Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Препоръчан пост

• Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Вземи го преинсталирай ,този скайп.Деинсталирай го с някоя от познатите програми за деинсталация,лед това почисти , и ръчно всичко в C свързано с него и инсталирай на чисто .
Сподели другаде

И моя скайп днес изчезва, включвам го и се скрива в линията долу и после като доближа мишката до него - изчезва. Свалих най-новата версия, после по стара, после я деинсталирах и инсталирах наново, връщах компа към по-ранен момент, щото снощи скайпа си работеше и все едно и също. С коя програма да деинсталирам и кои папки да махна ръчно в С-то? Изписва ми: Началната страница не може да бъде показана, изчакайте ... или нещо такова, много бързо се скрива. Спешно ми е за връзка с чужбина, ако някой предложи нещо, ще чакам...
Сподели другаде

Хора, онзи компютър който бях споменал, че му иска 500 лв ми смъкна цената на 370 лв...заслужава ли си, смисъл игрите които играя са леки, не са нещо от сорта на тея новите от 2010/2011 година игрите... по-леки са и аз поне смятам, че си заслужават 370 лв...
Сподели другаде

- Процесор – AMD Athlon Dual-Core 3.00 GHz;

- Motherboard - Optimus Series SF590 SLI2 nForce5 SLI X16 Motherboard

- Video - Nvidia GeForce 8500 GT 512 mb ;

- RAM –1+1+1GB DDR2

- Кутия – кутиена от ламарина с лепенка Dartek

- Захранване - KME 400w 12CM FAN 12 месеца гаранция

- DVD- LG super multy

- Hard Disk - Hitachi 250 GB ; Samsung 250GB ~Датчик за градусите и грешките които вади са под номерче с буква и търсиш в книжката каква е!+Blue neons

чипсетове и тн всичко е оригинално

частите на са правени в гараж

Сподели другаде

Така като гледам май просто си ми paste-нал това, което продавачът ти е написал.

Да видим...

- Процесор – AMD Athlon Dual-Core 3.00 GHz;

Липсва малко по-конкретна информация за ядрото на процесора. Не е фатално, но би било добре да се знае.

- Motherboard - Optimus Series SF590 SLI2 nForce5 SLI X16 Motherboard

Информацията за дънната платка нещо ми се струва измислена на момента.

- Video - Nvidia GeForce 8500 GT 512 mb ;

Слабичка е, но за изброените по-горе игри трябва да е достатъчна. Просто няма да се справи с никоя по-сериозна игра.

- RAM –1+1+1GB DDR2

Липсва информация. Три еднакви ли са или различни? Марка и модел на банките памет?

- Кутия – кутиена от ламарина с лепенка Dartek

Е, извинявай, ама това е 100% безполезна информация. Всички кутии са общо взето ламаринени. Е, по-смислените/скъпите не са точно ламаринени, но материалът лесно може да се обърка от незапознати. Лепенката на Дартек не значи абсолютно нищо. Т.е. значи, че може би системата (или само кутията) на времето е била купена от Дартек. Нищо повече.

- Захранване - KME 400w 12CM FAN 12 месеца гаранция

В общи "измислен" и боклучав захранващ блок. Не бих го взел и без пари да ми го дават.

- DVD- LG super multy

Добре, имаме марка - LG. Сега остава и модела да разберем.

- Hard Disk - Hitachi 250 GB ; Samsung 250GB ~Датчик за градусите и грешките които вади са под номерче с буква и търсиш в книжката каква е!+Blue neons

Т.е. 2 твърди диска са? Един на Hitachi и един на Samsung? Ще може ли модели?

+Blue neons

Предполагам се има предвид студени катоди, а не "неон".

чипсетове и тн всичко е оригинално

Това какво значи? Какво значи че са "оригинални"?

частите на са правени в гараж

Да, естествено, че не са. Не и буквално. И все пак по описанието за кутията и захранването мисля, че може да се каже, че производството граничи точно гаражно.

Ако наистина продавачът ти е написал това и ти си го публикувал 1:1, аз лично не бих и обмислял повече офертата. Въпросният продавач или нарочно се прави на "ударен" или наистина грам не отбира от компютри.

Сподели другаде

Захранването реално е 200-260 Вата http://www.multirama...w-12cm-fan.html

Дъното поддържа процесори К8 - EPoX Optimus EP-AF590 SLI2-морално остаряла и непроизводителна платформа.

Сподели другаде