isaakhim Публикувано Ноември 14, 2010 Report Share Публикувано Ноември 14, 2010 Аз съм с версия 5.0.0.152 и успявам да изтрия хронологията. Пробвай след като деинсталираш версията, която имаш да изтриеш и папките, които евентуално остават след деинсталацията. Според това с каква операционна система си са на различни места, но и с търсачката можеш да ги откриеш. Имай предвид, че има и скрити. След като ги изтриеш, тогава инсталирай наново версията, която желаеш и виж дали всичко е наред. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Ноември 15, 2010 Report Share Публикувано Ноември 15, 2010 Може да се изтрие хронологията на скайп само за определен абонат.Става с ето тази програмка.SKYPECHATREMOVE.zip.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
silkata Публикувано Декември 20, 2010 Report Share Публикувано Декември 20, 2010 някой може ли да ми каже как мога да си върна изчезналите абонати в скайп не знам защо но всички ми се изтриха???? :((((( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 20, 2010 Report Share Публикувано Декември 20, 2010 Не може, освен ако не си направил backup на абонатите си. Единия вариант е някой да ти е седнал на компютъра и да ти ги е изтрил всички, другия е да си го забравил някъде пуснат училище/университет/и-клуб и да е станало същото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 20, 2010 Report Share Публикувано Декември 20, 2010 На мен ми се е случвало целия списък да ми е празен, без да съм трил нищо. В такъв случай просто изчаках и след време всичко си дойде на мястото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
silkata Публикувано Декември 21, 2010 Report Share Публикувано Декември 21, 2010 Да така почна да става някой от абонатите ми сами почнаха да се връщат,но все още не разбирам защо така се получи, а и доста често ми излизат стари дискусии които съм провеждал,но си разреших проблема общо взето благодаря ви все пак..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Предполагам всички се чудите, защото не можете да се свържите към сърварите на Skype... Еми и те самите не знаят защо има такъв проблемВ Twitter акаунта им @Skype, пише следното: "Some of you may have problems signing in to Skype – we’re investigating, and we’re sorry for the disruption to your conversations"Което ще рече, някой от вас имат проблем с влизането в Skype, разследваме го и съжаляваме... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 "Our engineers and site operations team are working non-stop to get things back to normal – thanks for your continued patience" ;д ;д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Ще сме patience :Р Как обаче ми се иска да не могат да го оправят няколко дни, ще ми е чудно как ще реагират skype/чат маниаците :Р Сигурно ще отскочат до фейсбук де.. :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 "Our engineers and site operations team are working non-stop to get things back to normalКоето сигурно е код за: "пием бира, чешем се по топките и се чудим къде е проблемът, като общо взето се надяваме да се реши от само себе си, за да се самоизтъкнем след това колко сме загрижени за потребителите". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Ще сме patience :Р Как обаче ми се иска да не могат да го оправят няколко дни, ще ми е чудно как ще реагират skype/чат маниаците :Р Сигурно ще отскочат до фейсбук де.. :/И аз искам така да стане, супер кеф ще е ..Ама сигурно до утре са го оправили Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
f0rgotenn Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Което сигурно е код за: "пием бира, чешем се по топките и се чудим къде е проблемът, като общо взето се надяваме да се реши от само себе си, за да се самоизтъкнем след това колко сме загрижени за потребителите". За жалост, нещата стоят точно по такъв начин. Комерсиализмът, последван от монопол, пропива съзнанието на потребителите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Ще сме patience :Р Как обаче ми се иска да не могат да го оправят няколко дни, ще ми е чудно как ще реагират skype/чат маниаците :Р Сигурно ще отскочат до фейсбук де.. :/Пепел ти на ези... пръстите. Skype е по-малкото зло от двете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
LaVendetta Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Тоя път много се изложиха, земе пък да не го опраят да видим да ли ще им върви вече бизнеса Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 22, 2010 Report Share Публикувано Декември 22, 2010 Естествено, че ще им върви. Нито има реална алтернатива, нито болшинството от потребители биха минали на нея. Повечето потребители са прекалено плахи и апатични, за да се разбунтуват, така че от Skype могат да правят почти каквото си поискат, без да се притесняват за бизнеса си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост