vess Публикувано Март 17, 2012 Report Share Публикувано Март 17, 2012 Tози беше от сървъра на Софтвиста. Свалих го от страницата на Скайп и успях да го инсталирам. Сега се чува. Благодаря на всички! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2012 Report Share Публикувано Март 17, 2012 Файлът на нашия сървър е напълно наред. Просто не се е свалил напълно при теб по някаква причина. P.S.: името е СофтВизия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoqn Mitkov Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 Еми да ти кажа... ще го използвам само за игрите - Live for speed,Euro truck simulator,Counter-Strike,MU-Online, а програми - Photoshop и Sony Vegas... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tokera Публикувано Март 20, 2012 Report Share Публикувано Март 20, 2012 Ако е втора ръка според мен не си струва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Филипов Публикувано Март 20, 2012 Report Share Публикувано Март 20, 2012 Не знам какво общо има заглавието. За игри си трябва друга конфигурация със съответни карактеристики и поне прилична видеокарта. И харда е малък, стар и бавен. За Фотожоп колкото и памет да има, все му е малко.При AMD двуканален режим дава около +4% производителност, не е както при Intel Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoqn Mitkov Публикувано Март 28, 2012 Report Share Публикувано Март 28, 2012 Ами тогава, кажете какви параметри за игри да си взема...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 28, 2012 Report Share Публикувано Март 28, 2012 Какви игри ще се играят? На какъв монитор? Колко претенциозен си? Колко пари можеш да похарчиш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoqn Mitkov Публикувано Март 30, 2012 Report Share Публикувано Март 30, 2012 Ми предполагам до 600 лв, игрите са - Live For Speed, Euro Truck Simulator, World Racing 2,Counter-Strike...FIFA,PES може би...монитора ми е PHILIPS, не е плазма, но ми върши чудесна работа от години насам... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoqn Mitkov Публикувано Март 31, 2012 Report Share Публикувано Март 31, 2012 Този компютър заслужава ли си парите...!? http://prodavalnik.com/kompyutrna-konfiguratsiya-i2908857 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 Ми предполагам до 600 лв, игрите са - Live For Speed, Euro Truck Simulator, World Racing 2,Counter-Strike...FIFA,PES може би...монитора ми е PHILIPS, не е плазма, но ми върши чудесна работа от години насам...Ако пазаруваш от конкретна фирма, е добре да споменеш коя е и сайта й, за да видим точно какво имат и как са цените. Мониторите не са плазми, те са TFT LCD. Този компютър заслужава ли си парите...!? http://prodavalnik.c...atsiya-i2908857Определено не. С тази вградена видео карта не става въобще за игри. Тя (видео картата) няма и HD ускорение, което оставя процесорът сам да се оправя с декодирането на подобно съдържание, а той не е особено мощен. Т.е. конфигурацията определно е по-добра за филми (отколкото е за игри), но е много далеч от идеална. Освен това мониторът е малък и липсва конкретна информация за модела му. Да не говорим, че липсва каквато и да било информация за захранването и не е въобще ясно какво е оптично устройство. На базата на представянето на тази оферта и хардуера, аз лично не бих дал повече от 100 лева за нея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoqn Mitkov Публикувано Април 1, 2012 Report Share Публикувано Април 1, 2012 Ами, аз чесно да ти кажа, монитор не обмислям да си копувам, защото моя ми върши чудесна работа и му няма нищо.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 След като си напиша името и паролата,за да вляза в скайп ми изписва,че вече съм вписан,но не съм?!Как мога да оправя този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 Провери дали работиш с последната версия на програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 Смених я,но не помогна.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoqn Mitkov Публикувано Април 4, 2012 Report Share Публикувано Април 4, 2012 Пробвай да влезеш от друг компютър...ако и там не стане или са ти го откраднали или нещо е бъгнал самият ти скайп.. Или евентуално си смени паролата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост