panevdd Публикувано Ноември 23, 2012 Report Share Публикувано Ноември 23, 2012 Явно има и трети вариант: някой е работил на твоя компютър/ти си работил със Skype на чужд компютър/написал си потребителските си данни и на друго място....... и някой друг е влязъл в твоя профил след теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Ноември 24, 2012 Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Освен да си създадете нов празен профил и в неговата папка в Application Data да копирате всичко от този стария - така мисля че поне ще можете да видите историята, пробвал съм го на по-стара версия на Скайп... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Здравейте, Направо на проблема. Искам да си изтегля историята на чат в skypе, но само с един потребител....но не намерих начин. Надявам се, че поне Вие ще помогнете P.S. Открих Kudos Chat Search v3 и SkypeLogView, които са почти еднакви. Но не ми вършат работаОпитах и с /htmlhistory - не стана :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Какво искате да направите: Да оставите историята на чата само с един потребител ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Искам да си изтегля историята на чата в html, notepad, word или какъвто и да е текстов формат... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 C:\Users\currys\AppData\Roaming\Skype\Вашият username\chatsync - тук се намират хронологийте, но след като се отворят с текстов редактор от рода на Notepad ++ излизат кодовете и м/у тях се вижда какво сте си писали, но как да видите хронологият в чист текст и как да разберете с кой е този чат тъна в неведение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Това го установих и сам, но остана най-трудното :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Опитайте със SkypeHistoryViewer или https://www.google.bg/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&ie=UTF-8#hl=en&safe=off&tbo=d&sclient=psy-ab&q=skype%20chat%20viewer&oq=&gs_l=&pbx=1&fp=1&bpcl=38897761&ion=1&biw=1280&bih=933&pf=p&pdl=300&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&cad=b Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nightmare Публикувано Ноември 27, 2012 Report Share Публикувано Ноември 27, 2012 Ммммм.... наистина много добра и полезна програма, ако работеше!http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=rgh1354041285v.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Светльо69 Публикувано Декември 15, 2012 Report Share Публикувано Декември 15, 2012 от известно време не мога да отварям линкове които са ми изпратени по скайпа,някакъв съвет какво да правя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 15, 2012 Report Share Публикувано Декември 15, 2012 Коя версия на Skype е инсталирана на Вашата система? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Декември 28, 2012 Report Share Публикувано Декември 28, 2012 И аз го имах,с времето се оправи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Януари 23, 2013 Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Здравейте, мисля, че имаше някъде такава тема, но понеже не я открих пускам тази.И така, искам да ползвам Skype 3.8 , но след като ме впише стои максимум една минута, след което се самоизключва. Ако сменя версията на скайп с някоя от по-новите не ми прави този проблем, нио с тях (по-новите) ми е страшно неудобно. Не раазбирам на какво се дължи това. Надявам се да има изход! Лаптоп ToshibaWindows 7 Ultimate SP1 64 bitПроцесор Intel Celeron 2.20 GHzRAM 2GB Предварително благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2013 Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Опитай с тази. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Shak Публикувано Януари 24, 2013 Report Share Публикувано Януари 24, 2013 Благодаря, сработи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост