Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Препоръчан пост

Аз съм с версия 5.0.0.152 и успявам да изтрия хронологията. Пробвай след като деинсталираш версията, която имаш да изтриеш и папките, които евентуално остават след деинсталацията. Според това с каква операционна система си са на различни места, но и с търсачката можеш да ги откриеш. Имай предвид, че има и скрити. След като ги изтриеш, тогава инсталирай наново версията, която желаеш и виж дали всичко е наред.
Сподели другаде

• Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

• 1 month later...
Не може, освен ако не си направил backup на абонатите си. Единия вариант е някой да ти е седнал на компютъра и да ти ги е изтрил всички, другия е да си го забравил някъде пуснат училище/университет/и-клуб и да е станало същото.
Сподели другаде

На мен ми се е случвало целия списък да ми е празен, без да съм трил нищо. В такъв случай просто изчаках и след време всичко си дойде на мястото.
Сподели другаде

Да така почна да става някой от абонатите ми сами почнаха да се връщат,но все още не разбирам защо така се получи, а и доста често ми излизат стари дискусии които съм провеждал,но си разреших проблема общо взето благодаря ви все пак.....
Сподели другаде

Предполагам всички се чудите, защото не можете да се свържите към сърварите на Skype... Еми и те самите не знаят защо има такъв проблем

В Twitter акаунта им @Skype, пише следното: "Some of you may have problems signing in to Skype – we’re investigating, and we’re sorry for the disruption to your conversations"

Което ще рече, някой от вас имат проблем с влизането в Skype, разследваме го и съжаляваме...

Сподели другаде

Ще сме patience :Р Как обаче ми се иска да не могат да го оправят няколко дни, ще ми е чудно как ще реагират skype/чат маниаците :Р Сигурно ще отскочат до фейсбук де.. :/
Сподели другаде

"Our engineers and site operations team are working non-stop to get things back to normal

Което сигурно е код за: "пием бира, чешем се по топките и се чудим къде е проблемът, като общо взето се надяваме да се реши от само себе си, за да се самоизтъкнем след това колко сме загрижени за потребителите". :haha:

Сподели другаде

Ще сме patience :Р Как обаче ми се иска да не могат да го оправят няколко дни, ще ми е чудно как ще реагират skype/чат маниаците :Р Сигурно ще отскочат до фейсбук де.. :/

И аз искам така да стане, супер кеф ще е ..

Ама сигурно до утре са го оправили :D

Сподели другаде

Което сигурно е код за: "пием бира, чешем се по топките и се чудим къде е проблемът, като общо взето се надяваме да се реши от само себе си, за да се самоизтъкнем след това колко сме загрижени за потребителите". :haha:

За жалост, нещата стоят точно по такъв начин. Комерсиализмът, последван от монопол, пропива съзнанието на потребителите.

Сподели другаде

Пепел ти на ези... пръстите. Skype е по-малкото зло от двете. :)

Сподели другаде

Естествено, че ще им върви. Нито има реална алтернатива, нито болшинството от потребители биха минали на нея. Повечето потребители са прекалено плахи и апатични, за да се разбунтуват, така че от Skype могат да правят почти каквото си поискат, без да се притесняват за бизнеса си.
Сподели другаде