Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Препоръчан пост

• Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Не знам какво общо има заглавието. За игри си трябва друга конфигурация със съответни карактеристики и поне прилична видеокарта. И харда е малък, стар и бавен. За Фотожоп колкото и памет да има, все му е малко.

При AMD двуканален режим дава около +4% производителност, не е както при Intel

Сподели другаде

Ми предполагам до 600 лв, игрите са - Live For Speed, Euro Truck Simulator, World Racing 2,Counter-Strike...FIFA,PES може би...монитора ми е PHILIPS, не е плазма, но ми върши чудесна работа от години насам...
Сподели другаде

Ми предполагам до 600 лв, игрите са - Live For Speed, Euro Truck Simulator, World Racing 2,Counter-Strike...FIFA,PES може би...монитора ми е PHILIPS, не е плазма, но ми върши чудесна работа от години насам...

Ако пазаруваш от конкретна фирма, е добре да споменеш коя е и сайта й, за да видим точно какво имат и как са цените. Мониторите не са плазми, те са TFT LCD.

Този компютър заслужава ли си парите...!? http://prodavalnik.c...atsiya-i2908857

Определено не. С тази вградена видео карта не става въобще за игри. Тя (видео картата) няма и HD ускорение, което оставя процесорът сам да се оправя с декодирането на подобно съдържание, а той не е особено мощен. Т.е. конфигурацията определно е по-добра за филми (отколкото е за игри), но е много далеч от идеална. Освен това мониторът е малък и липсва конкретна информация за модела му. Да не говорим, че липсва каквато и да било информация за захранването и не е въобще ясно какво е оптично устройство. На базата на представянето на тази оферта и хардуера, аз лично не бих дал повече от 100 лева за нея.

Сподели другаде

Пробвай да влезеш от друг компютър...ако и там не стане или са ти го откраднали или нещо е бъгнал самият ти скайп.. :) Или евентуално си смени паролата...
Сподели другаде