уиндоуса на 2 други сходни компютъра и в момента хвърчат консултирах се и с други които се занимават с компютри, но никой и идея си няма на какво може да се дължи така или иначе не е проблем и да го зарежа (защото най вероятно няма да го изполвам) но просто ми влезе под кожата и ми стана като фикс идея да го подкарам мерси за отделеното внимание все пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 24, 2012 Report Share Публикувано Октомври 24, 2012 Не е същият ден инсталирах уиндоуса...Ъ? Я пак. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Добромир Иванов Публикувано Октомври 24, 2012 Report Share Публикувано Октомври 24, 2012 Искам да кажа че уиндоуса е надежден, пробвал съм го и работи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 За жалост нищо не ми хрумва, освен да монтираш въпросния твърд диск на друг компютър като втори, да го нацепиш и след това да го върнеш обратно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pcko Публикувано Октомври 31, 2012 Report Share Публикувано Октомври 31, 2012 Що не пробваш да направиш упражнението с дяловете,с някоя жива дистрибуция на линукс или да речем с диск на някоя програма от рода на EASEUS Partition Master, Acronis Disk Director.Можеш да пробваш и с диск на Windows 7 или 8.Така поне ща разбереш дали проблема не е от диска с ХР. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост